Jump to content
MUBG | Българският форум на Манчестър Юнайтед

Loca Pasion

Фенове
  • Брой мнения

    7347
  • Присъединил се

  • Последно активен

  • Брой Пъти Станал Победител

    2

Публикации публикувано от Loca Pasion


  1. преди 3 часа, DevilLad написа:

    Това с добрата игра продължава да се пропагандира във фесбук групата. Нямам нерви да им обяснявам колко са тъпи и заблудени и че не могат да различават градивна критика от хейт. Просто подминавай такива помии. 

    Да, аз също мернах тези глупости. На мен отдавна ми писна да "отварям очите" на хора, които не искат да свалят розовите очила. :)


  2. Много уважавам футболиста Оле, но не мога да имам никакъв респект към треньора Оле. Даже не знам как е възможно Оле все още да е треньор на Манчестър Юнайтед. Това е странно и дори невероятно. Мислите ли, че има топ треньор, който би се самоунищожил така, както го прави нашия, който е много далеч от "Топ"? Колко примера трябва да бъдат дадени, за да докажем, че той не е "дорасъл" да бъде треньор на толкова голям клуб? Да, аз също бях въодушевен от идването му, но Оле е живия пример за това, че не всеки добър футболист може да бъде добър треньор. Колко мача изминаха, в които Рашфорд почти няма правилно отиграване и продължава да бъде несменяем титуляр? Колко мача минаха, в които Оле излиза с грешен състав? Помните ли в коя минута беше първата смяна снощи? Вече много пъти съм писал, че на Рашфорд и Марсиал не може да се има доверие тогава, когато от тях се очаква да вкарат гол, но колкото и слаби да са ни нападателите, виновен е само един и знаете кой е той! А относно защитата - имаме един, който може да мине за средняк, но другия просто не знам какво търси в този отбор... Явно само Оле е "хепи", гледайки творенията им. Днес четох на няколко места за това, колко добре сме играли и какъв напредък имало в играта ни и останах просто шокиран от тези писания. Момчета и момичета, осъзнайте се, защото колкото по-рано го направите, толкова по-малко разочаровани ще сте, след започването на новия сезон.

    • +1 1

  3. Имаме много слаби футболисти, но няма спор - виновен е Ольо! Изгубих бройката на мачовете, в които играем с човек по-малко, само защото нямаме сериозен човек, който да знае как да си нареди състава. Безброй нелогични решения, безброй слаби мачове и много помия - ето това е реалността и това ни очаква и през следващия сезон. Обаче разликата е тази, че през следващия сезон нещата ще са много по-различни, що се отнася до късмета ни, и нашия "щастливец" ще бъде разкриван много по-често от този. Подгответе се.


  4. Все още се опитвам да възприема факта, че успяхме да се класираме на 3-то място във ВЛ, но през следващия сезон, нещата ще бъдат коренно различни и всички така наречени "Топ отбори" ще бъдат по-силни. Не знам защо се бях заблудил, че може да вземем ЛЕ, но след като гледах снощната пародия, мнението ми се промени коренно. Има много въпросителни, свързани с титулярите и цялостното ръководене на отбора, от страна на треньора. Не знам как е възможно това, да виждаш, че има играчи, който нямат правилно отиграване и да продължаваш да ги пускаш титуляри. Играем ужасен футбол и имаме ужасни изпълнители, но явно това не го забелязва този, който трябва.


  5. Доста относително. Какво точно имаш предвид? Като чуя за най-скъпия защитник в Англия, си представям играч, който греши много рядко и когато това се случи, да не ни прави голямо впечатление, защото е абсолютен "титан" и лидер. Реалността всички я знаем. Лидери и титани бяха Видич и Фърдинанд, а Харито няма потенциала дори да се доближи до тяхното ниво. Партньорството му с Линдельоф сякаш ми напомня за дуото Смолинг - Джоунс.

    • +1 2

  6. Тоя сезон издрапахме незнайно как до Топ 3 и това разбира се ме радва, но през другия няма да е така. Защитата ни е комична, Погба и Матич творят в халфовата линия, а Рашфорд и Марсиал ги няма никакви. Трябват трансфери, но аз съм сигурен, че отпред няма да има сериозна промяна. Пишете каквото искате, но сме БРУТАЛНО слаб отбор.

    • Харесвам 1
    • Хаха 1
    • +1 1
    • клоун 1

  7. преди 4 минути, МUFC написа:

    След Челси писах... 

    Ами... нищо неочаквано. С тоя норвежки стратег - толкоз. Сега Роджърс като му направи гъза-устата-гъза-устата последния кръг, аз ще съм супер хепи, щото такава делитантщина и наивност трябва да бъде наказана. Сори, наречете ме АНТИфен-педераст, но това е положението. 

    Не може по подобен начин да ръководиш футболен клуб, особено когато говорим за клуб от такъв ранг. Смешно е. Жалко. Първите мачове ,,давай юруш, 3 гола по 3 гола, музиканти свирят, кючеци се леят, радкините цици бурно се люлеят'', а последните... -,,е ся си eбa майката....'' 

    Оле е бастун! Яд ме е на себе си, че пиша такива неща по негов адрес, защото наистина страшно много го харесвах като играч, но... е ебати бастуна. Падна ми в очите и това е. ОК, отдава ти се възможност да водиш Юнайтед, но с течение на времето като видиш какъв убит xуй си... тръгни си. 

    Тук се заформя някаква странна тенденция. Когато аз писах същите неща (но не по толкова груб начин) за Оле, мен ме нападахте, а сега обърнахте на 180°.

    Иначе, да - думата "дилетант" е напълно достатъчна.

    • +1 1
    • клоун 1

  8. Това беше един ужасен мач, който "говори" много за състоянието на отбора. В стартовите 11 днес имаше футботлисти, които ако бях треньор, нямаше да сложа дори на скамейката, да не говорим за титуляри. Безспорните нули бяха Уилямс и Матич. И докато на първия може би му е трудно, заради възрастта му, то втория ме отчая с действията си, въпреки огромния си опит. Имаш Скот на пейката, който е млад борбен и страшно прогресиращ футболист, а пускаш Матич, който направи "N" на брой отчайващи мачове. От Матич днес видях единствено върнати назад топки, грешни отигравания и нарушения, нищо повече. Оле доказа себе си като много добър и запомнящ се футболист, но и отдавна доказа, че от него не може да се очаква нищо значимо в треньорски план. А и как да очакваш нещо значимо от човек, който се бори за Топ 3 не защото е изградил стабилен отбор, а защото се надява другите да сгрешат и той да се промъкне някак? Обаче явно и това не му е достатъчно, защото наблюдаваме издънка след издънка. Ще ми бъде много тежко ако не попаднем в Топ 4, но ако това се случи, Оле ще бъде главния виновник и това ще бъде заслужено, с оглед на неговото бездушие. Ние така или иначе не сме за ШЛ. Забелязахте ли колко забавно му беше накрая на мача? Отново пусна онази лъчезарна усмивка, сякаш си е спомнил за пролетта на 99-та и момента, в който всичи камери сочат към него. Ужас, потрес.

    Хейтърите с розовите очила - да не ме пропуснете!

    • +1 1
    • -1 1
    • клоун 1

  9. преди 4 часа, apacheIss написа:

    Какви топ нападатели, днес не ни беше проблема в топ нападателите. Това,ако имаме топ нападател, не значи че всеки мач ще си вкарват всичките положения. Виж Аубамеянг топ нападателя как удари греда срещу Тотнъм вместо да вкара и отбора му загуби. Нападателите ни като цяло се справят прилично, даже някъде видях статистика,че сумарно имат повече голове от нападателите на Ливърпул. Вчера просто тия скапаняци решиха да играят мача на живота си поради някаква причина, не  знам и аз каква, нищо не им носи тая точка дето спечелиха. Ама трябва да им се признае, че напълно ни неутрализираха, пресираха ни, взимаха ни топката постоянно, не можехме никакви атаки да градим повечето време. Такава доминация не бях гледал откакто Арсенал ни унизиха преди няколко месеца и те със същата преса и подавания. Просто не знам, изморени ли бяха нашите или какво, ама не можехме да им вземем топката на тия, като аматьори бяхме....

    Не знам откъде да започна. Нападателите ни вчера изтърваха поне 3 положения, които бяха 100%. Ако някой каже, че Саутхямптън са играли силно, просто няма да го приема сериозно. Истината е, че вкараха 2 гола, след като направихме 2 грешки, халфовата ни линия не беше на високо ниво, а нападателите всички ги видяха. На всичко отгоре, треньора реши, че трябва да се приберем и да пазим резултат, играйки срещу колоса Саутхямптън. Фактите са си факти.

    • негър 1

  10. Ако имахме топ нападатели, щяхме да сме вкарали поне 4, а не 2. Относно защитата - мисля, че Линдельоф спокойно може да се нареди до най-слабите защитници, играли в Юнайтед. За треньора не можем да кажем кой знае колко. Беше много добър футболист и изглежда приятен човек, но действията му на моменти са необясними.

    • +1 1
    • -1 1

  11. Най-после мач, в който няма много причини за мрънкане. Много съм доволен от резултата и от мача, като изключим защитата и някои нелогични решения на Ольо, като например - да прави късно смените, при положение, че играчите не са в перфектно физическо състояние. Защитата е потресаваща, но не виждам какво може да се промени с нея, поне в скоро време.

    • WTF? 1
    • негър 1
    • клоун 2

  12. преди 6 часа, H17MAN написа:

    Локата ще каже добра дума чак като вземем ВЛ или ШЛ. След това като бием Брайтън ще идва тук и ще сипе хвалебствия. Тъжен живот и начин на мислене ама негова работа.

     

    Явно тука трябва да се соли до откат във всяка една минута преди да се дигне титла. 

    Ти пък кой си, че коментираш живота ми и откъде знаеш, че е тъжен? :) Замисли се за своите собствени разсъждения.


  13. преди 37 минути, GGMU_4ever написа:

    Хехе, пак евтино заяждане с моята пристрастност. По-лошо е за теб в такъв случай значи, щом смяташ, че аз съм фен на друг отбор, а подкрепям твоя любим повече от теб. :mood(17):

    На всеки един тук му е пределно ясно, че падението е голямо и че никога няма да бъде като при Фърги. Разликата обаче е, че повечето се радваме когато има защо и отдаваме заслуженото, а не като теб до последно да се сърдим на всеки сгрешен пас и да отричаме добрите моменти, само защото по принцип всичко е зле. 

    Това, че нападам отбора не означава, че не милея за него. Няма смисъл да се тръгва в тази посока. Много добре разбра какво имах предвид и знаеш, че съм прав.


  14. преди 3 часа, GGMU_4ever написа:

    Не знам колко е неуспешно, аз от теб друго освен да сипеш помия по отбора не видях. Хубаво е да не се превъзнасяме излишно, защото си ги знаем нашите, ама от известно време насам играем прилично за стандартите си и ти все си недоволен от нещо. 

    Щом ти си доволен от положението на любимия ти отбор (а може и да не ти е любим), не искам да оспорвам мнението ти. Аз не съм и стоя твърдо зад позицията си. Това е абсолютен крах и падение за Манчестър Юнайтед. Труда, любовта и желанието на една легенда се затриват с лека ръка, но явно много от феновете вече са се примирили с това - да се радват на победи срещу Брайтън и Норич. Ако това те успокоява, засипвай ги с похвали, а не с "помия", както прави злодея Loca Pasion. Колко познато - на хората не им е приятно, когато някой им казва истината.


  15. преди 15 часа, GGMU_4ever написа:

    От Локата разбрах, че тия мачове нямат значение и повече никога няма да си ги пусна. Ще гледам само срещу силните опоненти, все пак в такива двубои се "печелят" титлите. Срещу малките като бием е все тая, ама паднем ли от тях - закривай. Тая логика много ми допада. 

    Перифразираш изказванията ми доста неуспешно. Няма значение, продължавай.

    • Кофти 1

  16. Хубава победа, която може да значи много ако играем така и в останалите мачове. Бруно е топ играч, който може да донесе много на отбора, стига да има с кой да играе. Грийнууд също е много обещаващ ако е достатъчно сериозен. Въпреки победата, на терена отново имаше статисти.

×
×
  • Create New...