Jump to content
MUBG | Българският форум на Манчестър Юнайтед
Sign in to follow this  

Мемфис разкрива своя фитнес-режим във Facebook Q&A с феновете

Sign in to follow this  
Pepinka

преглеждания

Tези, които са виждали Мемфис Депай отблизо в неговата засега кратка кариера в Юнайтед със сигурност са били удивени от неговата физика, а Люк Шоу, Лу Макари и дори боксьорът Антъни Крола независимо един от друг избраха една и съща дума, за да опишат новият футболист на Червените Дяволи – „танк“.

По времето на предсезонното турне в САЩ, Мемфис се включи във Facebook Q&A с феновете и наред с другите теми, той сподели как поддържа форма….

Как поддържаш форма? Арън Офори-Ата
Всеки ме пита за това! Честно казано понякога просто отивам във фитнеса и правя някакви упражнения. Не винаги има някакъв специален порядък, даден ми от треньора – просто тренирам както ми дойде. Правя кляканки, набиранки…. просто за да си поддържам тялото във форма. Не искам да изглеждам много голям – просто искам да съм във форма. Не правя еднакви упражнения всеки ден – обичам да ги сменям.

Колко гола се надяваш да вкараш в първия си сезон? Уилсън Пол Либера
Това е добър въпрос. Аз играя в предни позиции, разбира се, че искам да отбелязвам голове и да правя асистенции. Но не искам да си поставям специално число голове/асистенции и да поставям очаквания към себе си – по-скоро искам всеки в отбора да допринася за головете и асистенциите. Това е най-важното. Но със сигурност ще кажа, че искам да вкарам повече от един !

Кой ти беше идол като дете? Ивън Демпси
Патрик Клуиверт. Когато бях на 5 или 6 той беше моят човек- вкарваше толкова много голове. Спомням си, когато Аякс играеха добре в Шампионската Лига гледах, как той отбелязваше всички тези голове. Той беше моят идол и харесвах всичко, свързано с него.

Коя ти е любимата храна? Укедже Ифеани
Много обичам паста. Също и морски дарове. Така че може би морски дарове с паста!

Кое те мотивира да станеш футболист? Калзанг Дорйе
Когато бях малък исках да бъда футболист, както много други деца. Но не всеки може да стане. В Холандия играехме футбол много на улицата. Когато бях по-малък футболът беше навсякъде около мен. Аз бях онзи, който играеше на улицата всеки ден. Там научих играта, там тренирах всичко. Също гледах много мачове по телевизията, гледах феновете. Спомням си как си мечтаех един ден аз да бъда този, за който те да пеят и аз да бъда този, който ще го дават по телевизията. Това беше стабилна мотивация.

Коя ти е любимата музика? Кое те вкарва в настроение за голям мач? Паша Иглит
R&B и хип-хоп. Музиката е много важна за мен. Тя е вдъхновяваща и смятам, че е най-доброто нещо, което ми помага да се фокусирам за мач. Не бих могъл да живея без музика.

Кой ти беше любимия отбор като дете? Мушир Хюсеин
Когато бях много малък, някъде около 7-годишен, подкрепях Фейеноорд. Когато бях на 9 играх за Спарта Ротердам, а когато бях на 12 се преместих в ПСВ – от този момент нататък винаги съм подкрепял ПСВ.

Доведе ли твоето куче с теб в Манчестър? И как се казва то? Санил Сани
Казва се Симба – като Царят Лъв. Това ми беше любимото детско, когато бях малък. Не съм го довел още в Манчестър, защото като футболист пътувам много. Затова то остава с майка ми засега. Надявам се, че като се установя, по-нататък то ще дойде да ме посети.

Имаш ли някакви суеверия в деня на мача? Ноел Медина
Знам, че някои играчи имат странни суеверия, но аз нямам. Аз просто се фокусирам върху мача. Слагам си слушалките, слушам музика и се концентрирам. Не си слагам дясната обувка преди лявата, или нещо такова…

www.manutd-bulgaria.com

Sign in to follow this  


0 коментари


Recommended Comments

Няма коментари за показване.

Гост
Добави коментар...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Линкът бе вграден автоматично..   Display as a link instead

×   Публикацията беше възстановена.   Изчисти

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...