Jump to content
MUBG | Българският форум на Манчестър Юнайтед

belerefon

Фенове
  • Брой мнения

    1435
  • Присъединил се

  • Последно активен

  • Брой Пъти Станал Победител

    3

Публикации публикувано от belerefon


  1. Нека аз,нека аз! Първо гола на Лингард не се зачита,нито онзи дето бил вкарал на Астана,нито на някой следващ,просто защото той е Лингард.Второ тоя мач не се брои щото играхме с шибания Трънмиер или както там се казват :mood(33):

    • Хаха 1

  2. Мач, който не заслужава коментар,но прави впечатление и то все повече,че дори и феновете по стадиона намаляват.Да не говорим,че бях адски подразнен как феновете на вълците ни надвикваха с чантове за Траоре и тем подобни знайни и незнайни герои. Коментарите на водещите по БТ спорт бяха потресаващи, а самият факт, че на няколко пъти изразиха съжалението че не предават мача Карлайсъл срещу Кардиф, говори колко зле беше нашият мач като качество и заряд. Продължаваме да копаем дъното,а повечето от феновете,ръководството и треньора са хепи. :facepalm:

    • +1 2

  3. Честно казано, за мен проблемите в защита идват най-вече от Рашфорд, Джеймс, Марсиал и Лингард. Веднага ще се обоснова защо.Ако тези четиримата имат играта с глава  (с която да помагат при статични положения) и пресата, която е задължителна за налагане срещу т.н. по-слаби отбори, то нещата ще изглеждат коренно различно. Лошото е, че първите двама покзват от време на време що годе някаква преса, но ония пумпал Джеско и мързеливият Марсиал хич ги няма. 

    Иначе съм мега доволен от тандема Фред и Скот.Кефат ме много и се допълват отлично.Много ми се иска Оле да си извади главата от задника и да сложи пред тях един качествен халф, ама не онова мързеливо френско пиле, а някой, който има пипе в главата и се раздава за отбора. Също един качествен нападател играещ прилично с глава и който може наистина да гърдира топката и да я задържи.

    ааааа и да  махне най-накрая онова кюфте Шоу и да вземем най-накрая един качествен ляв бек.

    Като,че ли ще трябва пак да пиша писмо на дядо Коледа :mood(17):


  4. преди 3 минути, jizzlie написа:

    какво стана само ? оле ат дъ уийл , вземаме лига европа и само френетичен футбол

    Нема да се радваме много,предричам.Гоумето пиуе, ей сега ще дойде и ще се изсере здраво на метеното.Ако не то,ще е някой от другите добре познати герои.


  5. преди 1 час, Wolfram написа:

     Брандън Уилямс няма да стане Денис Ъруин. Лингард няма да е Дейвид Бекъм. Рашфорд няма да е нито Роналдо, нито Гигс. Дало няма да е Невил. МакТомини (колкото и да го харесвам) едва ли ще е Скоулс или Кийн. Така че не разбирам откъде тоя целия оптимизъм ти идва на теб. 

    Да, млади са. Да, може и да стане нещо. Но все пак - Чонг, Туанзебе, Уилямс, Гарнър, Шоу.... Какво може да доставят те? Перейра? Виждаме ги всеки мач. Ако не беше Де Хеа, още миналия сезон сигурно щяхме да сме изпаднали .

    Е,тва е истината.Разполагаме с играчи средняци,като само една малка част от тях може и да се превърне в нещо,но и тва не е ясно.Най-големият клуб в Англия я докара до там,че да се състезава в надпревари с горепосочените играчи.

    Баси оптимизма трябва да имаш,че да смяташ,че това е Юнайтед,който искаш да виждаш и който да ти печели трофеи.

    • +1 1

  6. Браво за победата! Браво на Скот! Фред игра доста прилично и се надявам да подобрят играта си с нашето си момче в средата на терена.Ако пред тях имаше един качествен футболист ,а не царя на играта без топка и един качествен нападател,отбора може да побеждава по-често.Вчерашният мач,го взехме,но мачовете по коледа и нова година ще се окажат решаващи,за това на къде ще поеме мистър хепи.

    • +1 1

  7. Събъдуждам се тая сутрин и си мисля следното...

    След всяка диктатура ( като тази на сър Алекс... да се свети името му) идват времена,на пълна анархия и разбиване на всичко,което се е ценяло в предишният строй. 

    В момента няма и помен от това,което обичах в този клуб,а и за съжаление не виждам как нещо ще се промени в следващите години.  Дедо Боже Алекс, прости им!

    • Харесвам 1
    • +1 3

  8. Айде пак хайп до небесата.Пичове бихме един от най-слабите отбори в лигата.Ония ден Вила ги бие като гост с 5 гола,днес вече ги сравнявате с Гигс и глей кви триъгълници правят.Ами направиха някои сносни атаки,ама нека ги повторят срещу Челси,да направят серия и тогава да ги хвалим.Направили ми един добър  мач за последните 3 месеца и уаууу.

    • +1 1
×
×
  • Create New...