Jump to content

OLD TRAFORD 1981

Фенове
 • Брой мнения

  32
 • Присъединил се

 • Последно активен

Форумна репутация

0 Наблюдаващ

Относно OLD TRAFORD 1981

Друга Информация

 • Skype
  barmana6
 • Име
  Cvetan Stoianov
 • Любим Футболист
  George Best
 1. Тоя Азар няма да прокопса в Челси само гледайте.Ние взимаме Кагава,Гайтан,Модрич,Бейнс и Пауел и следващия сезон ШАМПИОНИ ЗА 20 път.
 2. Аз пак си мисля,че Сахин ще доиде при нас и ще се превърне в ключов играч за Ман.Юн.Но като гледам имаме апетит и към Джеймс Родригес а той е много качествен играч.За Ник Пауел сам сигурен,че ще подпише с нас.
 3. Стига с тоя Азар писнами от това келеме белгийско.А относно Хълк нищо не е ясно неса го взели Челси.Нека ние да вземем Кагава,Гайтан,Бейнс и Модрич пак те да си го взимат Азар-чо.
 4. Се пак си мисля,че трябва а и знам че ще привлечем Кагава но ще стане ясно чак след 8 юни.И все пак си мисля,че ще вземем точните играчи за нас и лицето което,ще покажем следващият сезон ще е различно от миналогодишната кампания.Бих се радвал много ако привлечем Дембеле от Фулам доста качествен нападател.
 5. Като гледам май сме увеличили цената за Модрич 32 мил. паунда.Тиоте и Беинс и сме пушка за новият сезон плус Кагава естествено.
 6. Значи ако изрървем и Нани край после и Руни и тогава тежко ни.Другите отбори ги накупиха а ние си стоим и чакаме и защо,ами защото Глейзар недават пари ето това е.Дано това което се чува за Дембеле е истина и да го привлечем при нас.А за този Хойлет и аз сам "ЗА" да го привлечем доста е бърз и експлозивен играч дано да акостира в Театъра на Мечтите.
 7. А дано стискам палци да го привлечем и наи сетне да се спре с това. А нещо ново момчета за Дембеле чували се или още несе знае.
 8. Роналдо какъв беше небеше ли силен завършен играч.
 9. Няма да ходя в друг отбор за нищо на света просто казвам това което се вижда а то е, че си продаваме най-добрите играчи.Фен сам на Ман.Юн 20 години и немисля да го сменям.
 10. Май като гледам какво става,ще си продадем най-добрите играчи.Ако продадем Нани следващият ще е Руни а после кой а.И какво правим ние стоим и некупуваме никой,защоли защото Глейзър са идиоти и то големи гледам как любимият ми Ман.Юн се разпада.Накрая и Кагава ще отиде в Челси и край отписваме и следващия сезон.
 11. Прекалено много бързо го отписахте Чичарито момчета,защото аз си мисля че той все още има какво даде на Ман.Юн.А за Папис Сисе ако е вярно,че го искаме е супер дано го вземем.Аз си мисля че един Петручи би ни паснал идеално или Уил Кийн.Те показаха израстване и сигурно Съра ще ги привика сигурен сам.А за трансферите сам сигурен,че ще привлечем правилните играчи и,ще покажем другото лице на Ман.Юн. следващият сезон.
 12. А дано много се надявам да ги вземем и двамата.Папис Сисе ще е перфектния в атаката до Rooney.
 13. Момчета май ще се опитаме да привлечем Жорди Алба.Но май като гледам,ще привлечем 2 максимум 3 играчи и това е, дано единият е Кагава.За Гайтан нищо не се пише какво стана с него взимамели го или не.
 14. Докато се ослушваме ЧЕЛСИ-НЕСИ ЧЕЛ взеха Хълк,какво чакаме да копуваме иначе тежко ни.Дано вземем Кагава че ми писна да чакам.
 15. Много ще ми е интересно дали Тотнам,ще се сагласят на зделка 30мил. паунда за Модрич.Да ама ще ни трябва и нападател нали знаете Бербо заминава и,ще ни трябва нападател аз си мисля за този на Нюкясъл Папис Сисе.
×