Jump to content
MUBG | Българският форум на Манчестър Юнайтед

dob

Фенове
  • Брой мнения

    103
  • Присъединил се

  • Последно активен

Публикации публикувано от dob


  1. Сега гледам Ливърчул-Челси и след като стана резултата 4-1 си извади тримата в атака за да ги съхрани, а нашия лумпен особенно за ФА къп  изцеди всички на макс за да влезнем в прекрасна форма за последните бих казал релаващи за сезона мачове.

    • +1 2

  2. Ей дано се излъже някой да вземе Погба, просто нямам нерви да му гледам глупостите, с удоволствие го заменям за Санчо. 

    И как може да мъчиш почти до края Рашфорд цял мач не знаеше къде се намира.

    Направо не ми се мисли за Лестър, пак същите ще трябва да играят, а се вижда че са на акумулатори вече. Евала на Грийнууд има страшен завършващ удар.

    • +1 1

  3. Реален резултат, даже бих казал, че ни надиграха.

    Бруно си е класа и определено ако го бяхме взели по рано може би нямаше да сме на това място в класирането. Тази година борбата за 4-тото място ще е много оспорвана, всички отбори който се борят са в трагична форма.


  4. Един Почетино мисля, че ще е добър вариант, но нещата трябва да започнат да се променят от горе на долу, а те си продължават от години в едно русло. Яд ме е, че държат Оле толкова дълго, трябваше да е вън вече, сега е отворен трансферния прозорец и примерно с Почетино щяхме да имаме малко по големи шансове да вземем някои. Защото в момента при Оле никои които се уважава не би дошъл затова и има партенки само за някакви световно неизвестни. В нашия отбор се вижда, че дори и качествените играчи влизат в руслото на инстаграм звездите (Де Хея напоследък не е на себе си). Вчера отново гледах Лингард и се чудя що за тренъор трябва да си за да го пуснеш титуляр, какво вижда в него Оле, та той дори не се движи, което уж е най силната му страна, напоследък освен неадекватни шпагати и некординирани деиствия от него не виждам. Пълен смях сме, нямали поне две качествени зимни попълнения , ще завършим още по надолу в класирането, защото и нивото ни е такова. 

    • +1 1

  5. Слаб мач за абсолютно всички капка мотивираност няма в този отбор, вместо победите над Тотнъм и Сити да им бяха послужили като трамплин и самочувствие, те доказаха че 2 мача на постоянно ниво не могат да изиграят. Много мъка ще има този сезон, но проблемите трябва да започнат да се решават от горе на долу.


  6. Трябват нови попълнения, няма как да очакваме, че с Лингард може да се получат нещата, та той дори в Норич според мен щеше да е резерва, а при нас е титуляр и защо е титуляр защото няма кой друг да пусне, много сбъркахме като пуснахме Ерера и Лукако без да се вземат адекватни заместници, просто аматьорска работа.

    Сега се говори за 2-ма играча януари но ще е много трудно, защото никои няма да иска да продава и най вероятно ще се изсипят панически много милиони за някои средна класа играч, а бе ръководството на клуба е под всякаква критика, ама и Оле си е виновен, че не натисна да се вземат играчи, какъв треньор трябва да си за да не можеш да прозреш, че отбора няма скамейка (Смолинг, Фелаини, Лукаку, Ерера, Санчес, застаряващ Мата,  Иънг, Матич, дървар като Джоунс, вечно контузен Бай , Далот, напоследък и Погба, Лингард  не го броя изобщо, спорен като качества Перейра), еми няма как да стане. Поне 4 читави попълнения ни трябват.

     


  7. Много добър мач за отбора, Рашфорд последните  мачове е  в много добра форма. Защитата днес бе солидна.

    Прави ми впечатление, че отбора играе добре срещу отбори който не играят с центрирания,  например Линделъоф във въздуха е колеблив, но по земя е звяр, Бисака също е цар на шпагатите, на втория етаж е по слаб. Мисълта ми е че, обикновенно головете които допускаме са от центрирания, високи топки и създала се паника след такива. 

    Мактомини продължава да ме впечатлява и е истинско богатство да имаш такъв играч, дори бих казал, че отбора започва да бъде зависим от него( това което Погба няма да постигне в нито един отбор защото няма сърце да поставя отборния дух и клуба пред неговото его).


  8. Слабо ръководство, слаб мениджър, посредствени играчи и къса скамейка това сме в момента. Пълна сбирщина от некачествен материал (НЯМА КАК ДА ОЧАКВАМЕ ПОВЕЧЕ), нивото ни на игра е на отбор от средата на таблицата това е.


  9. Скот Мактомини много израсна последно време, напоследък е господар в средата на терена  и много радва окото със себераздаването си (все по голямо влияние има върху играта има). Той и Джеймс са ни най постоянните играчи този сезон.

    Иначе днес играта ни вървеше, но многото пропуски на Рашфорд, в някои мач  ще си окаже влиянието. 

    Брендън се справи добре, мисля че има голям потенциал това момче, със сигурност повече ми допада от Ашлинатора.

    Напоследък не ми прави впечатление, че Погба го няма, даже предпочитам да му вземем парите и да купим друг играч които да пасва на тактиката на Оле (по бърз, без да мота топката и да си прави чики рики и да помага в защита)

    • +1 3

  10. Спойлер

     

    Цитат

     

    Много сме слабички и безидейни в атака, цял мач не видях един от халфовата ни линия или крила да се надиграват 1 на 1. Еми няма как да стане така просто да я подаваме на свободния играч от единия край до другия  край. Колкото и да ме дразни  Погба  си ни е най класния играч и сигурно сега си буха главата в стената като види с кои трябва да играе(нормално е да иска трансфер човека, годините му минават, а титла с Юнайтед  става все повече мираж).

    Рашко никога няма да е топ нападател просто му липсват много качества (игра с глава никаква, завършващ удар слаб, физика също слаба, единствено бързина има). 

    Трябва ни някои истински таран да може да се бори да спечели и запази топката.

    Днес най добрия ни креативен халф бе Хари Магуайър,.


  11. Пълен смях сме, днес даже не се нервих, просто знам че сме слабички, а и опции като смяна почти нямаме.

    До къде ни докараха Глеизърите, кои безумец допусна да продадем Лукаку (без да вземем друг) , да  дадем под наем Санчес (и дори му плащаме част от заплатата), а няма да говоря за Ерера.

    Гледам напоследък почти във всеки мач имаме безброй корнери, е да но къде ни е нападателя които да играе добре с глава, просто го нямаме.

    Аз толкова небалансиран и къс състав на Юнайтед не помня. 

    Изминали са само 6 мача от първенството, а светлина в тунела не виждам, моля се до началото на зимния трансферен прозорец да сме близо до 4-ката и да вземем поне 2-ма играча (халф и нападател).

    • +1 1

  12. Като игра ми харесаха, но до някаква степен и късмет нямахме.

    Като тактически уменията на тренера са плачевни, явно в акъла му е да играят само бързи футболисти и мълниеностни атаки, е да ама не срещу затворени отбори не виждам вариант, ако ни вкарат случайно голче. А и бе престъпление да се пусне Ерера и съответно Лукаку (без да му се вземе заместник).

    Само като погледна скамейката и ми се реве aко трябва да обръщаме мач. Моля се  Санчес да не си тръгва, защото дори и в лоша форма ще е по добър от Лингард, а и може нещо нестандартно да измисли. Още не съм отписал Далот и Фред. 

    Би ми било интересно да видя състав Де Хея, Магуайър, Линдельоф, Бисака, Далот, Фред, Погба, Матич, Санчес, Марсиал, Рашфорд


  13. Питам се и къде са Далот, Фред, Санчес та ги нямаше на резервната скамеика, поне малка надежда за креативност и вариативност да имаме, защото със влизането на Мата и Переира не виждам как ще обръщаме мача, особенно като 2 резерви влизат в 89 минута, все едно да се отчете че пуснал нападател за статистиката.


  14. Страхотен резултат.

    Като игра не съм особенно доволен, първото полувреме спокоино Челси можеха да ни водят.

    Новите попълнения, мисля че се справиха отлично (особенно Телето, като се има предвид ,че пропусна цялата подготовка).

    В халфовата линия трябват промени Перейра и Лингард не са за титуляри, може да се пробва, примерно с Фред и Санчес

     


  15. Радвам се, че почва висшата лига,  но не съм доволен от трансферния прозорец.

    Сега единственото на което ще се надявам е да се заздрави защитата и Оле да отключи потенциала на Санчес, Марсиал, Погба , Фред, както и да паснат новите попълнения.

     Този мач дори и малко рано, ще даде насоките и амбициите ни за новия сезон.

×
×
  • Create New...