Jump to content

detkovv

Фенове
 • Брой мнения

  20
 • Присъединил се

 • Последно активен

Форумна репутация

0 Наблюдаващ

Относно detkovv

 1. Номер едно е гола на Перси ! И другите два три са добри , но волета като волета , всеки кръг във ВЛ има поне по едино воле , нормлен гол . Докато този на Перси не съм го виждал .
 2. Фред също , ще заформят атомно дуо със Уелбек. Пък и може да включим и Ашли, Валенсия и Клевърли. Само братята Миневи и Сърмов липсват. хаха може и дуло . Видал може и да дойде , иначе защо още бавят трансфера на Евра. Трябват ни и централни , особено ако играем със 3-4-3
 3. И Де Влаар или там както са го кръстили.
 4. Е то срещу тази циркова трупа... Време беше, Сколари е полуидиот.
 5. detkovv

  Strictly Offtopic

  СофтУнито не го знаех. А това за дипломите го казах образно, но все пак ако имаш знания във тази сфера може и без диплома. Докато при почти всички по-такива професии , няма и да те погледнат Мерси за информацията.
 6. detkovv

  Strictly Offtopic

  Според мен не си наясно , обучението им е невероятно и е БЕЗПЛАТНО ! Има два начина да учиш от тях . Първият е да чакаш когато имат изпит за кандидатстване и ако се класираш ходиш на лекции , обикновенно 2 -3 пъти във седмицата. Вторият е като учиш онлайн и после ходиш на изпит . Няма ограничения , за изпит ти трябва само на записания курс да си предал домашни. Даже и във момента ги има лекциите и можеш да ги погледнеш и отсега да се готвиш за някой изпит . https://telerikacademy.com Разликата между записалите и онлайн е във това , че няма как лектора да ти обясни на живо каквото не си схванал. Но пък има супер форум , даже невероятен . Имат JavaScript , C# и много други ПОЛЕЗНИ курсове . И да, не наблягат на математиката , а на логика и решаване на проблеми , които НАИСТИНА ше ти трябват във бъдещата ти работа . Във тази ИТ сфера се търси човек , който разбира , а не дали има диплома . Общо взето си заслужава поне за мен , НО трябва да отделиш много , ама много часове над задачите и да си ги решиш сам.Ако не си се занимавал досега , може да видиш HTML курса и видиш как се процедира . Или Наков има една невероятна книга за C# , така обяснява като за идиоти като мен .
 7. УжасТ , колумбийците още сутринта да стягат багажа. Надявам се надутите фенчета на Бразилия и Дюнершафт да " реват и търсят майка си" , както направиха испанските и жабарските.
 8. стискам палци, ако направят тази грешка , Ние се класираме.
 9. Те тези дали ще се класират?Харесва ми това първенство, даже за мен е най-доброто от '94 + всички европейски.
 10. Истината е само една , италианците са супер слаби и заслужено се прибират .
 11. Той треньора им ще ги оправи при първия сериозен мач .
 12. Тоя репортер ли е къв е , да не е тамошния ГА ? Как може да се сравнява Карик и Пирло , дори и във добриЯТ си сезон пак нямаше и 10 процента от класата на Пирло .
 13. Съди ме по това , че играе слабо , на 25 години и е смъртна и единствена резерва на Евра , който имаше слаб сезон , поне за неговите стандарти . Т.е тези , които разбират малко по-малко от теб от футбол и са го тренирали всеки ден предпочитаха Евра на един крак със две бири във ръцете ! Но ти ги разбираш.
 14. Той е РЕЗЕРВА във Арсенал, а те нямат супер класен цз от 10 години.
 15. Ти си огромен, имаш един познат мач и то заради съдията.
×