Jump to content

beckham_teo

Фенове
 • Брой мнения

  16
 • Присъединил се

 • Последно активен

Форумна репутация

0 Наблюдаващ

Относно beckham_teo

Друга Информация

 • Skype
  beckham_teo
 • Име
  Теодор
 • Любим Футболист
  Beckham
 1. Супернова си бях зели една журналистка , беше с фанелка с емблемите на двата отбора и я видях като седна на сектора със масичките и стъклата , предполагам че там е за журналисти , имаше и някъв пропуск , просто я видях от раазтояние , така предполагам , и както обикновенно раздува нещата.
 2. + още един бус (10-12). В обявата пишеше , луксозен автобус , и билет по ваш избор , ако е свободно мястото. Е нали имаше някакви запазвания по интернета на местата, като няма на него ред , някъде на близо , то е логично.Каде е 1 етаж , каде е 3ти, на вип да ме бе сложил щях да си доплатя и да се накефя максимално, а ко умрях от студ и гледах мача, ама тръпката да ги видиш от близо я нямаше.
 3. Аз малко съм разочарован от организацията на Супернова Травъл. Луксозният автобус бе пълен от софия, за русенци като мен имаше място в един местен скапан бус със шофор който незнаеше каде отива. Това майната му , важното е че ни закара и върна и гледах мача . Беше хубаво . Но най-мног съм разочарован защото при заявка за билета исках да съм в сектор 116 първите редове(9,10,11) исках да почуствам атмосферата и да видя футболистите от близо. А ко стана дадоха ми билет за сектор 368 , на скапания 3 етаж ,чи и 18ред , едвам разпознавах кой,кой е на терена. А тъпите журналисти , мхм , който е бил там знае че мхого по-вече, а едва малка част специално за ради берба , всички бяхме заради любимият отбор, поне така мисля аз. Та трябваше да си отида сам , с GPS и билет с нясто което искам.
 4. Благодаря за погорният отговор . И аз искам да си взема фотоапарата.
 5. Какви са правилата за влизане в стадиона. Можели да се внасят сандвичи , минерална вода , такива работи !!!
 6. Имали записали се за офертата на супернова травъл . А по принцип какъв е шансът за измама в всичките досегашни оферти на фирми
 7. И аз искам да гледам мача , и ми е сравнително близко ( аз съм от Русе) , ще следя с интерес темата . Това е сайтът на румънският отбор : http://www.otelul-galati.ro/meciuri-echipa.php
×