Jump to content
MUBG | Българският форум на Манчестър Юнайтед

pako7

Фенове
  • Брой мнения

    844
  • Присъединил се

  • Последно активен

Публикации публикувано от pako7


  1. Все се надявам, че Ольо ще си намери "топките" и поне за един кратък миг ще се почувства мъж и ще си подаде оставката. А ДАНО, АМА НАДАЛИ... 

    При положение, че в момента свободни са Алгри и Почетино, ти да държиш тоя евнух начело на Юнайтед е равно на самоубийство.   :facepalm::facepalm::facepalm:


  2. преди 7 часа, jizzlie написа:

    Да пази господ 

    :mood(17): 

    Честно казано, Севиля повече подхождат на "стила" на Оленцето  (стила на средняк). Ще дръпне отбора назад и ще разчита на контри. 

    Вълците имаха шанс, но си го пропиляха. Да видим наще Убавци .. какви чудеса ще сътворят. 

    Ама все пак преди мача ще пия един валидол :mood(36):

    • Хаха 1

  3. преди 21 минути, Nikicha написа:

    Нали това повтаряме от сума време.4ти пореден треньор не може да наложи една норамлана атакуваща формация.То и аз да ги тренирам така и аз ще имам същите резултати.

    Ние мениджър нямаме. Оленцето (според мен) продължава да не оправдава доверието, което му е гласувано.

    Снощи вместо да е бесен от играта на псевдо звездите си и да им крещи от страничната линия.... той седи кротичко, кръстосал си краката и гледа с празен поглед.  А след края на мача се нахилил, сякаш е отстранил Барселона (на Гуардиола) на полуфинал в ШЛ ?! На какво се радваш? Че едва си  победил некви датски селинджъри ... и то с дузпа в продълженията. 

    От както е начело на отбора, аз промяна в играта не виждам..  Една и съща схема, предвидими и мн често закъснели смени.. няма ротиране. Раздели отбора на титуляри и резерви, ясно показвайки че няма доверие на резервите

    Единствената промяна, която се отрази на играта на отбора не дойде в резултат на работата на Оле, а след идването на Бруно.  

    • +1 2

  4. преди 1 час, jizzlie написа:

    голям мач, златна топка за тони марсиал, подгласник ще е джеси джей

    Накрая само да не вземат да го наградят с нов договор Лингардиньо, за безпрецедентните си 2 гола в  два поредни мача.

    Това май не го е правел през цялата си "кариера".  :mood(17):

    • +1 2

  5. преди 5 минути, ss4 написа:

    цвета на кожата и поведението им в обществото. :mood(17):

    Нали не забравяш, че клуба има две легенди от този етнос ... Затова написах, че все пак има и кадърни.


  6. преди 12 минути, miza написа:

    Шампионска лига значи 70 млн. повече в бюджета + 75- те от Лукоки, за които Удко беше казал, че ще ги даде това лято и станаха 145. Сега няма никакви оправдания да не направят поне 2 сериозно трансфера.

    И ако добавим очертаващата се раздяла със Смолинг, Санчес, Лингард и Перейра... Може да се скалъпят 200 млн. за нови футболисти.

    А дано.... Ама надали... 


  7. Ливърпул до момента размазва Челси... 

    Така като гледам .. и със загуба от Лисиците, пак може да останем 4-и. Вълците и те като опънат шушоните на Франки дебелото Лампард в последния кръг.. и ще останем пред Челси.

    Норвежкият Мойс ще изкара луд късмет, въпреки, че е пълен аматьор като мениджър.


  8. преди 2 минути, ss4 написа:

    те все менижерите много гадни, пък негрите много убави. 100тей?

    Да бе прав си... 

    Те Садио Мане и Вайналдум, бяха гадни негри в предишните си отбори ама при Клоп май рязко  се развиха и заиграха

    или пък са "избелели" ...:mood(36):


  9. преди 8 минути, ss4 написа:

    мерси пол лабиле, ега некой ти счупи и 2те ръце 

    Къв Лабиле ... Кви 5 лева ... ?!  

    Ти не виждаш ли че вместо мениджър, има назначен женски полов орган. Два златни шанса имаш да се бетонираш в Топ4 и то на Олд Трафорд, и то срещу бедняци ... И ти се осираш. И не само се осираш... Ами и трепериш до края на мача.

    Стои си на пейпицата, кръстосал краченца като женичка... И гледа стреснато. 

    Като футболист не показа характер за да се наложи като титуляр, какво да очаквам от него като менджър... Където се иска характер, за да изградиш отбор  да го ръководиш с твърда ръка. 

    Пълна кома е норжевеца.

    • Кофти 1
    • +1 3
    • -1 3
    • клоун 3

  10. преди 4 часа, MUnited1878 написа:

    Само една грешка :mood(17):  ,за последните колко години...опа така де дни :mood(17):

    Вие верно го изкарвате така все едно недоволстващите са си позволили да го критикуват заради 1 или 2 грешки.Аз до сега от както Де Хея е в отбора вече 9 години не съм си позволявал и една дума да кажа по негов адрес,но ми идва вече малко множко поредните грешки които прави през мач,и тук говорим за наистина фрапанти грешки,а не такива като тази на Бергвайн (която за един класен вратар наистина ще се води фрапантна,но за Де Хея вече влиза в графата "трудна топка,може и да не се хване" ) .Един Марсиал,който прави наистина добро представяне след пандемията,след всеки негов пропуск се казва колко бил слаб и не "бил във форма" ,но Де Хея който прави на мач по минимум 1 грешка,се казва че не можел да се критикува защото преди 2 години когато бяхме 6ти ни спасил да не сме 8ми :mood(17):

    Братле, разликата между нападател и вратар е огромна.

    Ако Марсиал от четири/ пет стопроцентови положения вкара  само 1 гол,  а Де Хея извади 4-5 гола , но допусне една грешка и му вкарат гол.... И мача завърши X кой ще е виновен?

    Марсиал от 5 години го чакам да излезе от летаргията. Крайно време беше... 


  11. преди 35 минути, Bresser написа:

    Да, на фона на топ вратарите! Нали и ние се водим такъв отбор!? Не казвам, че са му вкарвали голове между ушите, но беше далеч от нивото, което се предполагаше и очакваше от играч с подобна репутация и с подобни претенции (помним какви тежки преговори бяха преди време за преподписването на договора му). 
    Но да, открито казвам, че не го харесвам! Въпреки всичко, старая се тази моя неприязън да не се отразява чак толкова много на обективно мнение за даден играч, треньор, отбор. Не винаги се получава, но уви :) 

    Колкото до Хендерсън... по-скоро споделям мнението ти, но знае ли човек :) 

    Човече, не те разбирам... Имаш вяра в Ольо, който с абсолютно нищо не мисля че я е заслужил. Че даже и напротив... 

    А сипваш по Де Хея, дето поне два сезона ни носеше на гърба си и ни задържаше в борбата за по-челно класиране. 

    Вратарят е мн неблагодарен пост. Можеш да направиш серия от топ спасявания в даден мач, но само една грешка да допуснеш...и всичко заминава. Като добавим и формата и качеството на футболистите играещи пред Де Хея в последните години... е разбираемо да има спад във фирмата. 

    • +1 4

  12. преди 45 минути, H17MAN написа:

    Само ще добавя нещо към ранта на @King Arthur: При втория гол след грешния пас на Уилямс виж двете ЦБта. Тоя на Челси сам и наоколо няма абсолютно никой негов съотборник. Същевременно и Главата и Матрака стоят на 10 метра от него и не се приближават. Оставиха го да стреля без дори опит да му влязат. Вижте пак повторението. Вижте за каква дебилност си говорим.
    Това е страх и липса на поемане на отговорност. Стоя и се чудя колко аматьорски може да се държи една защита.

    ...

    Телето (главата) - 80 млн. ;  Шведският матрак 45 млн. ; Човека центриране-Бисака (тоя като го видя да атакува и ми се реве, все едно е с гумени ботуши) - 50 млн. ; Шоу ( най-скъпият тинейджър) 30 млн. 

    Може би разполагаме с най-скъпата защитна 4ка... , която реално не превъзхожда особено  Мишо, Пешо, Гошо и Киро, дето цъкат всяка събота на игрището пред блока. 

    • +1 1

  13. Не успях да гледам мача ( но явно съм си спестил нерви). Нещо не разбрах идеята на Ольо ... Смени тактиката на 3-5-2 ... Уж ротации прави.. а Бруно пак с цял мач?! Ако ще търсиш победа, пуска най-доброто и без това Уест Хям си гарантираха спасението.. едва ли ще се напъват много вече. 

    Ако ще даваш почивка...пускай всички които не са играли и не го мисли.

    Ква е тая половинчата работа...?!:blink:


  14.  

    В момента, apacheIss написа:

    Де Хея и Вар Играчи на мача. Иначе много слабо представяне, свършва им горивото на повечето вече. Както викат някои, следват 120 минути срещу Челси :D

    Точно това щях да напиша... Ако не беше VAR да отмени  гола им за некви си... 5 мм. засада...  Не мисля че щяхме да вземем 3-те точки. 

    Стискам палци Тотнъм да ни свършат половината работа и да спечелят срещу лисугерите. За да можем и на  Х да сме доволни, че ако гоним задължителна победа срещу тях... Може и да гризнем дървото. 

    • +1 1

  15. преди 2 часа, Nikicha написа:

    Бруно, Погба,Матич,Марсиал и Рашфорд със сигурност ще почиват.Някой измежду тях може би ще влезе към 65-тата минута.

    Ако се верни новините преди мача....  Никой няма да почива. Оле ще пуска всички, така че най-вероятно единствената промяна ще Уилямс на мястото на Шоу.


  16. преди 10 минути, H17MAN написа:

    Да ъпдейтнем тази статистика с още един Х.

     

    Иначе освен че телето пази Бисака, Бисака реално му пречи и му се гъзи защото си мисли че е противник. 

    Вижте и Маркъса как изпровожда оня отпред само че не скача. Да бе скочил да го избута малко във въздуха и нямаше да има гол.

     

    Защо не влезе Игало вместо Маркъс или Марсиал само Оле си знае. Предвид че в играта с глава е много над тях. Физически също е танк.

    Като се обърне каруцата.... Причини много. Но за Игало си е така. В мачове където ще се пази резултат е идеален. Да овладее избити топки, да ги съхрани и спечели нарушения го може. 

    Докато Марсиал и Рашфорд показват признаци на грандомания от време на време...  Ръкомахат, недоволстват, не се раздават на в защита. Някой трябва да им проведе една сесия със сешоар.


  17. преди 7 минути, DetkovGK написа:

    И мен ме е яд, ама тук във форума настана драма. Нямаме скамейка, на всички ни е ясно. Само Фред и Скоти могат да помогнат, но и двамата са си дефанзивни смени.

    Как да атакуваш, като си изморен и по принуда правиш дефанзивни смени. 

    Нов договор за лекетата жеси-меси и перейра.

    Абсурд!! Удряй се през устата... 

    Оле трябва да намери начин да дава почивка на Бруно и Погба. Няма как да се нанижат 7-8 поредни победи, като играе през 4 дни..освен ако нямаш дълга и равностойна скамейка.

    Още нищо не е загубено и си зависи от нас, но аз не бих отказал помощ и от Тотнъм и от Вълците ..

    Между другото, какво е правилото при смените..и защо нямахме право да пуснем човек на мястото на Уилямс?

    • +1 1

  18. Плюсовете са че още си зависи от нас дали ще сме в ШЛ догодина ; А Шмелси и Лестър имат по тежки мачове. 

    Шмелси играят с Лузърите и Вълците

    А Лестър очаквам да губят точки и от Тотнъм и от Шефилд Юнайтед.

     

    Лошото е, че тримата титуляри в центъра (Бруно, Погба и Матич) показват признаци на умора. А до края ни трябват само победи.

    • +1 1

  19. Няма да сме ние, ако не се "изсерем на метеното". 

    Отбора още няма характер, да си взема важните мачове. Днес трябваше да ги сгазим тия, а честно казано Те ни притискаха през повечето време. Жалко. Изпуснахме златен шанс, дано Тотнъм ни дадът втори такъв..

    • +1 2

  20. преди 7 часа, Sir Bobby Charlton написа:

    Няма и капка съмнение в това. Санчо играе 2 години на високо ниво, звезда е на Дортмунд все пак - вторият най-добър германски отбор. Винаги е по-добре да купиш играч, доказал се на по-високо ниво, отколкото такъв звезда в скромен като класа клуб.

    А и Санчо поне не съм го виждал да катастрофира пиян, карайки по джапанки и хавлиени чорапи.:mood(17):

    Не е мн сигурно, че Санчо ще пасне в отбора и ще стане звезда. Все пак и Михитарян и Кагава, бяха топ играчи в Дортмунд и дойдоха с големи очаквания... Но в Юнайтед не им се получиха нещата, а арменеца даже и в Арсенал се провали.

    Относно Грийлиш мисля, че ще е добра алтернатива на Бруно. Все пак португалецът ще има нужда от почивка в някои мачове. 


  21. преди 16 часа, Bresser написа:

    Брей, тук някои дори и след такъв мач намират за какво да критикуват Оле. На Бруно пък да му се правила статуя до тази на Бъзби след 10 силни мача. Браво бе юнаци! Голям талант се крие тук.

    Иначе поредният ни хубав мач. Няма какво да се каже. Както много фенове го виждаха, Оле знае какво прави и просто му трябва време да го направи. Има някаква визия поне, че с предните двама глупака нещо не успях да разбера какво искат. Разбира се, критикуващите го сега при успех ще разправят какви фенове са му били и как винаги са вярвали в него, но това е друг въпрос. Каквото и да е, важното е да се завърнем на върха! 

    Едва ли има някой във форума, който иска Оле да се провали. Но е разбираемо недоверието към нeго на много от феновете, след като след първите си 10-12 мача без загуба... и скандиранията "Ole at the wheel", последва сериозно пропадане въпреки предложеният му постоянен договор.

    Относно Бруно Фернандеш... Добре, че беше закупен през Януари (по-добре късно от колкото никога), защото до тогава визията на Оле включваше Лингард и Перейра титуляри в почти всеки мач, и срамни загуби от Нюкасъл,Борнемут, Уотфорд, Бърнли... и равенства с всевъзможни бедняци, заради които сега се борим с "гиганти" като Лестър и Вълците за място в топ 4.

    Така че , Да,  статуя едва ли ще има... Но добре, че беше той, та да се види визията на Оле за играта. 
    А и едва ли е случаен факта, че Бруно печели в три поредни месеца -"Player of the month".
     

×
×
  • Create New...