Jump to content

N10

Баннат
 • Брой мнения

  54
 • Присъединил се

 • Последно активен

Форумна репутация

8 Наблюдаващ

Друга Информация

 • Любим Футболист
  Rooney
 1. Изказах най-обикновенно мнение, а твоя коментар е крайно обиден. Комплексар като тебе се чувства защитен зад компютъра и е много силен на думи, жив и здрав бъди.
 2. Аз лично бих подписал доживотен договор МАН Ю, ако имах тая възможност.
 3. Може би не иска да подписва нов договор и за това е резерва.
 4. Не, от Варна е. 18 ската очаквам да е върха, че последно време много бързо им се нарадвам на фифите.
 5. Нека да имаме малко вяра, все пак през Моуриньо са минали цял куп играчи - доста от тях световни звезди. Беше ходил да гледа мач на хърватите явно вижда в него нещо, което ние феновете не можем да видим, а и досега не е разочаровал със трансфер.
 6. N10

  Уейн Рууни

  Като един от любимите ми играчи, мога да пожелая на капитана да помогне на карамелите да бият директните ни съперници и да си вкара някой автогол срещу нас Шегата на страна, завинаги Легенда на Клуба. Ще го запомня с гола срещу Сити, с който ме накара да крещя обезумял,че чак съседите да дойдат да проверят всичко ли е наред
 7. И сега Погба ще подава само на авера му Лукаку, както подаваше само на Ибрата.
 8. N10, на 02 Jun 2017 - 09:53 AM, написа: Интер са на зор заради финансовия феърплей, имат много пари, но не могат да купят някой скъп играч без да продадат.Перишич е добър според мен, но не и играч, който да прави разликата всеки мач. В никакъв случай той не трябва да е голямата ни звезда този прозорец. Каква връзка положението на Интер с това кой играч искаме да вземем. Пак всички се правят на счетоводители кой колко струвал и т.н. Въобще не мога да ти разбера въпроса, но ще се опитам да ти отговоря. Отговара ми беше свързан с коментар от предните страници, че Интер са на зор. Искат сигурно някой скъпо струваща звезда и за това искат толкова пари за Перишич да оправдаят другия си трансфер. Лаказает за 50 е по- добре от Перишич. Много пъти се е коментирало, че парите не идват от нашия джоб и като цяло не трябва да ни пука , колко кеш харчи Еди, но пък трябва да ни пука дали играча реално ще вдигне класата на отбора.
 9. Интер са на зор заради финансовия феърплей, имат много пари, но не могат да купят някой скъп играч без да продадат.Перишич е добър според мен, но не и играч, който да прави разликата всеки мач. В никакъв случай той не трябва да е голямата ни звезда този прозорец.
 10. Ае, тоз напушения луд ли е Перишич човеек и то за толкова пари при положение, че интер са на зор да продават...
 11. Той пък днеска Перишич направи мача на живота си, дано Жозе не е гледал, че иначе го обявяваме до 2 дни :mood (17):
 12. Ах ти мръсна гнидо вън от любимия ми отбор нещастник!!!!!!!!
 13. N10

  Филми

  Много рядко ми се е случвало сериал или филм да ми повлияе така, но казвам ви, когато го убият тоя с бухалката ще се накефя на макс, ще превъртам отново и отново смъртта му.За "Живите Мъртви" иде реч.
 14. Официално лятото на 2016 е най-абсурдното трансферно такова, Игуаин за 94 м на 29 години - лат да фак, Н'голо Канте 35 м , дето преди година само майка му и 7 те му братя знаеха, че е футболист (btw същото важи и за Байли, но нали е нашо момче вече и не ми дава сърце да го тропам), Погба, който за цяло Европейско смени повече пъти прическата си , отколкото да изиграе добър мач. Трансферите на лузарите са no coment, ала зиМане за 40 мил хахаха. Тоя балон ще се спука не може да продължава така, знайни и незнайни войни за по 50 мил.
 15. То и аз съм пич да ме вземат и мене . Шегата на страна, нападател ни трябва много погледнете ни головата разлика предния сезон.
×