Jump to content

jacob34

Фенове
  • Брой мнения

    13
  • Присъединил се

  • Последно активен

Форумна репутация

0 Наблюдаващ

Относно jacob34

  1. А бе човек като ви чете може да реши, че Валенсия реди тъпата тактика на Мойс, Валенсия му прави дефанзивните смени като падаме от Съндърланд, Валенсия му тренира отбора, Валенсия му прави изказванията по медиите... Не е във форма и то от сезон и половина насам, знаем го. Все пак, има хора, които гледаме Юнайтед от преди 2012 и помним и силните маочве на Антонио. А и баш той е най-големия проблем на Юнайтед в момента, да :mood (17): А най-обичам последователни хора: :mood (17):
  2. Ееее, айде сега, заяждане на дребно :mood (17): Знаеш кво имам предвид. САФ освен гореспоменатите качества, е доказан победител/ и идва в Юнайтед като човек спечелил немалко/. Нещо, което за Мойс, каквото и да ми вадите като доводи, за сега е само теория, не и факт. Аре приключвам, няма смисъл от тия спорове, още повече че още нищо не е официално.
  3. Юнайтед е работа-мечта като предизвикателство, ресурси, имидж за редица треньори. Ние се оплакваме, че не харчим много, ма сравнете нашето харчене с други топ отбори в Европа извън Острова, изключае Байерн, ПСЖ и испанските правителствени отбори. Нямам никакво намерение сега да се ровя кой кога му изтича контракта и какви са му рилийз клаузите/ а и съм на работа, а от вчера насам не съм свършил много :mood (17): /. Безболезнен преход след абдикацията на фигура и личност като Фърги няма да има. А медиите, феновете на ОТ, всеки в града ще сравнява новия със САФ. Всеки. МОйс се зарадва на стабилен медиен комфорт, докато сега ще се озове в ада. А доводите за Мойс, извинявай, ама звучат все едно назначаваме Венгер2 :mood (17): Ако Мойс ни държи в топ4 на ВЛ аз ще съм доволен. И другото е, че който и да е, заслужава поне един сезон кредит на доверие и да го съдим чак след втория. ПП Опа, да се подпиша - Jedi Master. Изхвърли ме нещо от акаунта нещо докато рефрешвах и са не мога се сетя тъпата ми парола, та пиша от акаунта на жената/то за тва е и толкова идиотски ника :mood (17): /
×