Jump to content
MUBG | Българският форум на Манчестър Юнайтед

To6etto

Баннат
  • Брой мнения

    37
  • Присъединил се

  • Последно активен

Публикации публикувано от To6etto


  1. Братчед , май не схвана океу идеята - пресоляваш леко казвайки 31 мача непобедени и едва ли не да е само от късмет. Казвам , че Орките имат един сериозен отрязък от мачове , например от тези 31 поне 10 са плод на късмета, без да са го предизвикали така казано , разбираш ли? И в двете фази - мирише яко на Х - оп , бият с некав карамбол, аха да загубят - оп, дузпа или рикошет и изравняват.

    Неслучайно има и една таблица Fairness на резултатите и познайте кой твърде често попада в долния сектор , при положителен краен резултат? Да , Ливърпул! 

    По тоя показател таблицата на Топ 10 е следната , само гледайте. 

    Ливърпул - 3

    Лестър - 7

    Сити - 1

    Челси - 2

    Тотнъм - 10

    Улвс - 4

    Шефилфд - 14

    Арсенал - 12

    МЮ - 6

    Бърнли - 5

    Извинявам се малко за тея локуми , ама съм на две водки , бесен от тея мачове и липсата на късмет и рекох да видя аджеба как стоят нещата от друг ъгъл да го е**а.

    Туй играхме добре , туй играхме зле окей , ама ей го и специалистите казват , че като имаше един филм совите не са туй което са. И бай ви Тошо правилно е заключил , че Орките и Лисиците ги гони див късмет , ами я вижте и тея клетници Арсенал , ами Тотнъм и Шефилд - и трите трябва да са в периферията , което означава , че и те имат яко късмет. Ами вижте Бърнли - и те нямат късмет , а щом им дават 5-та позиция значи хич не са за подценяване. 

    А същевременно и нашите любимци Юнайтед изобщо не заслужават част от лайняните резултати , които ни споходиха до момента , при все че имаме кусури навсякъде , при все че и Оле прави супер аматьорски грешки , но чак толкова гадна да е съдбата срещу нас , просто лош късмет в повечето случаи... То бива , бива ама чак толкова не бива. 

    Но затуй вече не ме е***, явно всичко е поради някъв лош късмет.Аз повече лоша дума за Оле и играчите няма да кажа , а ще вярвам на тея преценки на специалистите. Щом са ни сложили рамо до рамо със силните - значи виждат нещо , което ние не виждаме. 

    • Кофти 1

  2. Understat се казва. 

    Дет се вика - като няма кво да ядете - яжте пасти. И ние така - остава да се надяваме , че тея специалисти наистина са такива, които са посветили времето и познанията си върху тези неща - в един момент да се балансират показателите ни , а на такива като Лестър и Орките , които практически и надскачат двойно очакванията - просто да си дойдат на мястото. 

    Моите уважения към Лестър , но има нещо късметлийско при тях , нещо извънредно , което няма как и да продължава непрекъснато. 

    Е , ножът все още не е опрял до кокал и в крайна сметка Сити скоро ще вдигнат оборотите , но пък накрая може и да стане тъй , че точно Роджърс да спасява света от апокалипсиса. 


  3. Братчед , отчасти океу , ама пак ми идва прекалено нелогично. Как да го опиша... д**

    Уж не е океу , но пък е океу срещу горната половина , демек силните - и то не един или два пъти. А , забравих и победата на Моста за купата.

    Ей го , парадокс! 

    Ами накрая , ще изрека думи които може и да не се понравят и да са смешни на фона на цялата работа , ама имам понякога чувството , че просто ни е черен късмета или случайността дет се вика.

    Ей го пред мене е , има един сайт - колко гола и точки се очакват за даден отбор на база стил на играта, играчите, удари и т.н. Туй го правят специалисти естествено , с разни технологии които не са субективни и кво излиза , че Юнайтед цитирам:

    Очакват да имаме 26 точки  Вкарани 25 и Допуснати 14 гола. 

    А например за Орките очакват: 28 точки , Вкарани 28 и Допуснати 13. 

    Сега , точно това имах и предвид , че какви сме изначално  - слаби , средни или силни тук изобщо не играе , а още повече , че ни слагат и до силните в случая - би следвало и да означава , че или ние не сме толкова слаби или просто те не са толкова силни , нали тъй? И точно тук идва и този черен късмет за който казах и дори се потвърждава , защото квото и да си говорим Орките дали го търсят и колко го търсят тоз късмет е едно на ръка , но е абсолютен факт , че твърде често в хаоса на играта им се случва тъй казано - я двоен рикошет , я спорна дузпа, я няква безумна грешка или глупост кат на Пикфорд или Хендерсън нашия и т.н. От другата страна , че защитата им е океу няма две мнения , ама и често се изпускат срещу тях буквално 99% голове , Сити например бяха като урочасани на Анфилд. 

    Не съм ли прав? 


  4. Ами братчед , пак е някъв парадокс. Казваш натискали ни нон-стоп. И кво направиха? Нито ни биха , да не кажа , че бяха и далечко от победата , нито ни вкараха много голове , а някои даже имаха късмет че и ни изравниха. Даже отчасти излиза и се явава нещо като комплимент за защитата ни , щом успява да удържа тея натиски. А като ни подхванат онея извън топ 10 , особено като гостуваме и уж казваш че  правят и по-редки атаки , но пък все ни вкарват голове - демек излиза , че са по-клинични от тези в челото , което пак е пълен абсурд. 

    Не знам , не знам - просто няма логика в нашите мачове! 


  5. Бисака и Хари,  вън от съмнение бяха много окей в Палас и Лестър. Интересното обаче е , че сега Палас и Лестър не виждаме да страдат от тяхната липса , а логически би следвало да им се отрази под една или друга форма. А същевременно Бисака и Хари заместиха Валенсия и Смолинг , но до момента и то в най-лошия случай,  са на тяхното ниво. Другият вариант е тези около тях да им влияят зле - Линдельоф играе винаги, а Джоунс, Йънг, Уилямс, Рохо се ротират, ами и Давид също така, който и за първи път от години не прилича на себе си.

    Изобщо , поредният супер парадокс при наши по-скъпички трансфери - винаги нещо не им потръгва играта , винаги с мъка , а пък тези от нашите, които се махат или са под наем - често правят някъв фурор в новите си отбори. 

    • +1 1

  6. Не знам , ама поне до момента много ясно си личи разликата в представянето ни срещу отделните отбори , тъкмо туй гледам - топ 10 и извън него. Гледайте за кво иде реч. 

    Ливърпул , Лестър , Челси , Улвс, ШЮ , Арсенал - 2 п. и 4 р. Като имаш предвид , че все Юнайтед повеждаше в резултата и бе на косъм от победата след обрат срещу ШЮ. 

    Извън топ 10 положението е пълен отврат , което е много странно и кофти. 2 п , 2 р , 4 з

    Не сме играли с Евертън и Уотфорд. 

    От некво удобство при стиловете ли е , от мотивацията ли е , не зная точно , но всичко е толкова озадачаващо , защото няма никва логика - почти да бием по-силните , или айде , да им правим живота черен , а пък другите хайвани да ни вземат точки под път и над път... Е** му меча! 


  7. Бе ние толкоз не падаме, бе братчед , колкото ръсим равенства и то след като водим в резултата. И туй не е от оня ден , да кажеш само при Оле ги правим тия , не помните ли при Тиквун и Моу кви ги въртяхме , чак топката "се пукаше". 


  8. Преди месец-два трудно вкарахме , но и по-рядко допускахме. Сега уж се подибриха нещата в атака , но пак се допуска , че и повече. Колкото и да не ни се иска , но е странно как, където се дадат повече пари за трансфери и вместо там да се подобрят значително нещата , то става тъкмо обратното или нищо. Даваш пачки за нападател - нищо , даваш пачки за халф и нищо , даваш 100 и кусур за нови защитници - и горе долу нищо особено. Бах мама му , това се случва постоянно вече. 


  9. Какво става с Хуан Мата , бе хора? Че от година и кусур е дръпнал ръчната е ясно , но днес го виждам окей в ролята на 10-ка срешу Вила , хем малко за разнообразие. Дали има шанс Оле да го пусне , още повече че след 3 дни играем с Тотнъм и определено имаме нужда от малко промени в тоя график дето следва декември и януари. 


  10. За добро или лошо Оле ще си изкара сезона , или поне така мисля , ще видим де , но аз чакам с нетърпение януарския прозорец - тук ще си проличат много неща. 

    Иначе , мачът с Вила очаквам да бъде безпроблемен за нас. Сигурно звучи странно , но такова усещане имам. 

     


  11. Ей и до казахските степи стигнахме :)) Няма кво толкоз да му мисли Олето , направо да пуска Б състава и малките дяволи. Мейсън Грийнууд е голям талант , с маалко повечко хъс и ще стане машина , много ме радва момъкът. Та той вече има 4-5 гола , хич не е малко ей, оня ден навърши 18 години. 

×
×
  • Create New...