Jump to content
MUBG | Българският форум на Манчестър Юнайтед

Bresser

Фенове
  • Брой мнения

    180
  • Присъединил се

  • Последно активен

Публикации публикувано от Bresser


  1. 9 minutes ago, MUnited1878 said:

    По горе си писал,че никога не си бил в Мърфис,а сега разправяш за последния път когато си ходил.

    Не съм ходил да гледам мач там, приятелче! Нито на Юнайтед, нито на който и да е било отбор. 

    А когато съм започнал да ходя в Мърфиса ти все още си се учил да смяташ колко е 1+1, а на вашите им е трябвало софийско гражданство. 

    • -1 1

  2. 14 minutes ago, King Arthur said:

    Не може нормална бира да ти е между 3 до 5 лв навсякъде , там най-големият бълвоч да почва от 5 и да стигат 8-10 лв бирата

    Е аз доколкото си спомням последният път, когато ходих в Мърфиса (януари месец), си имаше нормална българска бира за 3-4 лв., а вече разните му Мърфиси, Килкънита, Корони и пр. си бяха двойни, да! Така де, аз кърках Бекс, който не беше много по-скъп от Загорката, но все пак. Ако нормалната бира в София е 3 до 5лв., както казваш, значи и в Мърфиса цените са нормални. А на тези по-специфичните бълвочи цените са си традиционно високи, не само в България :) 

    @CR7, е то като цяло не е крайно непривично различните предпочитания за гледане на мач. Един иска шум, друг спокойствие, трети да седне, четвърти да е прав. Това не ми се струва като "разделение", но... предполагам има и други причини, които са по-скоро идейни относно развитието на отбора. Както и тук :)

    • -1 1

  3. Така е, предстои да се разбере! Дотогава едни ще се скъсат да хулят по отбора и после пак ще се пишат най-големите привърженици при положителен резултат, други няма да го правят и ще го подкрепят дори и при загуби! Въпрос на манталитет! 

    • -1 1

  4. @ss4Това към мен ли беше насочено? Ааз дори не съм бил в Мърфис и добре че не съм! Като чувам (а и като гледам, не се отрича от замесените в това) какви са каруцарски истории там... Направо не се изненадвам, че и "форона" е на такова ниво предвид, че явно доста от тукашните ходят и там. 

    • -1 1

  5. Аз където и да съм гледал мачове на Юнайтед през последните 6 години, никога не съм чувал обиди към играчите, треньора, да има хейт, да бъдат наричани с някакви обидни и/или расистки епитети... Направо съм втрещен, че в Мърфис има такива тъпанари, които хейтват отбора ни през цялото време! Това е наистина ужасаващо! 

    И бих разбрал ако преди е имало хора и след това са се разбягали хората от пъба! Никой не би искал да бъде с такива плиткоумници. И аз да съм, и аз бих предпочел да отида някъде другаде! Пък тук таралясниците нека обясняват пак как те са най-големите фенове и как не са прогонили хората от пъбовете и че прогонените са били всъщност "пластмасови фенове". 

    • +1 1
    • -1 1

  6. 57 minutes ago, H17MAN said:

    ИСКАМ ОТГОВОР.

    ADimitrov ти го е казал бе, пале! Вие си искате, искате, искате, но всъщност не казвате КАК го искате това нещо! Ама наистина сте като тези на протестите - някаква сган, която просто е излязла да си дюдюка, пие бира и да се позабавлява и като видят камера да се надвикват пред нея с плюене по правителството! Та после тази сган пак да си избере ГЕРБ! Какъвто мат'ряла в България, такъв и протеста! 

    Кажете де, на няколко пъти попитах: Някой треньор, някой играч!? Почетино вече и той не е опция понеже тоя jizzle го обяви за безтитленик и вече не е достоен за него! В темата за трансферите пък само се говори колко сме зле, че искаме тоя или оня! Очеизвадно, предишните треньори също сте ги нахранили, за играчите в момента да не говорим (като гледам какво е по техните теми...)! Само критика, без визия! КЛАСИКА! За вас взимането на ВЛ ще бъде най-тъжният ден!

    Понеже това ви е животеца бе, Хитмане! Да си плюкайте тук бандата по Оле и всички играчи, да си "преподавате" футболни уроци (един вид, кръчмарското надлъгване кой-какво-какъв е), някой нов като се появи във форума ви прави живота по-интересен, та всички дружно започвате да му обяснявате колко е тъп... Ей такива сте си вие!

    Та, отговор сме ти дали, но просто си прекалено ограниченичък да го схванеш! Сто пъти написано, но... не може да се разбере! АДимитров ПАК ти го е написал, но сигурно ще изцепиш нова простотия! По-точно написано от това няма накъде! Но нямам големи надежди за вас де! 

    • +1 1
    • -1 2
    • клоун 2

  7. Ами... като цяло ми хареса играта ни, но ни дадоха от нашето лекарство. Две контри, два гола, а ние се спукахме да пропускаме положения! Вратарят на Севиля направи и мача си на сезона! НО!!!

    Линдельоф: тоя пък какво се пънеше на Бруно, не успях да разбера!? По мое разбиране, един добър защитник ЧИСТИ топката, а не я пропуска!? Това е едно огромно недоразумение и според мен трябва да си ходи! За съжаление, почти без пари предвид представянията му, но трябва да си ходи или просто твърда резерва. Следователно, трябва ни един добър централен защитник за партньор на Магуайър!

    Марсиал и Погба: каквото и да се каже, малко ще е! Двете франсета трябва обезателно да бъдат разкарани или сложени резерви! То голямо мешане, голямо мачкане на топката и все искат ТЕ да блеснат! ТЕ!!!! Не отборно да се вкара гола, а ако има как и с топката във вратата да влязат, най-добре ще е! И после в Инстаграм да постват какъв феноменален гол са вкарали! И като не стане... бе майната му! Следващият път пак ще пробвам! Следователно, трябват ни халф и крило! Така де, и дясно крило, така или иначе!

    Рашфорд: това момче е неузнаваемо след контузията си! И той май се води по акъла на батко си Погба! Може би ако го сложат на скамейката и разбере, че има конкуренция и трябва да се напъне, за да стане титуляр пак, ще позаиграе малко по-добре. Следователно, трябва ни титулярен нападател!

    Уилямс: млад и зелен, но единствената опция към момента като ляв бек! Следователно, трябва ни ляв бек! 

    Оле: защо трябва да пуска Игало чак в 100000000-та минута!? По мое разбиране, искаш да промениш резултата, пускаш нападателя по-рано! Странно за мен решение, но може и аз нещо да бъркам! 

    За останалите играчи нямам какво да кажа! Грийнууд заслужава повече време, Бисака всъщност ми хареса, Бруно си беше на ниво! Но когато ТРИ играча играят в името на Инстаграм, а другите двама просто не могат, то няма какво да очакваме повече. Това е статуквото в момента! 

    Та, като теглиш чертата след 6 години зверско харчене, ни трябват 6 нови играча! Доста добре! Каквото и да е, сезонът свърши, без трофей за съжаление! Оле да решава какво да прави с някои търтеи в състава и следващият сезон очакваме прогрес! Няма ли прогрес... може да си събере багажа и да ходи да ръководи Мьолде пак! За съжаление, не виждам кой треньор би се нагърбил с тази непосилна задача! 

    И честито на съфорумците: загубихме, вече може да се радвате! 

     

    • -1 1
    • клоун 1

  8. Много, ама МНОГО тежък мач ни очаква! Да се пускат всички титуляри и това е! Имаме уж някакви "звезди", особено оня, който си показва прическата във всеки мач, та се надявам малко да се поразиграе. Нали всички уж са гладни за трофеи, та... хайде да ги видим колко са гладни или просто са гладни за ТикТок и Инстаграм кифлеения. 

    Иначе ако създадем повече от 2 положения пред тяхната врата вече ще сме отбелязали прогрес от предният път. Че при Моуриньо преброих около 4 удара във вратата им за два мача общо! От тях, 1-2 да са били наистина опасни! 

    Успех въпреки всичко! 

    • -1 2

  9. 27 minutes ago, DauMy said:

    Я ми кажи, ако Бруно го нямаше и си бяхме с Лингард/Перейра, дали щяхме да сме трети? Много се съмнявам, особено с уникалната форма на Царя на Инстаграма, да не говорим за Перейра. И да, Бруно дойде в ебати формата, или ще отречеш, че той стана лидера, който този отбор нямаше след Златан? Дори и вчера се видя в мача как в един момент почна да сочи на съотборниците си къде да застават?

    Не знам, може би!? Надявам се не забравяш, че допреди да дойде Бруно (така де, да прекъснат първенството) имахме 11 поредни мача във всички турнири без загуба като бяхме били на два пъти Сити, Челси,  Вълците, осигурихме си класирането на четвърт финал за ЛЕ и пр. и пр. Нали го помниш това, в какъв подем бяхме!? Без Бруно! В които 11 мача сме вкарали 29 гола и сме допуснали 2 гола! ДВА ГОЛА!!!!!!! Така че може би щяхме да сме, може би нямаше да сме! То и с Бруно допоследно не се знаеше дали щяхме да сме, така че стига сте го превъзнасяли толкова много понеже като гледам как ви се менят настроенията, догодина при първите слаби 5 мача и ще му лепнете и на него някой обиден прякор и ще започнете да го гоните от отбора! 

    Реално, първият полусезон беше слабичък, факт, но вторият Оле напипа ритъма и скивай какви са резултати! Не може това да става с "моментни проблясъци" на един играч. 

    Колкото до стоенето на Оле спокойно и пр., и това дори не е така! На тъча си е, крещи, ръкомаха! Реално, прави ми впечатление, че когато е излязъл за тънканаж мач, си стои и това е! Когато е за победа, си е на тъч линията! Да ви напомням ли и за "One more time and you're f*cking off!"!?!?!? Че това не знам кой друг от специалистите преди него го направи най-накрая! Само пред журналистите зверско клепане. 

    Така че хайде стига вече! След всеки слаб мач (то дори и взет, всъщност) е масово хулене по Оле, а след всеки силен мач само някои отявлени хейтъря намират по нещо да си дриснат (кога е направил смяна, например).  

    • +1 3
    • -1 1

  10. 9 minutes ago, vasil922 said:

    По цял ден чета тук как всичките ни играчи без 2ма - 3ма са некадърници. Сега чета, че ако спечелим ЛЕ ще е заради индивидуалната класа на играчите. Разберете се кой да виним после. 

    Много точно мнение! Попрочетох какви неща се пишат из темите на играчите ни и останах с убеждението и аз, че реално имаме само Бруно! Всичко друго е тотален леш и трябва да се подменя! И в крайна сметка, сме трети и на полуфинал на ЛЕ само и единствено благодарение на Бруно и без никаква отбора игра! Брейййй!!!! Ти да видиш! Ама то Бруно допреди зимният прозорец го нямаше, та...

    И Моуриньо вдигна тази купа не защото беше подредил тактически играчите и нам си какво си, а понеже вече беше загубил шанс за топ 4 от декември/януари месец, та се концентрира само и единствено за ЛЕ като спасителен пояс за поста си, за да може да ни вкара в ШЛ следващият сезон. Иначе си завършихме на престижното 6то място тогава и взехме ЛЕ с титулярите във всеки един мач, дори и срещу Андерлехт и Зоря! 

    • +1 1
    • клоун 1

  11. Атрактивна игра след този маратон, който направихме, не очаквайте! Може би на полуфинала и, евентуално, финала ще са по-мотивирани и нахъсани, но ще видим. 

    Слабичко представяне, но поне спечелихме един месец допълнителен за почивка на играчите ни, така че всичко е точно :)  Уилямс и Марсиал бяха на втрещяващо слабо ниво. Абе изобщо, като цяло на играчите не им се играеше много-много. Май-май ще се окажа прав, че щом са се класирали за ШЛ, то за ЛЕ им е през оная работа! 

    • клоун 1

  12. Вчера беше мъка да се гледа мача, но няма как! Не съм очаквал друго предвид първият резултат и играчите на терена. Въпреки всичко, честито!

    Джеймс наистина ме притеснява, но поне не сме дали 50 млн. паунда за него, така че... да видим дали няма да се доразвие.

    Лингард все така да продължава - да вкарва голове на ЛАСК и Копенхаген, да прави асистенции, за да си вдигне цената и да повиши интереса към него и след 1-2 месеца с големият палец нанякъде да го засилваме.

    Очеизвадно е, че чистката на Оле трябва да продължи и с Мата. Харесвах испанеца много, беше може би единственото положително нещо след Мойс, но сега вече е тотален крах.

    Каквото и да е, чакаме Копенхаген.  По-добре отколкото пътуване до Турция. Да ги опукваме още на Олд Трафърд и после пак протоколен мач за почивка на дадени играчи.

    • -1 1

  13. Е какво!? Точно в такива мачове се пускат подобни играчи. Малко и те да видят що е мач, пък кой знае, може да се окаже добра опция за десният ни бек. Надявам се повечко такива да видим днес на терена, а титулярите да са в почивка.

    • -1 1

  14. Факт, не му бяха много силните месеци игра! Но и в Сотън показваше добра игра, и при нас доста добре, но какво му стана наистина не знам. И да, че напрасля, си напрасля и то яката! Като някакво биче е ебати! Но като се замисля, и Депай беше напълнял, и Лукаку! Бах как ги угояваме тези прасета! 

    • Хаха 1
    • -1 1

  15. Е гледайте какви сте сега... Присъединих се към храненето по Матич и Уилямс относно изборите им на обувки, чорапи и жени! Изказах и възхищението си към начинът на отношение да кажеш как НЯМА да гледаш мач на любимият си отбор, който подкрепяш от нам си колко години и се биеш в гърдите колко голям фен си и пр... И пак "тоа мноу досаден" :)

    • Хаха 1
    • -1 1
    • негър 1
×
×
  • Create New...