Jump to content

Jan Vennegoor of Hesselink

Фенове
 • Брой мнения

  10
 • Присъединил се

 • Последно активен

Форумна репутация

0 Наблюдаващ

Относно Jan Vennegoor of Hesselink

 1. Jan Vennegoor of Hesselink

  Manchester United 1 - 6 Manchester City

  Роберто умря т кеф Добре че свърши мача. иначе трябваше да каже на играчите си да спрат унижението
 2. Jan Vennegoor of Hesselink

  Manchester United 1 - 6 Manchester City

  Според мен това се печеше от доста отдавна, но Сити бяха единствения отбор който успяха да ви накажат толкова брутално. Толкова много превъзхождат всеки един отбор (включително и вас) че даже не е смешно. Слезте сега малко на земята. Започна ерата на Сити.
 3. хах кой смешник му го е качил рейтинга на тоя?

 4. някога ще се навиеш ли да напуснеш форума на най-великият клуб????

 5. Jan Vennegoor of Hesselink

  Liverpool 1-1 Manchester United

  Това е форум за Манчестър Юнайтед, и аз точно тях обсъждам. Преди да ме питаш защо като съм фен на друг отбор - защото никъде не пише че не мога. Нито се заяждам и нито обиждам.
 6. Jan Vennegoor of Hesselink

  Liverpool 1-1 Manchester United

  Статията от предишната страница за оплакването от страна на Евра не е вряна. Никъде до сега не съм прочел в Английските медии че Маринър е чул "расизъма" а просто че е взел на предвид оплакването на Евра и го е включил в доклада си до ФА. Според мен това е жалък опит от страна на Евра да обвини Суарез в нещо което изобщо не се е случило. Защо отиде и се оплака на Френските медии? Този случай е подобен на двубоя между двамата на терена. Евра се опита да изпроси жълт картон на Суарез няколко пъти, и накрая се сдоби с собствен жълт след като на съдията му писна от цинизъма му.
 7. Jan Vennegoor of Hesselink

  Liverpool 1-1 Manchester United

  Изобщо не се заяждам. Да, оставихте най-добрите си играчи на скамейката, но до някъде това може и да ви е послужило, особено с Рууни. Не забравяй че и ние оставихме нападател за 35 милиона на скамейката. Трябва да си признаете че играхте изцяло за равен мач, и трябва да сте доста доволни. Да, повечето ни положения станаха след гола ви но това няма значение. Сещам се за три чисти положения през целия мач и ако ги бяхме вкарали резултата щеше да е подобен на този на Анфийлд от миналия сезон.
 8. Jan Vennegoor of Hesselink

  Liverpool 1-1 Manchester United

  Може би, но след като Фърги ги пусна в игра бяха пътници за остатъка от времето, даже една атака не можахте да направите с тях. Гола не беше благодарение на смените а на грешка в защитата ни.
 9. Jan Vennegoor of Hesselink

  Liverpool 1-1 Manchester United

  Здравейте. Фен съм на Ливърпул. Първо нека да кажа честито равенство. Дойдохте за равен и се измъкнахте с точка. Мисля че сега видяхте защо повечето прогнози от сорта на 1-3 0-3 или каквито и да бяха победи за вас бяха доста смешни. Рядко губим на Анфийлд, та ка моли с подобен резултат. Мисля че днес пак щяхме да ви опукаме, но за жалост (и ваше щастие) някои от играчите ни не биха могли да вкарат и на празна врата. Една ваша атака ни коства гол, но все пак трябва да бъдете много благодарни и на вратаря. Както виждам по-горе той ви е играча на мача, а това говори за себе си.
×