Jump to content
MUBG | Българският форум на Манчестър Юнайтед

REDs_United

Фенове
  • Брой мнения

    3977
  • Присъединил се

  • Последно активен

  • Брой Пъти Станал Победител

    2

Публикации публикувано от REDs_United


  1. Хахаха, на може би най-кривия ни стадион от сума години такава мазна победа с 2 отменени гола, недадени дузпи, пропуски на маймуните надежди, кво повече да искам.. Предоволен останах, не знам тва мрънкане тука насила ли се случва, ама няма особено значение :chalga:


  2. Пичове, Мейсън зеления за тия 5 мача показа завършващ удар, който сме виждали от Рашо сигурно 5 пъти за 55 мача. Да не говорим колко положения е осирал и кви ги е биел към вратата, едни параолимпийски и от невъзможни ъгли. Нищо лошо не казвам за Маркъс, кефя му се на това, което показва тоя сезон, но на него не му е това основната сила и мисля, че всеки го знае. 


  3. тцтц, един път ше съм на работа в събота и наще ше бият като за последно деба.. не мога да коментирам тва зрелищно дерби, което се е получило, но си пожелавам и следващия мач да ме зарадват така. Мейсънката отдавна е ясен, че е по-нападател от Рашо и Марси взети заедно, има потенциал да стане много много класен играч, стига да не попие от прогнилата негърщина, която тресе тоя клуб от няколко години. амин


  4. човече, винаги има примери за някви изключения извън рамката. няма смисъл да го водим тоя разговор повече, съгласен съм с някои от работите, който пишеш, ама Чичко и Берба е нелепо да ги сравняваш. стигнал до Бернабеу... под наем за 30-40 мача, в които има невероятните.. 9 гола :) колко ментета и неадекватници минаха през балета за последните 15-20 години и те самите не могат да си ги сметнат. НЕ КАЗВАМ, че Ернандез е менте, напротив, аз много го харесвах и му симпатизирах винаги, но пича просто не е нищо повече от една резервичка. донесе много победи, факт, но Берба даваше на играта ни толкова много, няма смисъл да изброяваме мисля, а Чичарата седеше и само ръгаше топката в мрежата. тва пък с Пипо е още по-скандално. Мексиканското грахче и 6 кариери да има, пак нЕма да го стигне. жив и здрав да си, весели празници !


  5. аз не казвам, че само в това беше мастър Съра. това е едно от многото неща. ти говориш за неща, които не са в центъра на разговора. и да, правеше от някои посредственяци world class играчи, които видяха финали в ШЛ, титли и тн. Чичарата Ернандез, дето цъкаше в Уест Хям, игра финал с може би най-силният отбор на Барса :) Вальо патерицата и той. я ми кажи как точно някой друг ше класира шибания Валенсия и Чичо на финали в ШЛ бе бате... тва се едно Марк Ноубъл и Пуки да играят май месец за титлата на Европа. прави си сам сметките 


  6. бате вземи примерно Рууни и Роналдо, при друг тренер можеше и да не станат това, което бяха за Юнайтед. примери има още много. и в сегашния тим има някои хлапета с потенциал, които просто няма кой да ги направи големи. и онея като навлизаха в мъжкия състав правиха грешки, псували сме ги по същия начин и тн. са извинявай много ама О'Шей, Парк, Флетчър и прочие не бяха нищо кой знае какво, по топ отборите такива като тях имаше бол. Разликата идваше само и единствено от САФ. За Андерсон, Клев да не говорим. Дори в най-скандалните си дни пак имаше някакво качество на терена. Изобщо си представи Мойс или Ван Гаал с Браун, Шизи, Евънс, Андо, Томи еспаната, Данчо финта, Обертан и куп други звездни имена.. тва и на брат ми не моА го пожелая..


  7. Абсолютно точно и ясно казано. Тренер гола вода + немалко играчи с доста спорни и съмнителни качества води до тотален хаос и агония, и то за пореден сезон. Дори като ни водеха холандското менте и Жозе, въпреки проблясъците и няколкото купички, се виждаше от километри, че половината, ако не и повече от тия на терена просто не стават. Няма как да чакат тия ташкенти от ръководството да се появи някой като Съра-Бог и да ни прави шампиони с разлика, мачкайки всичко живо наред, ама с палячовци и глезльовци. 

    Отделно Оле при нас изглеждa като абсолютен новобранец в професията, току що излезнал с дипломата за треньор от НСА ала Гонзо например, който заради кариерата си на футболист го чакаме тука да ни извади от тая лепкава гнусна тиня. Еми нЕма как да стане. Вече 4 месеца едни и същи мачове играем, по 30-40 мин някви бедняци, просяци и клетници ни скриват топката и ни озорват, а тоя нашия си няма идея кво се случва.. Само седи до Карик и другите и гледа с един овчи поглед, който си казва всичко - I have no idea what i'm doing. Фред, Перейра, Скот, Рашко, Марсиал, въобще бая от играчите ни не са по-лоши от тия на Вила, Уотфорд, Шефийлд и Палас да го еВа, който квото ще да разправя. 

    Въобще положението е да си е*е мамицата.. .и едното, и другото са ни shit. 

    • +1 1

  8. преди 21 часа, CR7 написа:

    помниш ли Данчо Уелбека, пробвА да копне така Нойер ли беше, с/у Реал ли беше .. не помня годината и мача, все едно получих дежа вю :mood(17):

    Хахах, е да, то тва забравя ли се.. Само дето Данчо финта го разкарахме много преди да стане неизменна част от отбора и да се вклини здраво като тая миризлива курешка Джеси. 


  9. еми *** бате, тва е положението.
    първо - не може да излезеш сам срещу вратаря и да опиташ такова некадърно прехвърляне, не си Меси, а факания Джеси Лингард бе, майка му мръсна на тва долно менте прокажено. и продължава все титуляр, каква е тая пародия на отбор, що за гламав треньор ше го пуска тоя палячо в игра толкова много мачове ?!?!?! .... безподобен плазмодий, същински фекал е това момче и не знам кво трябва да се случи, че да го разкараме най-накрая..
    второ - грешката на Де Хеа е скандална, ужасяваща намеса, не можах да го видя на живо, хванах чак при дузпата им, но после гледах повторения и наистина е шокиращо. нелепа грешка и ебати подаръка за тия бедняци. просто да седне малко на пейката и да се даде шанс на Ромеро няколко мача, явно е, че нещо не му е наред в главата на Давид.
    и не на последно място - шибания ПОСЛЕДЕН бедняк в лигата ни еба, без да се изпоти дори. на кво прилича тва бе, биеш Сити, Тотнъм начело с Жозе, отбора изглежда в топ форма и в най-добрата си кондиция от началото на сезона и тъкмо да се зарадва и надъха човек, и идват ултра кафевите Уотфорд бате, и ти плесват уя си на челото. просто нямам думи, не мога да асимилирам тая жалкарщина и повърня, която се случва толкова години вече :shocked: 

    • +1 3
    • -1 1

  10. Само да кажа накратко:

    Бисака със 100% tackle rate снощи, сложи Рахим педалчето в малкия си джоб, на етихад и срещу големия шампион и футболен гeний Пепката. Ама иначе не си струва парите, за кво го зехме, най-слабият бек в лигата, кога ше вкара, кога ше асистира, смешка.. :mood(6):

    Куцият Рашко с пореден гол, направи дузпа, изпусна златно положение и удари греда, която оня изгледа неподвижно, молейки се на Аалах. Писна ми от тоя, искам Чонг или некой друг талант да го закотви на пейката. 

    • +1 2

  11. брат при всички положения щяхме да изпаднеме в това положение, защото тренера ни е неадекватен. как да имаш каквото и да било самочувствие, като треньора ти го няма и не знае какво прави на тренировки, на мачовете, като ни поведат и тн. не е сериозно да твърдиш как заради 2-3 изпуснати дузпи сме на тоя хал и едва ли не с тях щяхме да сме в борбата за титлата :)
    бтв. и за дузпаджийте има няква вина Олето, щото не може да излезеш и да кажеш "еми то ние нямаме един редовен изпълнител, те момчетата си се разбират на момента"...


  12. хаха, без куция кон Рашфорд немаше да сме вкарали и половината голове до сега, не че са много разбира се. Може да е досаден и нескопосан в някои моменти и прекалено арогантен, но не виждам кво толко му се сипва. да беше купил Оле нападател. не ви е виновен Рашко 

    • +1 2

  13. Ей, майка му деба, един път да не мога да гледам мач, щот бях на бачкане точно тогава и тия наште ше пръснат. Еми евала, дано не е единичен случай. Са не очаквам да бият и Сити, но дано формата ни се позакрепи и малко от малко да запишеме няква серия от победи, в първенството най-вече. 

    Гледам Рашката с 2 гола, както и да е играл, пича вкарва почти всеки мач вече и мога само да му пожелая все така "зле" да е. Марси примерно, дето почна сезона ударно, го видЕхме, контузи се, върна се за малко и са пак в лазарета. Оставаме с Грийнууд. 

    • +1 1
×
×
  • Create New...