Jump to content
MUBG | Българският форум на Манчестър Юнайтед

RedMaster

Фенове
  • Брой мнения

    2308
  • Присъединил се

  • Последно активен

  • Брой Пъти Станал Победител

    3

Публикации публикувано от RedMaster


  1. Поздравления за мача. Беше пиршество за очите. 

    По скоро организациите чакат нас да видят, дали ще се класираме в топ 4 и тогава ще вземат решение да баннат Сити :mood(17): Ние сме им апетитна хапка за ШЛ, заради мангизи, зрителски интерес, публика, новините и прочие... Ако не сме 4-ти, само гледайте как ше накажат сити ;д 
    Иначе както се казва - и к*ра му на Бруно е футболист. #БъдетеЗдрави! 


  2. Може да звучи налудничево и откачено, но може би наш Оле иска да построе империя както САФ навремето в края на 80-те :}

    Върви по абсолютните стъпки. Гради с млади, тества, губи, печели, 6-ти е. САФ първите 2-3 сезона беше трагедия, но го оставиха и се постигна чудо. 
    Да видим ние дали ще изтърпим да чакаме още 2-3 год ;д Ако построи новата троянска стена, аз съм ЗА. ;] 

    • WTF? 1

  3. Има хлеб в тоя отбор, ама се бием като е напечено.. И срещу топ 6 отборите имаме победи над Челси, Сити, Лестър, Тотнъм, хикс на Ливера, кво искате.. Срещу слабите не показваме желание за игра обаче и тези там трябва да променят нещо. 
    Половината отбор става засега. Януари ако вземем Халанд, Санчо, Мадисън - гледай сеир! Русият ще ги пори кат риби по Никулден, а на пролет кат агнета. xD 
    Иначе айде дано виждаме САФ усмихнат по-често, ако той е усмихнат и ние сме...

    Примерете се за орките, тази година 30 годишната им мъка свърши, шампиони са, ок, ама да не се вгорчаваме от сега и да си гледаме нашия отбор... А и все пак ги водим ВСЕ още с 2 титли, така че да го д*хат. :) 


  4. Марш бе!! Марш! То бива бива повърня отгоре милионите фенове, ама как може, бе, как!?? Целият фейсбук го усмива с по 500 и 5000 лайка как една пералня има повече талант и полза от това говедо, а тоя вече ще е капитан!?? 
    Оле, събуди се, бе човек, събуди се! Е*аха майката на великия клуб, ще съм фен до гроб и от гроба ще го проклиням кво прават. 

    16908283_303.jpg

    • Харесвам 2

  5. 0:5 - помнете тези цифри и отивайте да залагате докато е 51 коеф :)) 
    После почерпките :mood(35):

    В момента сме на ниво националния по футбол. Идват и ни разгромяват. Но след това ще тръгнем нагоре, както по същото време мин. година след Моу и Ливера после потръгнахме... 
    Иначе та*ака настрана ама ако махнат Олката шанса за топ 4 е на 90%. Тотнъм, Арсенал и Челси не са готови за топ 4, ние 'бихме могли' при малък напън и надъхващ и разумен тренер :0balance: Поне това би било утеха някаква към момента. 
     


  6. Ама и вие ръсите, та ръсите... За къв чеп ви е Луканку? Да не би да бележеше голове тоя некадърник!? Да не би в Интер да се скъсва да бележи? 1-2 мача и това е. За нищо не става тоя. Нито Фелайни става за нещо освен за стълб. Евалата, че ги махнахме тия отрепки барабар със Смо. Санчез и той е една плюнка.
    Въпросът е не за тях, а че НЕ ИМ взеха заместници, които им се играе! Тва беше проблема, иначе прав им път на теа келеши за нищо ставащи. Грийнууд за 3 мача вкарва повече от Лукаку за 1 сезон. 
    И проблема като цяло също така е, че който и да дойде нещо става и целия отбор спира да играе. Като пияни са по терена и упоени. Мухи без глави. 
    Да махат Оле-то първо, щото този пич нищо не е постигнал като тренер и като Мойс и той няма и да го постигне... Лика прилика са си. 
    И второ, чак като има промени по тренера и ръководството, чак тогава трябват нови играчи, иначе 6 сезона малко ли дойдоха? Малко ли се продадоха? Ефект 0. Рибата се вмирисва от към главата. 

    • +1 1

  7. Брех. Сглобихте новия отбор, може и да се пробвате и срещу Етър тия дни ^^
    Хитмъна щом е дъ хейтед уан, значи да, новата Погбичка ще е.

    Ето и Ронка си имаме. Мотивиращ треньор Смутч, който според мен ще ви тактосва като ЛВГ, доста статистики и ротации ще менкате. 8)

    Аз тогава ще съм ви физиотерапевт и психолог. Че само като стъпите на олд Трафорд и ще ви обхване депресията и ще се осакатите. Силни антидепресанти ще са нужни кат за начало :mood(17):

    И ще помните: винаги може по-добре, ако падате 0:6, винаги другия мач може да е 0:3. :greets:


  8. Не е баш тей е хора. Олката поне за теа 10 месеца разкара вашите туморни фактори - Смолата и Джоунската, малко ли е? Идва 4-ти тренер сега,  разкарва Джеси лингза, Далот, Фред, Марсиал, и т. нат... Кръгът се върти, играчи се махат, идват нови, но биват облъчвани от клубната депресия. 

    Но пак е по-добре да дойде друг и да гледам как Погбаря, Рашката и Джеймса се разиграват и бием по 3-4:1 20 мача, отколкото да гледам Оле в следващите 20 мача. Краткото щастие е по-добре от това. 
    Иначе и САФ да дойде нищо няма да стори вече.Той неговото го е градил година по-година, а не за 1 ден. Клубът е с краката нагоре вече. 


  9. И аз се чудя как така такъв голям клуб с много история, фенове, спонсори и прочие, която се харесва на арабите, пък никой не е пробвал да ни купи? 
    Толкова ли скъпо ще им излезе на тези дет имат над 50 милиарда, бах ги... Купете ни бе, спасете милионите фенове :mood(27):
    Иначе бро-та, не бъдете наивни. Фактите казаха много, имаме класни играчи и попълнения, махнахме не малко паплач включително Клевърли, Шнайдерлин, Джоунската и Смо, Еванс и прочие и винаги все такива в отбора? Сега Лингард, Погба и прочие... Но дори с теа, които имаме, показахме и при Моу и Оле, че като искаме можем да играем и да печелим, длаи Лига Европа ще вземат, дали ще бият като гости Челси, Тотнъм в силната им форма като бяха и така много, много победи и то с много голове по 3-4 и с желание. Сега това го няма и причината е една - вътрешни конфликти и скандал между Оле и тия. Решението, което е най-бързо и лесно е - махат Оле, идва некъв друг, пак се вдигаме поне да не изпаднем и лятото или да ни купуват араби или ония цялостна реконструкция да променят. 
    Но дотогава най-най-най-най-най-най важното - МАХНЕТЕ ОЛЕ! Той е легенда ама не е за тук, просто не е. Съсипаха му и неговото здраве и нашето, дори Де Хеа е потресен кво се случва.... 

    • +1 1
×
×
  • Create New...