Jump to content

eNgLaNd

Фенове
 • Брой мнения

  6631
 • Присъединил се

 • Последно активен

Форумна репутация

0 Наблюдаващ

Относно eNgLaNd

 • Ранк
  Junior Devil

Контакти

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Информация

 • Местоположение
  НА МАЙKА ВИ У ПУТKАТА!
 • Интереси
  АЗ СЪМ ФАШИСТ!!! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧKО!!! НЕ ИСKАМ ДА МИ ПИШАТ АНГЛИЧАНИ ФРАНЦУЗИ, ИСПАНЦИ, ГЕРМАНЦИ, ШВЕДИ, ИТАЛИАНЦИ, АМЕРИKАНЦИ, ИЗВЪНЗЕМНИ, РОБОТИ, ЖИВОТНИ И АНИМАЦИОННИ ГЕРОИ... АХ KОЛKО ГИ МРАЗЯЯ АKО ГИ НАБАРАМ НЕМА ИМ СЕ ВЕРВА <br /><br />МЕГА-УЛТРА-НАЦИ-ЗЛОБЕН-АЛKО-НАРKО-ФОРУМ-ПЛАНЕТА ПАЙНЕР СKИНХЕД-SS-РАСИСТ-ЦИГАНИН-ЕВРЕИН-14/88-ФЕН-ПРИВЪРЖЕНИK-KОРАВ ЛАД-ОБРАЦЗОВ KЕЖУАЛ-ФЕН-ТУРИСТ-ЦИРKАДЖИЯ-НАРKОМАН-ДЖЕПЧИЯ-СЕЛЯНИН-ХУЛИГАН<br /><br />1 П.П. - МНОГО СИ ЛОФKАМ МИЛОТУуУуУуУ <br /><br />2 П.П. - 5 "А" KЛАС ШЕ ВИ СЕРЕМ НА ПУТKИТЕ

Друга Информация

 • Име
  КУР ЗА БЕДНИТЕ!

Последни посетители

1321 прегледи на профила
 1. ИСКАМ НИОГО ДЕМБА-НИРЕН НЕЗАБАВНО!!!!!!!!!!!!!
 2. май няма да вземеме никой :mood (7): ... тоя отбор няма класата да постигне нещо голямо... Сърчето май наистина си губи разсъдъка.. всички във форума виждат, че ни трябва халф, а той не купува а и не смейте да казвате на жюлиен, че е тъп, щот нета му е 1024 токата в минута и има резервна мишка в случай на засада
 3. доста бедно изказване.. 3 финала за 4 години "не ставане" ли е бе?За справка интер с "великия" снайдер имат само 1 финал за т'ва време.. не си мислете, че купуваме 1 футболист и пръскаме барца! А ти от къде знаеш каква е философията на Сър Алекс за тоя отбор и дали евентуална покупка ще пасне въобще? Мислиш ли, че ако се "искаше" задължително нов халф Фърги нямаше да го купи? Ти знаеш повече от Фърги какво трябва на тоя отбор? Щом се приема като провал сезон, в който се печели титла и се стига финал на шл явно наистина сме глорихънтъри.. Юнайтед е имал в историята периоди от над 20 години без спечелване на титла, изпадане в бившата първа дивизия.. ако стане такова нещо сега тука в тоя форум ше се горят и бесят кукли с лика на Фърги. СМЪРТ †
 4. http://www.skysports.com/story/0,,11667_7125192,00.html Фърги е изкуфЕл. С тоя млад състав нямаме никъф шанс да се противопоставим на Сити и Челси. Според мене реалистичните цели с тоя отбор са място в 10-ката.. ако бяхме взели Снайдер можеше още отсега спокойно да ни дадът шампионската лига, а пък и Клевърли щеше много да се развие докато гледа играта му от скамейката.
 5. Говоря за ЮНОШИ. Не за купени за маса кинти млади португалци, бразилци и мексиканци... момчета, дет са израснали и са се развили в академията.. знаят какво значи името Манчестър Юнайтед.. основата на тоя отбор трябва да бъдат точно такива момчета (лично мнение), а не Валенсия, Нани, Андерсон, Бербатов и Чичарито.. нямам нищо срещу тях.. харесвам ги като играчи, но определено искам и юноши в тоя отбор.
 6. Oк. За мене обаче тоя отбор си губи идентичността.. като имаме в предвид отказването на Скоулси и Гари, възрастта на Гигси, продажбата на Шийзи и Уесли... единствения юноша в тоя отбор ше остане Евънс. Нали уж се тупате по гърдите, че не сме Сити и Челси и не правиме всичко с кинти? Аз съм готов 2-3 сезона да не спечелиме титла, ама Клевърли, Уелбек, Морисън и още 1-2 момчета от академията да се наложат в отбора.
 7. Еми Том е юноша на отбора, няма да струва 35 милиона пауда, няма да поиска да си тръгне след 2 години, защото вече е спечелил всичко, има голям талант и заслужава да получи шанс.. преди няколко седмици имаше 1 адски малоумен пост, че той много щял да напредне покрай Снайдер.. като гледа играта му от резервната скамейка няма как да се получи със сигурност.. единствения начин да се развие т'ва момче е като получава достатъчно игрово време и ако купиме някой скъпоплатен кенеф (снайдер) по-добре да го дадеме някъде! A и да отбележа, че не съдя за таланта на Клевърли от тоя мач.. вече достатъчно години го следя и си личи, че може много!
 8. то забавното е, че май сага има само по вестници и тука във форума
 9. почти официално е сила :mood (17): наистина има изумителни хора в тоя форум.... не разбрахте ли, че в мирър дори почти официални новини няма :mood (17):
 10. много си жалък, ама много.. мързи ме да ти отговарям.. взел си се за яката работа.. Гил обаче не каза, че със сигурност ше има още покупки... прочети пак интервюто..
 11. м/у другото е силно, че избра точно тая тема да питаш :mood (17):
 12. палете свещи.. ако не вземеме снайдер изпадаме
×