Jump to content

detkov

Фенове
 • Брой мнения

  73
 • Присъединил се

 • Последно активен

Форумна репутация

2 Наблюдаващ

Относно detkov

 1. Газ пикаете злобарчета Зелените са кренвиши, заради една снимка. Сините са наркомани , заради СЗ. Червените се молятна аллах, заради дучето.
 2. Де Хея и Руни, и питаш? Ще вкараме доста голове, амин.
 3. Скромност за тази историческа победа ! Легенда :mood (33):
 4. Кога продаваме Де Хея и взимаме Очоя? Във този мач Де Хея ли влизаше във пространството на РВП и му пречеше? Дали загубихме инициативата във мача след влизането на Фелайниту? Писна ми от контузии.
 5. Така е , някои нар*омани се радваха на загуби със по 5-0, ние чорбарите на победи от преди 20 години. Плюем се помежду си, плюем и тези , които работят .
 6. Във името Видал няма Р , направо да го представят. А тези глупости за Руни няма как да се коментират. Когато падаме той е виновен , а когато бием най-добри са РВП, "Кагава", "Мата", "Янузай". Последните трима , много им се радвам , но нямат по 5 силни мача във които да са ни носили. АЙ малко по-сериозно.
 7. Глупости, Балотели е резервен на резервният вариянт за нападател. Трансфера се разви за няма и седмица. Ние по-трудно правим трансфер, отколкото печелим титли. 2ри кръг, а нямаме резервен ц.з, резервен централен халф (не че тези, които имаме са много добри) и нито един бек за халф-бек. Читаво крило?
 8. Ще си пожелаят ЕДИН, А НЕ ПЕТ ДО СЕДЕМ Познай защо, Челси имаха три по-слаби поста и си закупиха топ играчи преди подготовката. ЛВГ каза, че няма крила и защитници - вчера купихме защитник, за който се борехме само ние , и който можехме да купим преди месец без проблеми. засега закупихме Фелайни, който никой не иска, Мата където ни го донесоха на ръце, дете за 40милиона, Ерера който си платил час от трасфера. Браво Еди. Сега чакаме Видал да дойде без заплата. Или на минималната.
 9. По-вероятно е Клевърли да се е събудил със аржентински стил на игра.
 10. А повече пари дават ли, нали след някой кръг?
 11. Стига сте говори ли глупости. Къде сравняваш Гонг със Евроспорт, ББС и със много милионна аудитория и супер много източници.Мислете малко ! Гонг може да не са най-достоверните , но поне пишат неща , които са излезнали във някакви по-достоверни медии и то гледат да се е появило поне на две места. За разлика от спортовете и спортали и т.н. , където даже си измислят "новини". Няма как Гонг , спортовете и Пернишка заря да имат 100%ва информация , но поне Гонг си проверяват и не пишат откровенни глупости. Много се надявам да не закупим Блиндове , Сонгове , Де Йончета, Чорлуки, Божи86 и други такива.
 12. Пълни глупости, Мата е направил ПОВЕЧЕ СИЛНИ МАЧОВЕ за 7 месеца от Кагава за 2 години.И аз харесвам япончето, НО истината е , че ние само сме чували или виждали със една жълта фланелка колко е добър Кагава! Още една истина еди е шибан нещастник! Сега и да иска Ди Мария, няма кой да му го продаде. ЛВГ от началото каза, че няма крила, а Реал ни го носиха на гръб! Нямам думи ..... Дете , като всички деца си вярва във приказки , особено за тези за добрия еди, който купува всичко каквото казва треньора. ЛВГ ПРЕД МЕДИИТЕ КАЗА : нямаме крила , трябват ни централни защитници. Вероятно еди не чете вестници, а ЛВГ не му е казал(само си е написал във дневничето , че му трябват играчи) и няма как да знае затова , иначе , иначе по 3ма да ги носи.
 13. Кои са? А това да се защитава Еди еееее .....
 14. Най-тъжната тема във форума Поне се надявам да не гледам цял сезон Клев, Андо и Нани.
 15. Пълни глупости !Истината е една нямаме толкова силни играчи и на евреите не им се дават пари. Те и Арсенал не даваха, Евертън също, Борусия не даваха, Байерн не даваха, но света се промени. Надявам се да закупим едно две силни имена , защото сезона ще е много труден. Ако ли не, здраве да е. #АЗ НЕ ВЯРВАМ НА СТИСНАТИЯ ЕДИ !
×