Jump to content
MUBG | Българският форум на Манчестър Юнайтед

H17MAN

Юнайтед Модератори
  • Брой мнения

    33253
  • Присъединил се

  • Последно активен

  • Брой Пъти Станал Победител

    118

Публикации публикувано от H17MAN


  1. преди 54 минути, Wolfram написа:

    аз лично Мърфиса не го харесвам, защото ми е прекален гъч, макар и да съм близо 1.90 нещо все ме изнервя като почнат да ми се пречкат, настъпват и т.н. прекалено е малък бара за подобни неща. 
     

    Личи си че скоро не си идвал. Къф гъч мача с Копенхаген бяхме 7 човека клиенти наши фенове(други клиенти нямаше). От тея редовните бяхме Аз СтрийСолджъра и още един де не ползва форума от 7-8г Другите 4ма бяха случайни и бяха отделно от нас по двойки. Буквално по 1 човек на масите пред бара.:mood(17): Стоим и ревем че мача отиде  в продължение. 

    Снощи бяхме няма и 10 човека фенове. Място бол.

     

    Та в тоя период де само чисти долни хейтъри които само хейтят и са долни хора срам за всеки един фен на великия Манчестър Юнайтед присъстват  ще ти е идеално. Ще може да си седнеш да хапнеш няма да има кой да те докосне даже.

     

     

     


  2. Логиката е следната. Когато някой вкара или играе добре може да му се радваме.

    Ако обаче се издъни сам срещу вратаря или е менте с месеци нямаме право на критика. Щот иначе сме хейтъри. Или като вкарал след 2 месеца мъки после да ни се навира в лицето колко сме грешни. 

     

    Такива фенове отишли на театър. Седнали на маса хапват една биричка говорят си неща за живота. Мача е фон. Монотонния коментар на Драгойката така нежно ги успокоява и те от време на време само пускат по едно Глори Глори. Бил съм и на такива места. 

    Пак казвам хора нито били в Мърфиса или във форума когато отбора е биел или сме били равностойни с големите не може да идва и да ни чете конско на база 10-на седмици/мача прекарани във форума/мърфис как сме се държали.

    Голяма част от феновете от фенклуба си заминаха към Академията щот в Мърфис:  "бирата им бе скъпа, много шумно било и нямало къде да седне човек и да хапне и трябвало да се стои прав". лел. Представяш ли си? И това още преди да станем за смях като последните години.

    • +1 1

  3. преди 21 минути, ADimitrov написа:

    Виж, в мърфис съм идвал около 10-15 пъти с мои приятели - фенове на Юнайтед. И абсолютно винаги си тръгваме адски ядосани, защото единственото което слушаме 90минути е някакво чудовищно псуване и ебаване с нашите.

    После идва мача с пуул и тия орки ни показват и преподават уроци по любов. Няма какво да влизам е излишни спорове. Точно заради тази групичка там най обичания клуб в България, който има потенциала да пълни мърфис всеки мач е с по 10 човека средно на мач. 

    А когато Орките бяха мръсно дъно виждал ли си ги там. Виждал ли си ги освен по дербита да идват. И да мятат халби по хората, да мятат храна и простотии. Да правят самолетчета. Да крещят ужасни неща.

    Бил ли си. Видял ли си го това? 

    Щот аз съм бил там и не си ги измислям тея неща.

     

    Пак ти казвам хората спряха да идват щот падаме. Спряха и да пеят щот падаме. 

    Същевременно орките бият наред и тея 30год чакали нещо хубаво да им се случи. Много ясно че ще пеят и ще пълнят мърфиса.

    Тва са нормални неща. Просто сега сме от другата страна на палачинката. 

     

    Викаш гледаме помия на терена и трябва да пеем като овце Глори Глори. Така ли. Ти нали си профи футболист. По стадионите все песни ли са ти пяли твойте фенове като се дъните или феновете на противниковия отбор като сте ги дънили. Псуват ядосват се ама следващия мача пак са там и гледат и се андяват на промяна. не се прибират в тях щот нали да не слушат как феновете псуват отбора.
     


  4. преди 12 минути, ADimitrov написа:

    Спирам да ви пиша, момчета. Просто е видно, че не разбирате. Ограничени сте и не виждате голямата картина. Малко сте смешни, но това не е хубаво защото всички го виждат и ме е малко срам.  И от Мърфиса ви изместиха лузърите, защото видяха, че не ставате. Пишете си тук, избивайте комплекси, плюйте си по играчите и треньорите и легендите. Продължавайте си с расистките изказвания и глупавите анализи, нямащи общо с реалността.  А скоро когато и Бруно влезне в лоша форма и него ще оплюете. Ама това за вас ис е стандарт. Едно време плюехте по О шей , парк, Флетчър, нани и т.н а а сега говорите за тях сякаш са били богове. И по САФ плюехте когато Барса ни шибаха. И 2005 му искахте оставката когато Челси взеха титлата 2 пъти. Но това си ви е в кръвта. Малки душици които се хранят с омраза. Такива прекрасни фенове като вас има навсякъде. И това е нормално и го разбирам, къде съм тръгнал да ви променям. С манталитет на лузъри, няма как да се промените. Закърмени загубеняци. Поздрави на всички адекватни привърженици които четат все още в този форум, защото през годините се е доказало, че не са останали много. 

    Аааа в Мърфиса сме си. 

    Тея наши фенове дето не им харесваше бирата да е 5-6 кинта и да седят прави си тръгнаха. Дървените философи.

    Лузарите са много щот бият. Ние сме малко щот се дъним. Пришълци де идат само като бием липсват в момента. Я дойде някой за дерби я не.

    Та никой нищо не е изместил. 

    Ама ти няма как да знаеш защото и и сигурно не си стъпвал там след като вече не бием наред. Нали така.

     


  5. Гледай ги тея смешковци.

    Никой тук не се радва че сме загубили бе ретарди.

    Яд ние е. Яд ни е и сме ядосани че за пореден път се случи да ни лъзнат елементарно във важен мач.

    Яд ни е че за пореден път ни бе показано че това е тавана на сегашния ни треньор.

    Яд ни е че освен Дузпи и Бруно от над месец нямаме читав мач.

    Яд ни е че за пореден път Оле затвърди мнението което имаме за него.

    Яд ни е че такива ограничени овце де пеят Оле at the wheel си мислят че някой тук го кефи да гледа отбора така.

     

    Нас ни е яд. Вие сте хепи. Кажи ми кой е по-доволен от статуквото. Кой иска прогрес и кой не се задоволява с посредственост и сладки приказки по пресърите. Ние или Вие.

    ИСКАМ ОТГОВОР.

     

    • +1 7
    • клоун 3

  6. Тва е тавана на Оле.

    Върти сучи, дойде важен мач и отбора се дъни. Ако върже върже. 3 полуфинала се издънихме мъжката. Като и на трите полуфинала стигнахме с късмет да не се лъжем. Голове в продълженияа срещу Норич и Копенхаген. Ние в ЛЕ на полуфинал нямаме работа какво ли ще е в ШЛ. Дано минем групите ама ме съмнява.

     

    3 полуфинала и още поне 5-6 мача през пролетта/лятото с възможност да се скъси разликата към топ4(Челси). Колко издънки са това.

    Това показва слаб манталитет главно на тренера който се пропива и в играчите. Ся Едко ще го закопаее и няма да купи никой и за Коледа сме с нов и почваме пак от нулата.

    • +1 1

  7. Тука Мейсън трябваще да е пейка вместо житния бегач Джеймс. Да ги поизмори малко и да играем ан контра. Второто да влиза свеж Мейсън и да наказва.

    Фред отново ще е смазван от пресиращи малки испанчета. 

    нямам добро предчувствие.

    • +1 1

  8. преди 5 минути, Bresser написа:

    Не знам, може би!? Надявам се не забравяш, че допреди да дойде Бруно (така де, да прекъснат първенството) имахме 11 поредни мача във всички турнири без загуба като бяхме били на два пъти Сити, Челси,  Вълците, осигурихме си класирането на четвърт финал за ЛЕ и пр. и пр. Нали го помниш това, в какъв подем бяхме!? Без Бруно! В които 11 мача сме вкарали 29 гола и сме допуснали 2 гола! ДВА ГОЛА!!!!!!! Така че може би щяхме да сме, може би нямаше да сме! То и с Бруно допоследно не се знаеше дали щяхме да сме, така че стига сте го превъзнасяли толкова много понеже като гледам как ви се менят настроенията, догодина при първите слаби 5 мача и ще му лепнете и на него някой обиден прякор и ще започнете да го гоните от отбора! 

     

    Ето 12те мача преди Бат Бруно да запише 30 мин срещу Уулвс при 0-0 при дебюта му

    image.png

     

    тея 11 мача и само два допуснати гола бяха с Бруно в отбора.

    Без Бруно на 12087098873289748274829 % нямаше да сме в топ4. 

    • +1 3

  9. Проблема е че Оле напипа некви 11 и няма никакви смени.

    Махне Матич халфовата линия губи всякаква стабилност. Махне Бруно няма креативност. Ей го нефелника Шоу се контузи и сега хептен левия фланк умря. Само Погба ако се смени с Фред/Скот може би няма да има некакъв негатив голям.
    Джеймс, Мата, Лингард не са никакви опции от пейката. По някаква причина Оле отказва да пуска Игало. Тея тримата отпред особено Маркъс и Марсиал нямат смяна и алтернатива.

    За това и като размести състава малко и изглеждаме все едно сме в предсезонна подготовка. 

     

    От как стана ясно че остава и до зимата все едно Оле го закотви и наказва Игало. Не знам защо. 

    • Благодаря 2

  10. Като с ФА ще стане. ГОляма кански мъки срещу пълни бедняци - Норич/Копенхаген и гол в продълженията. След това се стига полуфинал и се дъним срещу отбор който сме били вече през сезона - Челси/Уулвс.

     

    И отново спираме на кота полуфинал. Просто тоя треньор и тоя отбор няма манталитета на победител и не виждам как това ще се промени.

    Единствения начин да се доберем до финал е див късмет.

     

    Но да не забравяме двамата най слаби на терена - Маркъса и Уилямс. Тотал щета цял мач.


  11. Люкито бе приличен точно 2 месеца. 2та месеца преди счупването на крака когато с Депайката си правеха ***** уста и на терена доста добре се разбираха.

    След контузията и Депайката се садна и след това го махнаха.

     

    А Люкито всеки ден сигурно преди лягане се обажда на тоя де му счупи крака и му балгодари. 5 год го ползва за орпавдание и си цоца клуба без грам прогрес. Свали малко килата направи 5-6 прилични мача и се контузи и пак дига кила и ходи в Дубай.

    Омагьосан кръг. 


  12. Скот е в Миконос при оня де соли през лакътя.

     

    Е нали всички искаха да ги оствим да почиват. Почиват си хората.

    Мача е след 6 дни и определено има поне 5-6 човека които въобще не трябва да са в групата. Матич е един от тях.

    • +1 2
×
×
  • Create New...