Jump to content
MUBG | Българският форум на Манчестър Юнайтед

StreetSoldier

Администратор
  • Брой мнения

    18016
  • Присъединил се

  • Последно активен

Публикации публикувано от StreetSoldier


  1. 57 minutes ago, MUnited1878 said:

    Колко положения за гол създаде вчера на съотборниците си? А това,че не е заиграл още на 18 за голям отбор не е много показателно.Давид Силва на 25 отиде в Сити.Бруно на колко дойде при нас,преди това беше играл за Новара,Удинезе,Сампдория и Спортинг.Да не е някаква световна класа като КДБ,но и ние на този етап не може да си позволим подобед тип играч.

    Ми гледах го мача и честно казано почти не му чух името, освен с оня опит да уцели празните трибуни първото полувреме. А да сравняваш Вила с Валенсия и Спортинг и още повече Грийлиш със Силва и Бруно е малко смешно... :)


  2. Да, Грийлиш е прехвалено, английско леке. Септември прави 25 и не е постигнал нищо кой знае кво в кариерата си. Ако беше толкова добър, още преди 2-3 сезона щеше да е по-сериозен фактор. Тая статистика на кво лежи, щото реално всеки пас напред, по посока на наказателното поле може да е "chance" .


  3. Яд ме е истински на Де Хеа, но това лайно дето го представиха тия пред него беше даже по-зле... Имаше някъв минимален шанс, ако бяха свирили фал срещу Марсиал, но защитата си беше пълен потрес. После при 2:0 телето се насра на празна врата, а за десерт си я наби като пълен аматьор. Тоя освен, че ни струва 80 млн, направиха го капитан с нула заслуги, а най-якото е че никога няма да можем да го продадем. Тоя отбор се управлява като катун... 


  4. Оле трябваше още от мача със Саутхемптън да подходи към ротации, срещу Палас също можеше още 1-2ма да починат малко, да не говорим тая простотия Бруно да играе цял мач и да не си направим всичките смени.

    Яд ме е щото купата си е купа, а имаме да си мерим п*шките със скаузърите откъм брой трофеи. Искам я тая купа просто!


  5. 13 hours ago, Wolfram said:

    Ебати готиния мач. Такъв не бях гледал от времената на Фърги. ТОтално разкостване на изпадащи бедняци, както си му е реда. Жалко, че Магуайър и Де Хеа с колективни усилия се насраха за първия им гол, но отговорът ни беше брутален.
     

    Не съм очаквал от теб да скочи така срещу Де Хея. Такова бутане в близкия ъгъл ше мине 1 от 10 и ти го знаеш много добре. Докато на телето бавните действия почнаха почти всеки мач да се проявяват. 

    Но иначе супер мач, дори тъпотиите в защита не можаха прецакат хубавата победа. 

    Бруно е бог, мерси. 


  6. Много съм бесен. И съм бесен на всички!Първо на Де Хеа, въпреки че спаси точката накрая, можеше да не допуска тая тъпотия в началото! Магуаер пак си вкара автогол, засега ВАР помага...Виктор и той не изглеждаше хич в час. Бисака последните 10 минути тряаше 1 път да вдигне центриране и се насра....аут. Шоу никъв го няма 2рото. Фред изгуби маса топки, понякога просто не знам как му се получават нещата. Марсиал и Мейсън много изолирани, все едно бягат от топката. Мейсън с един скапан пас такава контра направи за тях, че замалко кур...Марсиал тряаше още 60тата да излезе. Бруно беше добре ама тва поемане накрая беше много селско...тряаше да я вкара. Игало и той голямото кумене. Матич и Мактомини бяха що-горе, но като цяло съм супер ядосан.

    КЗО 

×
×
  • Create New...