Jump to content

BoyWonder10

Фенове
 • Брой мнения

  78
 • Присъединил се

 • Последно активен

Форумна репутация

0 Наблюдаващ

Относно BoyWonder10

 • Рожден ден 28.06.1992

Информация

 • Пол
  Жена

Друга Информация

 • Име
  Стела
 • Любим Футболист
  Wayne Rooney
 1. BoyWonder10

  Strictly Offtopic

  Георгиии, тва да не е темата "да обсъдим какво ни дразни в писането на Стела"?! :mood (17):
 2. BoyWonder10

  Strictly Offtopic

  Във Вили е последната ни надежда за равноправие :mood (17):
 3. BoyWonder10

  Strictly Offtopic

  Властта си изми ръцете... :mood (17): Жоро, най-малко от теб съм очаквала да се обърнеш срещу мен :mood (17):
 4. BoyWonder10

  Manchester United 1-2 Real Madrid

  Ядът, който изпитвам от отпадането, не може да се сравни с това колко горда съм с момчета за мъжката игра преди и след картона. Бяха страхотни! А Гигс, който призоваваше публиката да се събуди, показа колко още игра има в себе си!
 5. Якото видео http://www.youtube.com/watch?v=uEBD7zTCwlg...eature=youtu.be
 6. BoyWonder10

  Manchester United 2-1 Arsenal

  ‎"I think I'll need to take the penalties myself from now on." - SAF :mood (17):
 7. BoyWonder10

  Фулицър

  В действителност средната възраст на отбора Челси снощи бе по-ниска (но пък излязоха с не малко титуляри). И това е единственото, което бих приела. Точните изстрели от снощния мач са 10 на 9, не 10 на 3. Не си спомням да съм чела коментари, в които някой сериозно да твърди, че причината за загубата снощи, е съдийска подкрепа в полза на Челси.
 8. BoyWonder10

  Фулицър

  Из коментарите под статия за вчерашния мач: "Отварям и чета форума на ман. ютд тука в България -тея са некаква секта 1) Съдията бил добутал Челси - наглост и безочие, при поможение че пак беше спестен 1 червен картон и дузпа.За крясъците и ръкомаханията, които си позволяват единствено играчите на ман ютд без да остават наказани, това ще го подмина, защото води до още 2 жълти картона, единия от тях щеше да е втори, респ. червен.Влизане на Гигс също беше подминато само с жълт картон. 2) Челси били били с голям късмет - още не съм гледал статистиката.....но положенията сигурно са 10:3 в полза на Челси 3) В състава на юнайтед били само юнуши и младоци. - убеден съм, че средната възраст на Челси в мача беше по-ниска." П.С Ако и сега четеш, такава е предизвиканата от теб реакция -
 9. BoyWonder10

  Chelsea 5-4 Manchester United

  Преди мача си мислех "Ако бием - добре дошло, ако не - все тая". В крайна сметка ме хвана яд. Младите и неопитни играчи на Юнайтед играха през повечето време на ниво срещу титуляри на Челси и за съжаление една (или повече) индивидуални грешка им костваха победата. Бих отличила предимно Андо, който бе замесен в първите 3 гола - във форма ли е, наистина изпъква. Докато гледах мача, пиейки бира и пушейки цигари, се чудех "ГИГС, как издържаш?! :mood (25): ", но на това му се казва класа. P.S Както вече споделих на няколко съфорумници, психолози ще трябват да търсят лек срещу комплекса "Чичарито", развил се у щаба на Челси. :mood (17):
 10. BoyWonder10

  Едвин Ван Дер Сар

  Честит рожден ден на един от най-големите! :mood (28):
 11. BoyWonder10

  Chelsea 2-3 Manchester United

  От една страна ми е тъпо, че победата дойде по този начин ... от друга си мисля "Payback is a bitch" :mood (35):
 12. BoyWonder10

  Copy/Paste

  Вечеря: 50лв. Театър: 30лв. Цветя: 10лв. Подарък: 50лв. Хотелска стая: 60лв. Проститутка: 60лв. Ти решаваш.
 13. BoyWonder10

  Copy/Paste

  ‎- Ало? - Здравей, миличко, обажда се Татко…Мама близо до телефона ли е? - Не, тате. Тя е горе в спалнята с Чичо Франк. След кратка пауза Татко казва: - Но ти нямаш чичо с име Франк, миличко! - О, да, имам и той е горе в спалнята с Мама в момента! - Ъ, добре тогава…. ето какво искам да направиш. Остави телефона, избягай горе и почукай на вратата на спалнята и извикай на Мама и Чичо Франк, че татко тъкмо е паркирал колата отвън. - Добре Татко. След няколко минути, малкото момиченце се връща на телефона. - Добре Тате, направих каквото ми каза! - И какво стана?- попита той. - Ами Мама се изплаши ужасно много, скочи от леглото без дрехи и избяга навън крещейни, но се спъна в килима и полетя през прозореца и сега е мъртва! - Боже мой!!! А какво стана с Чичо Франк? - Той скочи от леглото без дрехи и също беше изплашен до смърт и скочи през задния прозорец в басейна….но явно е забравил, че миналата седмица ти източи водата, за да почистиш басейна и сега и той е мъртъв. ***дълга пауза*** Тогава таткото казва: - Басейн?????? Това номер 555-7039 ли е??
 14. BoyWonder10

  Ваши снимки (лични)...?

  Имах някакви подозрения, че ме мразите, ама чак да ми желаете глоба :mood (17): Като се прибера ще тровя въздуха и около вас, само стъпете на открито място :mood (15):
×