Jump to content
Sign in to follow this  

Автори в тази категория новини

Гигс: Легенда на футбола

Sign in to follow this  
Pepinka

преглеждания

Райън Гигс се събра с редица свои бивши съотборници от Манчестър Юнайтед на специална галавечеря в негова чест в Лондон, във вторник вечер.

Асистент-мениджърът на Червените Дяволи получи наградата Легенда на футбола, която набира средства за каузата Нордоф Робинс за музикална терапия.

Към Гигс се присъединиха мнозина велики за клуба играчи като Гари Невил, Пол Скоулс, Пол Инс и Брайън Робсън и в крайна сметка бяха събрани невероятните 402 000 паунда за благотворителност.

Преди Райън да получи своята награда, той бе поздравен с изпълнение в негова чест от уелската банда Стереофоникс, която прелетя от Америка специално, за да почете своя сънародник.

Бивши носители на отличието са Сър Алекс Фъргюсън, Ерик Кантона и Пеле, и Райън заяви пред ManUtd.com, че е удовлетворен да се нареди до тях.

„Това е много специална награда. Аз присъствах тук, когато Ерик получи своята и едва тогава осъзнах какво голямо признание е и че това е една страхотна кауза“, каза той.

„Спомням си на вечерята в чест на Ерик какво казаха родителите на някои от децата, които са имали полза и говориха за помощта, която получават от музиката, и колко много прогресират те по този начин.“

„Винаги е чудесно на вечери като тази да се събереш с бивши съотборници и играчи, срещу които съм играл. Хубаво е да се видиш отново с приятели, с които нямаш възможност да се виждаш толкова често, колкото ти се иска. Надявам се, че всички са се насладили толкова, колкото и аз.“

www.manutd-bulgaria.com

Sign in to follow this  


0 коментари


Recommended Comments

Няма коментари за показване.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Вход

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×