Jump to content
MUBG | Българският форум на Манчестър Юнайтед

BOBY77

Баннат
  • Брой мнения

    450
  • Присъединил се

  • Последно активен

Публикации публикувано от BOBY77


  1. преди 1 час, Nikicha написа:

    Когато играчитети са що годе добри, но треньора е пълен бот това е резултата.60 точки в лигата и се надяваш късмета и соло отигравания да ти печелят мачовете.Така нема да стане.За мен играчи които взимат по 200-300к на седмица трябва да бият всичко живо наред с изключение там на 7-8 отбора в целият свят.

    Ха, че то и на мен някой бастун да ми дава 20,30 хилки на месец и аз трябва да се изгърбя от бачкане ли?  Нали знаете лафа с баницата? Имат пари дават им. Нас това к'во  ни бърка, да не ги взимат от нашите? Де Хея тази година с новия договор и многото пачка направо изби рибата,заслужи си всяко пени, ама неговите не са много нали?  Гати цирка сме, винаги има недоволни и всички сме като недоебана пичка-всичко ни е накриво. Абе лято е бе, пийте вода, яжте сладолед и чукайте орехи:mood(11)::greets:


  2. Какво имаме тогава и къде сме тръгнали?Обобщеното мнение от форума е:  нападатели -кенеф,халфове - градски кенеф, защита - селски кенеф( дупка), вратар -  мътна история с голям спад(откакто пропадна трансфера при белите мастии и формата му пропада). Значи имаме ЕДИН футболист, който е за нас(Бруно)  една млада надежда(Мейсън) и 15, 20 водоноски. Ебаси кво прайм и за кво се нервим? С един футболист и половина се борим за третото място. Какво ли ще е с още двама или трима? 

    • Хаха 2

  3. преди 3 часа, Loca Pasion написа:

    Не знам откъде да започна. Нападателите ни вчера изтърваха поне 3 положения, които бяха 100%. Ако някой каже, че Саутхямптън са играли силно, просто няма да го приема сериозно. Истината е, че вкараха 2 гола, след като направихме 2 грешки, халфовата ни линия не беше на високо ниво, а нападателите всички ги видяха. На всичко отгоре, треньора реши, че трябва да се приберем и да пазим резултат, играйки срещу колоса Саутхямптън. Фактите са си факти.

    Едно си баба знае, едно си бае - локвата ааа локата то се тая.

    • клоун 1

  4. Приемете спокойно резултата.Да не сте очаквали, че ще наредим осем поредни победи? Няма как да стане.   Държим някому к*ра в собствени ръце. Стига пишете тъпотии. Чукотите и Лестър са пред нас, те кво държат? Или те само ще се дънят пък ние ще си клатим мъдИти и айде в ШЛ. ДА АМА НЕ казваше бай Петко, който го помни. Ако сме готови добре, ако не квот такоа. По леко с нервите, че ни се напълниха мазетата с телевизори. УЙ за Боко и каскета.

    • Хаха 1
    • +1 1

  5. Когато има кой да скочи във вратарското поле, тези положения ще изчезнат. Можете да солите колкото искате, но Де Хея на високи топки и излизане с цел пресичане на пас е едно нищо. Това момче за десет години има хванати три топки от корнер и пет боксирани, през останалото време мига на голлинията. Матрака след всяко отиграване си оправя перчема, ми като ти пречи махни го бе каун, не се ли сеща, че му тежи повече кратуната и му взимат всяка висока топка. Телето, локомотива на БДЖ прави маневра по бързо от него. Тройката отзад е потресаващо зле и няма лидер и скоро няма да се оправи. Жалко.:a45a0353a574588f:

    • +1 2
    • клоун 1

  6. преди 4 часа, ADimitrov написа:

    Излизаме и мачкаме! 

    Рашфорд, Марсиал и Грийнууд се надявам да водят атаката.

    Успех на момчетата!

     

    0:2

    Кво ще мачкаме бе брат? Тез гледал ли си ги кви са бичмета? С тези продължения онзи ден, нищо чудно и да ни одупят . Хубаво е да си оптимист, ама трябва и реализъм. Мача ще е труден, ама айде и мистър мангасарян да извади един мач,че този сезон е едно лайно на средата на стадиона. Успех и победа!

    • WTF? 1
    • +1 1

  7. преди 3 часа, Allemalle написа:

    ОЛЕЕЕЕ 

    ОЛЕЕЕЕЕ

    ОЛЕЕЕЕЕ

    Оле ще е начало на отбора минимум десетилетие! 

     

    Страхотни момчета е събрал ОЛЕ!Никакъв страх в очите им!Гонят до последно и се хвърлят във всеки един момент от мача.

    Новите попълнения са ЧУК!

    Броноооооооооооооооооооооо

    БРУНОООООООООООООООООО

    Най големия прогрес се забеляза при Фред.Тоя човек е мотор във средата на терена.Не е истина колко много прогресира.

    Много малко ни трябва за да се борим за титла.

    Шибаното дясно крило!

    Още 1-2ма в центъра и един нападател.

    С 3-4 човека ставаме машини!

    Цял ден вали, къде те напече толкова.

    • Хаха 2

  8. Превърнахме сайта в състезание по псуване, хулене и обиди на един велик отбор.  Докъде ни докараха майкооо. Бахти прокажената работа.  Толкоз години другите ни нареждаха, сега те спряха ние почнахме.          Само мангала Погба е направил някаква магия, тоя има вид на аборигенски шаман.

    • +1 1

  9. преди 28 минути, DauMy написа:

    Влязох им в смешния фороН на тия мърши, много са се надъхвали, говорят за над 5 гола, на 0, на не знам си какво и прочие. Дано ги треснем бе, с ВАР дано ги бием, тяхната мамица.

    На ВАР не се надявай, те го направиха така, че орките да вземат титлата. Нали знаеш  лиВАРпул.

    • +1 3

  10. преди 37 минути, GIGGGS написа:

    МИШКИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ , къде сте когато отбора бие???????????????????????????? :mood(17):

    Тук сме бе. И кво? Да се осираме от кеф ли?   Следователно като сме били последния  при положение, че аналите и сити ни шибаха у гъзо, а с вълците направихме неква си там контрола. Сори ама явно имаме различни очаквания към отбора. Това трябва и е най обикновена и рутинна победа, нищо повече.

    • +1 3
×
×
  • Create New...