Jump to content
MUBG | Българският форум на Манчестър Юнайтед

venzzi_utd

Баннат
  • Брой мнения

    13
  • Присъединил се

  • Последно активен

Публикации публикувано от venzzi_utd


  1. А, ако има гаранция, че Лестър ще държат това темпо още дълго време  - ок, няма проблем да бием Сити или да не загубим, но още е декември и една наша победа за борбата за Топ 4 няма да има чак такова значение, отколкото би спомогнала косвено на Орките - каквото и да се случи в мача им срещу Борнемут. 

    Лестър като цяло никога не са ми били особено симпатични, радвам се за Шмайхел мл., но разбира се, само си представете хипотетично баш Брендо да отмъкне титлата на Орките...Уау! Това и Достоевски не би го измислил. 


  2. Не допускам, че някой в клуба е толкова заблуден, за да правим спънки на комшиите при текущата ситуация. Е, идват нови 4 мача до края на годината, където наистина трябва яко напън и търсене на 12/12, с които да притиснем Челси. 


  3. Честита победа! Натрихме им хубаво носовете. По-слаб Тотнъм отдавна не е идвал на Олд Трафорд. Рашфорд си постави за цел да вкара поне 20 гола и засега следва много добре плана. Скот е абсолютният титан между защитата и халфовата линия. Защитата като цяло се представи на добро ниво, Де Хеа също, Фред радва с желание и енергия, Лингард пресира, гони и като цяло считам, че приятелството им с Рашфорд, ако не друго поне им дава разбирателство на терена, техни си заучени номера, което е добре дошло за отбора. Нещо което с Перейра или Мата Рашфорд не може да постигне. Дан Джеймс е голям боец, с два бели дроба, но в последно време мисля, че почва умората да си казва думата. Хубаво е, че идват и мачове от турнирите, тъкмо да си почине, за да бъде на макс през Коледния маратон. И накрая Мейсънчо игра ли, не игра ли? Най-добре си се включва като резерва и засега това му е силата, поне за ВЛ. За купите нека е титуляр, разбира се. 

     


  4. преди 3 часа, H17MAN написа:

    Венци нима ти си бесен поради несправедливата критика към Оле ли.

    Моля сподели.

     

    С уважение.

    Достатъчно сте интелигентни, за да направите разликата между критики и медийна манипулация. В момента ни представят или по-точно се опитват да ни натрапят Солскяер като някакъв мечтател, като приказен елф едва ли не, който живее в свой си измислен свят и проповядва щастие и оптимизъм. Норвежецът изобщо не е глупав и смело мога да заявя, че от всички след сър Алекс Фъргюсън той наистина има ясен план и методология, които упорито следва. Шапка му свалям. 

    Мнозина виждат Моуриньо като най-успешния след 2013. Пълна заблуда! Блясъкът на лъскавите купи е измамен. Португалската лисица е съвършеният егоист. Ван Гаал бе пеленаче сравнение с него, а и за разлика от Моуриньо холандецът поне имаше убеждения и цели, друг е въпросът защо не успя да ги изпълни, причините са комплексни. 

    С уважение, Венци Йонков. 


  5. Всички говорят за завръщането на Моуриньо на "Олд Трафорд". Почват като хиени да вадят и сравняват точките, та единият колко имал, другият колко трябвало да има, пускат разни партенки за евентуално уволнение на Солскяер, усещате ли изкуствената манипулация? Бесен съм!

    С уважение, Венци Йонков.

×
×
  • Create New...