Jump to content
MUBG | Българският форум на Манчестър Юнайтед

ADimitrov

Ретарди
  • Брой мнения

    481
  • Присъединил се

  • Последно активен

Публикации публикувано от ADimitrov


  1. преди 1 минута, ss4 написа:

    става неудобно. толкова ли ме желаеш? аз не съм хомо. сори. :mood(17): 

    въпросите които искаме да обсъждаме не са за телефонни разговори. те са за форона. ама ти искаш да ти звъня. защо!?  kekw :mood(17):

    искам да те попитам, виж, тва е чара на тоя форон, има професионалисти от всякакво естество, ти като професионалист, дай един обстоен разбор на изнасянеот на топката на бат погби гея. 

    не искаш. искаш а ти звъня. еми аз не искам да ти звъня лол. :mood(17): дай го на целия форон, образовай ни, научи ни. чакаме. 

    Става скучно.. да си жив и здрав есеска. Пиши за по бира и ще говорим. Само това хомо ти е в главата...започваш да ме съмняваш.


  2. преди 1 минута, ss4 написа:

    убеди ме тук пред всички потребители на форона, който са големи балъци. дай си експертното мнение. дай да поспорим пред публика и те да оценят. давай, дай мнение за пол погбито как изнася топката. моето мнение съм го дал в нз колко коментара. смисъла на един форон, където ти се пънеш да кажеш, че всички потребители са жумел, е ти да си дадеш мнението и после хората да си направят преценката. давай. аз километрични коментари съм изписал в тоя форон. ти освен оценки на форона и потребителите не съм те видял май друго да пишеш. давай, пиши, обясни, аргументирай се. нека почнем с това - как пол погби изнася топката. 

    Обади се и ще коментираме на дълго и широко. Виждаш, че нямам притеснение относно това...оставих си тел. А после даже ти позволявам да ме цитираш след като разбереш някои дребни детайли за футболната наука.


  3. преди 3 минути, ss4 написа:

    брато, объркал си се, аз на секс телефон не звъня. коментирай тук. тука се води дискусията. 

    пс: не си давай така номера, в нета, ако е истински. 

    Ок де, звънни, ще пиеме по бира, може да те поканя на някоя тренировка да ти отворя очите по повод изнасянето на топката... 

    Защо да не го давам? Няма от какво да се притеснявам. Изключен е в момента но утре ще го включа заради теб. Кой знае може да те убедя в някли неща и да станем 1-ви приятели. ;)


  4. преди 10 часа, ss4 написа:

    наща система 442 е някаква реликва от миналото, върлуваща в момента само по некви детско-юношески школи. като си тренирал изнасяне на топката, дай един задълбочен анализ на това как пол погби, мръсния мангал, изнася топката за юнайтед. да видим. 

    Звънни 0894 


  5. преди 35 минути, ss4 написа:

    типично по гербаджийски. само той е умен, всички други са тъпи, освен тия, дето не го тропат открито. дали си е дал сметка, че те са модератори и гледат да държат приличие, поне в началото? предстои да разберем. kekw 

    Както виждаш не съм казал, че всички са тъпи. Само за теб го казах, но това си е факт. За ггмюфорвеър, казах, че просто е зле. Даже казах за някои от хората които не споделят моите виждания, че имат умствен багаж, ама за теб е нормално и това да не схванеш. Да знаеш, че тук в този форум всички мислят така за теб.

    • Хаха 1

  6. преди 14 минути, GGMU_4ever написа:

    Да бе, как да не ни описах, щото ние загубихме с Оле 2 финала в ЕКТ и завършихме на 1т. зад шампиона, нал' тъй? :mood(17): Някои хора е по-добре да не драскат глупости, изглеждат по-умни тогава. 

    Между другото ти си точно от тези хора. Пак ще се повторя, Wolfram Hitmen i CR7, дори и да не съм съгласен с тях, личи си, че пичовете имат какъв багаж там горе, даже приемат различно мнение и според мен дори може би размишляват и дори се замислят дали може би грешат. Ама ти бате...зле, много зле... 

    Ggmu4ever , прегръдки и целувки, take me.home united road, 

    • Хаха 1

  7. преди 40 минути, GGMU_4ever написа:

    Орките щели да ни учат на любов, същите тия де уволняваха Клоп още след загубения финал в ЛЕ, после след загубения финал в ШЛ, после бяха турбо разочаровани, че  са взели "само" ШЛ, а в ПЛ пак са ботълнали. Та да, точно тия мен ще ме учат на любов към отбора. :mood(17): Дето се радвах като циганче на баничка дори на Купата на лигата и след финалите с Барса пак не бях прекалено разочарован, защото просто ония бяха извънземни. 

    Хахахахаха ти нали осъзнаваш, че току що описа себе си и себеподобните ти със сравнението за феновете на Ливърпул и Клоп :mood(18):

    Тццтцтцтцт, приятелю, надявам се да осъзнаваш как изглеждаш отстрани.

    • Хаха 1

  8. преди 2 минути, Bresser написа:

    Е аз доколкото си спомням последният път, когато ходих в Мърфиса (януари месец), си имаше нормална българска бира за 3-4 лв., а вече разните му Мърфиси, Килкънита, Корони и пр. си бяха двойни, да! Така де, аз кърках Бекс, който не беше много по-скъп от Загорката, но все пак. Ако нормалната бира в София е 3 до 5лв., както казваш, значи и в Мърфиса цените са нормални. А на тези по-специфичните бълвочи цените са си традиционно високи, не само в България :) 

    Тва с бирата е тъпо оправдание хахаха или бг коментатора


  9. преди 2 минути, CR7 написа:

    По принцип разбирам защо си се отдръпнал и не ти е допаднало. Само, че между феновете в София от години има разделение, датиращо още от времената на Фърги. Цитирам "бирата в мърфиса ми е еди колко си стинки по-скъпа, много е шумно , много викат/много пеят (и това съм го чувал :mood(17):), не пускат български коментар, не мога да си вечерям на спокойствие и да си гледам мача" и още, и още ... Сам прецени дали е достойно и уважително. :) Съответно тази група хора са ходили по какви ли не места, сладкарнички, кино арена :mood(17):  кво ли още не, последно се установиха в некъв бар Академията, където си имат кът уж обособен само за тях (доколкото знам, лично не съм бил), никой да не ги закача и да не ги смущава :D  та така по тоя въпрос

    Мърфиса е супер, и бирата им е хубава а братвурстчетата още повече. В арената е много зле, там е за такива като фен клубовете на Милан примерно хахаха. Но с нашия капацитет , определено в Мърфиса трябва да сме по 50-80 човека на всеки мач. 

    • +1 1

  10. Няма смисъл да продължаваме темата, отклонихме се от съществените неща. 

    Аз лично съм убеден, че ни чакат добри години с Оле и времето ще покаже дали греша. 

    Да сме живи и здрави всички , едно е ясно, Ман Юнайтед скоро пак ще се върне сред най-добрите, няма друг начин с оглед на глобалната система която сме изградили. 

    ГГМЮ и олеееее's at the wheeel :)

    • -1 1

  11. преди 12 минути, ss4 написа:

    чакай малко ве, гербаджийо, затва ли тука ревеш против целия форон и раздаваш не само персонални, ами общи квалификации, оценяваш потребителите и тн, щото някакви те изгонили от мърфиса, където очевидно не си успял да се приспособиш към групичката там, щото си долен лузър и щото тя не е отговорила на кретенските ти очаквания, очевидно и това ти е проблема с форона, явно и той не отговаря на кретенските ти очаквания. е, ретард, проблема май е в твоя телевизор. кво ще кажеш да се откажеш да четеш фалшив морал на форона и да спреш да досаждаш? 

    Ахаххахахахаха нямам желание да се приспособявам към каквато и да е групичка. А попринцип за да го направи човек трябва да следва основни принципи.

     

    1. Трябва да издавам маймунски звуци.

    2. да псувамцелия отбор, треньор , собственици, фенове и прочие. 3. когато някой от нашите вкара с подигравателен смях да кажа "еее тоя най-накрая да направи нещо, маймуна" и да се смея кретенски. 

    Жив и здрав да си, отново дискусията загуби своя блясък защото ти се намеси. 


  12. преди 1 минута, H17MAN написа:

    А когато Орките бяха мръсно дъно виждал ли си ги там. Виждал ли си ги освен по дербита да идват. И да мятат халби по хората, да мятат храна и простотии. Да правят самолетчета. Да крещят ужасни неща.

    Бил ли си. Видял ли си го това? 

    Щот аз съм бил там и не си ги измислям тея неща.

     

    Пак ти казвам хората спряха да идват щот падаме. Спряха и да пеят щот падаме. 

    Същевременно орките бият наред и тея 30год чакали нещо хубаво да им се случи. Много ясно че ще пеят и ще пълнят мърфиса.

    Тва са нормални неща. Просто сега сме от другата страна на палачинката. 

     

    Викаш гледаме помия на терена и трябва да пеем като овце Глори Глори. Така ли. Ти нали си профи футболист. По стадионите все песни ли са ти пяли твойте фенове като се дъните или феновете на противниковия отбор като сте ги дънили.
    Стига наивни приказки без връзка с реалността.

    Брато, в грешка си. Хората спряха да идват защото от 10-те човека пред екрана се чува само хейт и мощни ебавки към нашите. И не ми е кеф . Аз затова не идвам а не заради слабите резултати. Ама тва е друга тема. Както и да е


  13. преди 12 минути, ss4 написа:

    какви неща чета само, не мога да повярвам хахахахахахахах

    тоя гербаджия е изплискал легена тотално

    :mood(17):

    Любимец 13 си ми ти, ама наистина.

     

    Wolfram е готин, той мисли. 

    CR7 е пич. 

    Тия другите анонимници няма да ги коментирам. Ама ти печелиш всички награди. 

     

    Хитмен също е готин, въпреки че не споделям идеите му.

     

    • +1 1
    • клоун 1

  14. преди 2 часа, CR7 написа:

    какъв потенциал, бе приятелю?!? над 90 % от тия, които срамят фланелката чеп за зеле не стават, почти всичките са от ментак нагоре ... едва ли има и 5 човека, които отговарят на клуба като отношение, личност и спортно технически качества

     

    направо чутовен потенциал, батко .. хуморист :mood(18):

     

    между другото, грам не си в позиция да говориш за Мърфис или за годините от този форум, когато бяхме под ръководството на САФ, ама грам ;) 

    Виж, в мърфис съм идвал около 10-15 пъти с мои приятели - фенове на Юнайтед. И абсолютно винаги си тръгваме адски ядосани, защото единственото което слушаме 90минути е някакво чудовищно псуване и ебаване с нашите.

    После идва мача с пуул и тия орки ни показват и преподават уроци по любов. Няма какво да влизам е излишни спорове. Точно заради тази групичка там най обичания клуб в България, който има потенциала да пълни мърфис всеки мач е с по 10 човека средно на мач. 

×
×
  • Create New...