Jump to content

Ivan Galabov

Фенове
 • Брой мнения

  226
 • Присъединил се

 • Последно активен

Форумна репутация

0 Наблюдаващ

Относно Ivan Galabov

 • Ранк
  Junior Red

Контакти

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Информация

 • Пол
  Мъж

Друга Информация

 • Любим Футболист
  D. Berbatov; David Beckham; van Nistelrooy
 1. Просто бизнес, няма какво да се учудвате. Много отбори, много фенове, но надали мислите че на собственика на телевизията му пука кой на кого е фен. Има си маркетингови проучвания и рейтинг. Това им е стратегията, а дали ще се получи - времето ще покаже. Не може да се отрече, че след идването на Берба интереса към отбора и мачовете му се увеличи, съответно това пускат хората. Както се каза по-нагоре същото важеше и за Болтън и за Вила. Доста от българите искат да гледат българи на терена и не са ултра фенове на който и да е отбор. Сега се надяват, че много от хората ще продължат да гледат същия играч и в новия му отбор. Отделно от това се надяват пък, че баш феновете на топ отборите ще си платят за платформата им. Истината е, че за мен не е проблем да си гледам мачовете и през разни стриймове, не е като да няма избор.
 2. Да, както казах всичко (или поне 90%) е в зоната на крайностите. Всеки си следва неговата логика и това е. За това и темата е такава. Ще продължи известно време след като го продадем, но няма да е така вече. Ето това е иначе...
 3. Ivan Galabov

  Southampton - Manchester United

  +1 А и Скоулс винаги може да влезе второто полувреме.
 4. Хубавото е, че края на тази тема е близо и специалистите ще млъкнат вече (става въпрос за специалистите и от двете страни на "барикадата"). Сега да видим "стинските фенове" как ще се отличават от останалите и какво ще коментират. Не знам дали човек може да види един коментар, който да не е краен тук - само обиди между истински и неистински фенове. Малко остана...
 5. Ivan Galabov

  Manchester United - Fulham

  Малко маркетинг и търговски трикове за вдигане на цената :mood (36): :mood (17):
 6. Това е! А и наистина има си тема, стига се пише навсякъде за това.
 7. Ivan Galabov

  Manchester United - Fulham

  Леле сериозен проблем имаш пич, къде са проблеми като безработица, криза, инфлации. Гледай си детството и не се коси за глупости много много.
 8. Ситуацията около Берба е такава, че всички трябва да се радват - "истинските" фенове ще се радват, че няма да се говори само за него и прочие, а симпатизатите на Берба (в това число и аз) ще се радваме, че ще играе някъде вместо да си пропилява времето така. Дето се вика - It's a win-win situation. +1 за това мнение. Най-вече ще се радвам за това, че ще се спре тука тая игра на "аз съм повече, фен". Мнения от рода на "аман от измислени фенове а.к.а глорихънтъри, бербохънтъри и от тоя род" ще спре.
 9. Най-накрая меренето на фенщината и провокациите ще спрат.
 10. Клевърли е пътувал, но не е избран. Зе сега няма конкретни новини. Нани, Джоунс и Бербатов не са пътували въобще, по предварителна информация и тримата са с проблеми (контузия, болест и т.н.). Контезун за около 4-5 седмици.
 11. Нама нищо за коментиране. Не е в групата изобщо най-малкото, а по-генерално погледнато - дори Фърги, който до сега винаги отричаше каза, че не може да му гарантира нищо и е възможно да си търси нов клуб Берба. Няма как да го пусне от тук нататък, освен ако не станат масови контузии. Вече играем само в шампионата, няма нужда да почива който и да било. А и дори да беше на пейката нали знаем какъв е шансът да играеше. Така е по-добре - ситуацията му е ясна, бъдещето в Юнайтед също. Казвал съм и преди - каквото станало е станало вече. От тук нататък каквото и да си говорим, дали е честно или не, дали го заслужава или не, дали е по-добър от останали нападатели или пък е в по-добра форма - нищо от това няма значение. По-добри са си тръгвали по този начин от отбора. И за двете страни е по-добре. Това е. Всичко, друго което може да се каже е излишно според мен на този етап вече. За мача - успех на момчетата, дано осъзнават в пълна степен колко е важно да вземем не само този мач, но и купата. Иначе ще бъде малка катастрофа. Дано гледаме динамичен мач и дано не се затворим при наш гол както правим обикновено.
 12. На брифинга е казал САФ, че не се е възстановил напълно от удара и няма да рискува с него.
 13. Смолинг го няма въобще, а и САФ е казал на пресконференцията че Рио и Евънс ще играят, Рафаел отдясно и Евра отляво. За Берба е казал "той може и да играе утре.... ", но надали.
 14. Ivan Galabov

  Strictly Offtopic

  На мен ми е 45 данък, 35 преглед и 150 ГО, каско въобще не ми трябва. Карам си на гасчица и това е. И пак стана трудно дори и с това ниво на разходите. Как смогвате вие хората с големи двигатели не ви знам.
 15. Човека ти говори за пропуските. Какво трябва да стане, за да вкарат, а не да играят хубаво или не. И айде стига почва тая тема за Бербатов . Дошъл ония ден и почва бербофенове, онакива фенове, такива фенове, баси хората. P.S. Не казвам, че ти точно го казваш за пореден път, ама винаги ше има някой "истински фен" да го изтърси. Каже ли се лоша дума за Чичарито и Уелбек и айде Бербафен до живот. Гледайте реално на нещата и с един и същ аршин.
×