Jump to content
MUBG | Българският форум на Манчестър Юнайтед

Adriano77

Фенове
  • Брой мнения

    1298
  • Присъединил се

  • Последно активен

  • Брой Пъти Станал Победител

    2

Публикации публикувано от Adriano77


  1. С дърватите, които МОУ имаше, Оле щеше да изпадне направо до 4 Бундес лига.... Що се отнася до мача, слаба защита, слаби нападатели, слаб е и треньора. 

    Глава си слагам на пангара, че ако на мястото на нашите двама клоуни в атака, беше един Обамеянг, мача го взимахме с разлика същото се отнася и за двойката *сматици в центъра на отбраната.

    Отделно, левият ни бек го изнасилиха и чак като ни вкараха гол след центриране от неговият фланг, Олчо се сети да го замени, *бати слабият треньор.... лешшш. тотал демидж.

    Нормалните отбори сакват треньорите, дори при спечелване я на титла, я на ШЛ, а при нас се гради.... 

    • +1 1

  2. еее дейба.... толкова хубаво си ми вървеше лятото... ама ей на много хубаво не е на хубаво.... за една седмица, нашите момци бая се постараха да направят живота гаден за всички свързани с Юнайтед.... и все пак Декември бяхме някъде там в нищото, сега поне имаме съдбата в нашите ръце(добре че другите два отбора са тотална щета и ни помогнаха да сме на 3 позиция сега). 

    Що се отнася до мача, Олето никога няма план Б. в 51 мин вкарваш и в 82 правиш смяна.... "манталитет" на победител е това...  Успя да стабилизира що годе отбора, разкара доста плява и взе добри нови играчи, но няма да е лошо да го уволнят... Слабичък е. 

    П.П дано лисиците не ни вкарат първи гол, че отиде коня у рякатЪ. 


  3. Понеже в последните месеци влизам 1-2 пъти и не знам дали сте го забелязали, и отбелязали, но на някои прави ли му впечатление как срещо Ольо не се хейти? По времето на Моу, Гал, Мойс всички: Невил, Рио, Сколс, Кийн и далеч по-забравени легенди, се надпреварваха да сипат с черпака, а сега: ДАЙТЕ ВРЕМЕ НА ОЛЕ.... 

    как беше: нащо гардже си е най-хубаво! 


  4. Майко милааа, мале мале мале...... бахти дъното, ебахти и чудото..... Ако сега не го уволнят, няма кога. Изрудска работа. Нека да изпаднем беееееееее, да пишат застрахователите ТОТАЛ ЩЕТА и да ходим   цъкаме в 1 лига даже..... 


  5. Последнот път, когато влезнах беше точно преди месец след победата над сити. Просто не исках да си развалям празниците и отпуската... 

    Няма ли свършване този Ад..... 

    Гледаш ложата, виждаш легенди, гледаш терена и скамейката, виждаш *айна....

    Прокобата е дълбока

    • Харесвам 1

  6. Какво нещо е съдбата... да се върнеш там, където преди година са те резнали и да имаш възможност да подпечаташ(или засилиш) сакването на твоя заместник...

    Доста любопитен мач. Победа за трупата на Оле не очаквам, най-много равен, на който нито да се радваш, нито нищо.... 


  7. При положение, че се очаква да си вземем следващият мач в първенството, то днес е добър момент да загубим... смисъл ако сега не смеянт ОЛЕ-то, то задължително тряба да го оставят поне още 3 трансферни прозореца... иначе кел файда да го държиш до Юни 2020 и после пак нов да ни вкарва обратно в Премиър лиийййг :D


  8. Всичко е точно, 3-4 добри резултатата и после Лайно. Гледаш скамейката и там Лайнца, чудиш се дали да не смениш тактиката, ама за какво ти е... и без тва вече сме в лайната, нека си го караме така...

    Общо взето положението си е лайняно отвсякъде. Ето днес Баерн би шута на Ковач с требъл от мин.сезон и колеблив старт през този, скоро и в Барса май така ще стане, само нащо момче е непоклатим. 

    11 мача, 13 точки :D :D :D

    • +1 1

  9. Имайки предвид тези как ще се надъхат, все едно това е мача на живота им... и че нашите срещу такива средняци/бедняци трудно намират желание за игра, очаквам много кофти мач. Ако го вземе ще е добре, че това ни е единственият път до ШЛ таз година, така че тря се натиска тук. 

     


  10. 50 minutes ago, H17MAN said:

    Браво бе. Много близко си бил.

    Близо и до Орките си бил май. Те не са ли от отсрещния корнер. Чуваха се по едно време на ТВто.

    Да, педалите бяха в ляво от нас, гейовете в началото само мяткаха балони с форма на 6-ца за ШЛ и после до 84-та докато не изравниха, бяха по-ниски от тревата...

    Много гнусна и долна паплач са тия орки.

    • -1 1

  11. https://www.youtube.com/watch?v=175wHS1whRg&feature=youtu.be

     

    Айде момчета, качих клипа в Ютубо. Като цяло, бях пуснал телефона още от самата атака и хванах и гола, НО от еуфория съм забравил да натисна старт и се сетих (от момента на започване на клипа :D). 

    В такива моменти, човек не е много адекватен :D :D

    П.П качеството в youtube не е много окау, който иска може да го намери в инстаграма ми(отключен е), там е с хубавото качество. a.atanasov_88

    • Благодаря 1
    • +1 3

  12. 1 hour ago, Wolfram said:

    Евала, звучи яко, макар и с най-тъпия отбор като единици в състава, откак аз гледам Юнайтед. Завиждаме ти благородно и пусни някои фенски клипчета да видим. И кажи как си си намерил билети точно за този мач - чрез сайт, чрез приятел, фенклуб? Въобще как?

    Трябва да станеш член на фен клуба в Англия, но и задължително на Българският, защото на него се отпускат квоти за тези дербита. Членството за един сезон е 130 лв общо. След това за всички големи мачове като този(домакински) билетите се заявяват още като излезе програмата, защото интереса е разбираем. Аз билета си го платих още Август(107лв). След това имаш 2 варианта - ако си оправен, отиваш сам(излиза по-евтино), ако ли не отиваш организирано с групата.

    Аз си организирах всичко сам, полети, хотели, влак, рейс! С полетите от и до Манчестър е малко напрягащо, не са никак удобни и трябва много да се следи и наглася И сега си чакам самолета от Лондон Да ме прибере. 
    Това е, иначе пред стадиона на черно билета започваше от 150 паунда ??

    П.П клипчетата са големи, как да ги кача, каро има ограничение?

    • Благодаря 1
    • +1 1

  13. Добре де, реално виждаме, че Оле му липсва доста ноу-хаул за този пост, но реално доверието от борда в пъти повече спрямо предходните. Също така разликата в играта на тези играчи с нов треньор няма да е драстична(малко повече голове евентуално и някоя друга победа). Следователно не е ли по-добре Оле да избута сезона, през зимата да изчисти още някои др плевел и да се вземе същевременно нещо ново, а през лятото евентуално нов мениджър? 

    Всичко това при условие, че не нанижим още 3-4 загуби подред, щото тогава изпадаме и смяната е нейзбежна. Но както защитавах Моу, така сега защитавам и Оле(до някъде, въпреки очивадни грешки), с тези играчи толкова. Нов тренер, няма реши кардиналите проблеми, а ще се търси пак временен бустер, като мин.година. 

    Иначе един Почетино, Алегри, татко Карло ще са добре дошли. 


  14. ахахаха баси майката, те повечето вече дори не ни тролват, а взеха да ни съжеляват, което е десетки пъти по-зле от това да те тролят..... Боже Боже Боже до къе я докарахме. 

    За мача с Пул съм раздвоен какво искам - победа или под чертата... 


  15. ахаха човек може да остане шокиран от днескашните интервюта на Оле и на Невил, който пак пледира за време щото с Оле са си дружки, ама който и друг да беше, щяха да го обезглавят как е съсипал клуба. 

    Как в началото, без трансфери, без време, накара отбора да играе с настроение, да бележи голове и т.н, а сега Олето пледира за времееееееееееееееее като заздрави защитата отърва се от играчи, които дори не ползваше и сега отбора е леш! 

    Да губим от Орките, които така или иначе тази година ще си вземат заслуженето и колкото да е тежко да го признае, играят красив и ефективен футбол! 

    Дайте време на Оле и догодина ще играе дерби с Лийдс ама в чемпиън.......

    • +1 1

  16. 6 minutes ago, RedMaster said:

    Да го махат Олката или изпадаме. 

    Чист съботаж от футболистите! Абсолютно умишлено го правят, няма как да не бият Нюкасъл, Алкмаар и Рочдейл, абсолютен съботаж и решението е да махат Оле, а после кво ще става ще се види... 

    Те и да го махнат, това няма да реши проблемите или поне не всички. Мин.година и с Моу така, махнаха го и Кво - нищо.... грешен избор, грешна концепция. 

    Спиралата ни завъртя яко


  17. Всичко е точно, поддържаме формата ? гледах го до 1-0 защото бях пуснал свраките да бележат първи и си прибрах коефицента! 

    След 2 мача, както вика колегата сме под чертата... тва дори и жабарите от Милан и Интер не са толкова зле.... *бал съм ти е прехода, *бал съм ти е реконструкцията на Оле и Едко!

×
×
  • Create New...