Jump to content

trey

Фенове
 • Брой мнения

  18
 • Присъединил се

 • Последно активен

Форумна репутация

0 Наблюдаващ

Относно trey

 1. Ето такъв Юнайтед искам да гледам, борбен и с идея в играта. Абсолютно грозна и ненужна дузпа. Не знам защо Ашли Йънг излезе при смяната като герой? На мен ми падна в очите. Чудесен Фъргюсън. В този двубой напипа вярната струна. Даде шанс и на резервите, в това число и на Бербо. За съжаление нашето момче усеща, че това е лебедовата му песен.
 2. Дори хора с опит и качества не са застраховани, че няма да започнат да вършат глупости и не виждам проблем когато тези неща се казват навреме. А ти какво предлагаш, да си затваряме очите и да пригласяме как всичко е наред?
 3. Ето човека го е казал кратко и ясно: Проблема е, че ние цял сезон играем слабо и евентуалната титла ще е благодарение на опита, рутината и страхотните качества на Фъргюсън, както и не на последно място - неопитността на Сити.
 4. И като ги пръснахме, защо резултата е само 2-1.
 5. А тези които гледаме как от една година СЪР-а води отбора към провал какво да правиме (мислиме, пишиме...)?
 6. Да де, ама как ще спечели война без нито една спечелена битка? А това с пускането на Бербаров в 91 мин. няма друго име освен МАЛОУМИЕ.
 7. Потресен съм от играта: слаба халфова линия, слаба защита и дезориентиран вратар. Разиграват топката като шахматисти. Атаките им са мудни и предсказуеми. А този Нани по-скоро ще комбинира със страничния съдия, отколкото с Бербатов....да не би да не го вижда щото е прозрачен. Най ми е жал за стареца, но живота продължава. ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА! И хубавото предстои!
 8. Дано вържат играта в този мач и изплуват от психологическата дупка най-накрая. Дано и тази новина им подейства: "....Манчестър Юнайтед може да направи сензационно завръщане в Шампионската лига, след като ФИФА предупреди Швейцарската футболна асоциация, че клубовете от Страната на шоколадите могат да бъдат извадени от евротурнирите заради Сион."
 9. Аз не искам да съм велик. Искам сър Алекс да не става жалък.
 10. И кои са наЩе отборчета? Моето отборче е точно това за което пиша и ме боли, и още повече ме боли от такива наивници като теб които не виждат по-далеч от носа си. Ама ЕВАЛЛА, че първи ме наплю!
 11. Пичове кефите ме колко сте наивни. И с какво задобряхте за няколко дни и с едана дузина играчи зад борда? Със старите к..ви и старата сър Мадам? Каква нова идея в играта съзряхте? Толкова са зле нещата, че няма накъде.... Айде плювайте ме, дано аз да не съм прав!
 12. За пореден път слаб и дезориентиран Манчестър. А Бербатов вече не се и опитва да играе. Явно очаква в скоро време някакво развитие по неговия въпрос.
×