Jump to content

xmuxfcx

Фенове
 • Брой мнения

  452
 • Присъединил се

 • Последно активен

Форумна репутация

112 Разбирач

Относно xmuxfcx

 • Ранк
  Junior Red
 1. Не искам Гигс. Даже и само заради това, че почти 100% го очаква същата съдба, като Мойс и Ван Гаал, да бъде оплюван до дупка. За тях двамата ми е все тази, но Гигс трябва да си остане "чист".
 2. Във форума на United We Stand, фен списанието на журналиста на Анди Митън, който е платен, се говори доста, че Ван Гаал е пътник и няма значение как ще свършат следващите два мача. Ще остане начело, докато се намери заместник. Много жалко, ако става въпрос за целенасочен саботаж от страна на играчите, но не бих се учудил. Нима с Мойс нямаше точно саботаж от страна на куп футболисти? Такива мастии няма да им попречи утре и самият Гигс да саботират, както и Моуриньо или Гуардиола, или който и да е друг. Съгласен съм Ван Гаал да бъде махнат, но трябва да бъдат махнати и тези, дето са участвали в заговора срещу него, ако има такъв. С Гигс начело и тези играчи, смятам, че ще повторим сезона на Мойс, което ще е най-жалкото в случая, защото с толкова слаби противници е срамота да изпуснем такава удобна възможност за титла. Моуриньо не смятам, че е същият треньор, който беше преди, макар че и при него явно футболистите му скроиха номер. Просто всичко това ще си окаже влиянието и нищо чудно да ни забатачи още повече. Изобщо... :mood (7):
 3. След такова творчество няма какво да се каже! Шапки долу!
 4. xmuxfcx

  Футболни екипи

  Ще е много смешно, ако наистина догодина Адидас изскочат със същата "идея"
 5. xmuxfcx

  Футболни екипи

  https://www.youtube.com/watch?v=MDBAQUGOPuE These images are correct and it would have been this kit if Nike. The theme was 125 years of United wearing red as original red was Crimson so reflects that. The other half was the 'diablo' red that Nike introduced.
 6. По-хубаво Ван Гаал да си изкара сезона и ако и на фронта висша лига се осере - да си ходи тогава, след като се прецени внимателно. Гигс по средата на сезона ще означава, че футболистите просто ще се скрият зад него и може и да си бием рекордите от сезона на Мойс.
 7. Бре, значи заради стари подвизи всеки футболист е застрахован от критика при индивидуални грешки, така ли? Хайде по-сериозно. Приносът му е огромен, както и вчера, но първият гол не може да ме убедиш, че не сбърка той при корнера, но то това само да беше в отбора, здраве да е. Какво некоректно отношение? Трябваше да го пуска да играе, за да е във форма, като иде в Реал Мадрид и желанието му се сбъдне ли? Напротив, Де Хея трябва да е благодарен, че след цялата драма, дето направи, както приключи всичко, Ван Гаал го върна на титулярното място. Който твърди обратното е време вече да стане фен не на Манчестър Юнайтед, а на някой отделен футболист, който защитава срещу клуба. Ван Гаал може да става все по-неадекватен, но в което е бил прав, прав е бил.
 8. xmuxfcx

  Уейн Рууни

  http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3355194/Wayne-Rooney-offered-75m-join-Sven-Goran-Eriksson-Chinese-Super-League.html
 9. Не, не викам така. Викам, че в 10 от 10 случая бих застанал на страната на мениджъра на отбора, отколкото на който и да е футболист. Валдес смятам, че по-категорично от това няма накъде да бъде отпратен. Човекът над мен го каза - претенциите са му много явно и това не доведе до трансфер, а и наистина - дадоха му шанс да се оправи след контузията, дадоха му договор, прибира заплата, какво иска? Да стане титуляр вместо Де Хея ли? Видно беше след привличането на Ромеро, че няма да има място за него. Защо не си смекчи претенциите, за да иде някъде да играе?
 10. Много четеш празни чуждестранни приказки изсмукани от пръстите. Мениджърът решава кой каква намеса ще има в клуба и какво участие, след като е преценил, че Валдес не трябва да има досег с първия отбор - това е. Дреме ми за чувствата му и дали бил "класси" жест или "класлес". По-добре така, отколкото да създава смут и интриги сред испаноговорящите в отбора, каквито информации се появиха преди време.
 11. xmuxfcx

  Футболни екипи

  http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3310758/Germany-Italy-Belgium-teams-gear-Euro-2016-releasing-shirt-pictures-year-s-tournament.html Новият на Германия, защо ли имам предчувствието, че догодина това ще бъде и нашият нов...с три ленти под мишниците...
 12. xmuxfcx

  Уейн Рууни

  Rooney slapping wade barrett at the raw taping in the uk this evening https://www.youtube.com/watch?v=JEV2dS_-qZs Търси си ново поприще явно... :mood (22):
 13. xmuxfcx

  Футболни екипи

  При 1200 бройки за цял свят и всяка нощ от няколко дни насам опашки пред съответния магазин, дето пускат 100 броя в Манчестър и да са най-хубавите на света, пак няма да стигнем до тях.
 14. xmuxfcx

  Футболни екипи

  Много хубави и сполучливи неща са пуснали, но цените също си ги бива. http://www.adidas.co.uk/manchester-united-1985-superstar-track-jacket/AI7407.html http://www.adidas.co.uk/manchester-united-bucket-hat/AJ4819.html http://www.adidas.co.uk/manchester-united-tee/AI7414.html http://www.adidas.co.uk/manchester-united-windbreaker/AI7410.html http://www.adidas.co.uk/manchester-united-hooded-track-jacket/AI7409.html http://www.adidas.co.uk/manchester-united-1985-jersey/AI7404.html http://www.adidas.co.uk/manchester-united-superstar-track-pants/AI7412.html http://www.adidas.co.uk/manchester-united-1985-track-jacket/AI7405.html http://www.adidas.co.uk/manchester-united-jersey/AI7411.html http://www.adidas.co.uk/manchester-united-1985-goalie-jersey/AI7406.html http://www.adidas.co.uk/manchester-united-hoodie/AI7408.html http://www.adidas.co.uk/manchester-united-tongue-label-tee/AI7413.html Екипите е можело специално и по-добре да ги направят, защото тези копията на Score draw са по-изпипани, само дето липсва емблемата.
×