Jump to content

marissamiller

Фенове
 • Брой мнения

  27
 • Присъединил се

 • Последно активен

Форумна репутация

0 Наблюдаващ

Относно marissamiller

Контакти

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. marissamiller

  Джангър 33

  http://www.youtube.com/watch?v=vVAwgPfuzh4
 2. marissamiller

  Джангър 33

  http://www.youtube.com/watch?v=1mXofiiZXN4 - новата на Анелия , адската просто. (h) :bow
 3. marissamiller

  Въпроси и отговори

  Охо , в таблицата има и ловешко присъствие. :mood (35): Много ми харесва 11то място. <3
 4. marissamiller

  Въпроси и отговори

  Да,да .. в СМГ супер много математика , не че не я обичам , ама дори за мен е много. Мене сегашния ми профил е с билогия,химия и интензивно изучаване на англ. език. Аз не искам езикова , защото от малка си тръгнах с математиката и последните години малко я бях поза**ала , но все пак.. Обожавам математика и физика. Никога не ми е вървяло в езиците. По англ. преди бях адски зле , ходих след тва на уроци , бее.. сега съм по-добре ,де. И по собствено желание си почнах френския , защото английски вече всеки знае , трябва и 2ри език. Та мерси за съветите ,де. Ще видя, дано я навия за НПМГ , макар че тя твърдо и упорито иска да уча в езикова , за да съм научила езика. Ще видим , нямам и много време за мислене , местя се другата седмица. Ще се пробвам в английската предполагам , ако си взема изпитите , взема , ако не ще видим.
 5. marissamiller

  Въпроси и отговори

  Ами чудя се , сега уча в математическа гимназия , обаче .. ще се местя да живея в София и майка ми обезателно иска да влеза да уча в езикова гимназия. Т.е за да влезна сега в някоя такава , примерно - немска , френска и др. , ще трябва да държа изпит само по езика - устен и писмен,нали ? Трябваше да влезна в НПМГ , ама майка ми не иска там. Единствената ми опция е английската , не знам кво ще правя. Много съм скарана с немския , почнала съм уроци по френски , обаче съм в много начален стадий. И просто няма как да си зема евентуалните изпити по френски или немски. Не е казано , че и по англ. ще го взема , ама тука последните месеци бележа напредък.. Питах сегашната ми класна , тя каза , че не била запозната , ама не би трябвало да държа изпити и по други предмети ?
 6. marissamiller

  Джангър 33

  http://www.vbox7.com/play:2696ed07&al=1&vid=
 7. marissamiller

  R&b / Hip-hop / Soul / Rap / Underground

  Лелелелелел , тая е нереална !!!!!!!!!!!!
 8. marissamiller

  Джангър 33

  http://www.youtube.com/watch?v=VRxvmg0ERsw...feature=related :mood (35):
 9. marissamiller

  Джангър 33

  Оххххххх , тая на Райна е много добра. :mood (35): http://www.vbox7.com/play:1b224cc3 ..
 10. marissamiller

  Въпроси и отговори

  Не , не. Аз не искам да преписвам дословно, искам да прочета една примерна работа ,просто. Десети клас съм.
 11. marissamiller

  Джангър 33

  http://www.vbox7.com/play:a3b7112a http://www.vbox7.com/play:296a26b6 http://www.vbox7.com/play:6f9c3f31 http://www.vbox7.com/play:9f8a6d7c
 12. marissamiller

  Въпроси и отговори

  Мерси , Деян. А аз още в училище направих това. Взех един лист и почнах да нахвърлям всякви неща , каквито ми идват на ум. Направих си увода , почнах тезата , обаче нещо не ми харесва. Все тая , ще се справя , наистина , темите не са трудни. Мерси пак
 13. marissamiller

  Въпроси и отговори

  Ами аз съм почнала да го пиша , ама зацепих малко . Те са 3 теми 1. " Може ли любовта да е грешна? " 2. " Любовта като радост и любовта като грях" 3. " Любовта като двигател на човешкия живот" Аз си избрах 3тата.
 14. marissamiller

  Въпроси и отговори

  Някой да предложи сайт за литературни съчинения и есета. Ако може без тия teenproblem и т.н.
×