Jump to content

Souljah

Фенове
 • Брой мнения

  1196
 • Присъединил се

 • Последно активен

Форумна репутация

297 Разбирач

Относно Souljah

 • Ранк
  Regular Red

Друга Информация

 • Име
  Любомир Иванов
 • Любим Футболист
  Пол Скоулс
 1. Кой трябва да ни е терньора ? Гуардиоала ?
 2. Тоест играта ни беше центрирания цял мач ?
 3. Който обвинява Моуриньо за този мач и предния, няма мозък в главата. За мачовете срещу големите отбори - ДА! Там повръщах... обаче тука, вината си е на някой "суперзвезди" в нашия отбор, които немогат да вкарат 100%-ви положения.Това, че Сити спечелиха лигата, незначи че трябва да се предаваме, защото още 1-2 такива мача и ще сме аут и от топ4.
 4. Браво Майкъл! Браво! Хубавото е, че очаквах ТОЧНО ТАКИВА НЕЩА и не се ядосвам толкова тоя път.Все ми е тая.. Още, като прочетох Майкъл Оливър и ми беше ясно, че няма да стане мач. Най-слабите съдии в цяла Европа са английските! Това е категорично.Срам и позор за съдиите е целия сезон и не само в нашите мачове! СРАМ И ПОЗОР! Мерси.
 5. Е то бива, бива лежане и бавене, ама това не е истина! 15 минути от мача се загубиха в тоя цирк! Как ще бъде компенсирано това време ?
 6. Карай сега важното е да се плюе по мениджъра, че е некадърен!
 7. Само, като видя неадекватници, като тебе и ми става лошо.Пак нищо не си разбрал от ситуацията, тогава целия ни отбор беше в тяхното наказателно и се изпълняваше последното центриране в мача едва ли не.
 8. Нищо не ме вбеси повече от поредното неадекватно представяне от Уейн Рууни! Надявам се това да са му едни от последните минути за Юнайтед. Кур за тъпите орки! Подарихме им един гол и го пазеха със зъби и нокти цял мач! Ритане, на топката във въздуха, нарушения и лежане по терена. Футбол - почти никакъв!
 9. Познайте кой се завръща на сцената !!! Направо ми направиха празника с тая победа !!!! Айде весело посрещане !!!
 10. МАЗЕН, ВЕНЕСТ И МРЪСЕН *** ЗА ВСИЧКИ СЪДИИ, КОИТО СЕ ГАВРЯТ С ТРУДА НА ОТБОРА МИ!! ЦЯЛАТА НОВА ГОДИНА ДА НЕ ВИ ИЗЛИЗА ОТ ГЪЗА!
 11. Поредната зверска подигравка с Юнайтед от страна на съдиите.Това е ВСЕКИ мач !!!
 12. Но няма страшно, Моуриньо не е жалостив, всеки неадекватник ще си го получи и то по скоро рано, отлолкото късно! Януарска разпродажба се задава, само гледайте!
×