Jump to content

Ryan_Giggs_

Фенове
 • Брой мнения

  10
 • Присъединил се

 • Последно активен

Форумна репутация

0 Наблюдаващ

Относно Ryan_Giggs_

 1. Ryan_Giggs_

  Liverpool 3 - 1 Manchester United

  Естествено, червен картон няма. Прогнозите са базирани на тва че няма нищо счупено, така се е видяло от камерите, така че може да е 3 седмици до 2 месеца. Теоретично дори може за 10 дена да се оправи, теоретично.
 2. Ryan_Giggs_

  Liverpool 3 - 1 Manchester United

  http://www.101greatgoals.com/kuyt-flies-hi...ited-3-1/86335/
 3. Ryan_Giggs_

  Liverpool 3 - 1 Manchester United

  Както казах, Нани е най-постоянния играч тоя сезон, има 16 асис. и 9 гола, тоест 25 гола, Рууни има 18 (7гола+11, Бербатов има 23 (19+4) в 12 мача общо. Мислех че сте се научили циркаджийството да не ви прави впечатление, факт е че от тая част на света всички са такива, но тва не измества качествата им.
 4. Ryan_Giggs_

  Liverpool 3 - 1 Manchester United

  Евра от 3 полусезона е покъртително слаб играч, едва ли проблемите във Франция са му помогнали. Рядките добри включвания отпред не трябва да заблуждават за трагичния му сезон в дефенса Тоя сезон негов мога да го сравня със всеки един на Глен Джонсън, прави 5-7 гола/асистенций и допускаме 15-17 от неговата зона на сезон.
 5. Ryan_Giggs_

  Liverpool 3 - 1 Manchester United

  Интересно каква е работата на Нани да е в нашето собствено поле при центриране, тва говори за дисциплината при такива ситуаций и изцяло на отбора, интересни коментари за играча направил общо 25 гола до момента в сезона само в лигата и като цяло най-добрия ни атакуващ играч тоя сезон. Не казвам че не е виновен, казвам че просто отбора е слаб, а като счетем и тва че има доста късмет да ни се връща (и той се връща от предния сезон насам) заради 3ВЛ и 1ШЛ за 3 години, ей го резултата, наистина футбола е покъртително предвидим, бих казал почти наука и понякога доста скучен.
 6. Ryan_Giggs_

  Liverpool 3 - 1 Manchester United

  Скоулз с 5 мача на сезон предвид годините му и по скоро "скуад" статуса говори достатъчно за класата на тая линия, не всичко идва от защитата, не можем да си подаваме топката навън от ОТ просто.Нямаме лидер с игрови потенциал в халфовата линия. Изобщо не коментираме че защитата ни е най-слабия сезон от 6 години, но там е половината проблем и тва беше ясно че ще стане още по-предния сезон.
 7. Ryan_Giggs_

  Liverpool 3 - 1 Manchester United

  защото не притежаваме свястен халф от близо 3 години и имаме нужда от наситела халфова линия, след като класата и е от нивото на Кристъл Палъс, например ?
 8. Ryan_Giggs_

  Liverpool 3 - 1 Manchester United

  Само аз ли видях 3 метровата засда при първия гол ? http://www.101greatgoals.com/videodisplay/...assist-8686518/ това какво е ? Нани със сучпен крак - няма червен картон.
×