Jump to content
MUBG | Българският форум на Манчестър Юнайтед

ForTheReds

Фенове
  • Брой мнения

    86
  • Присъединил се

  • Последно активен

Публикации публикувано от ForTheReds


  1. Младите загатнаха за бъдещето. Ама и да не се главозамайваме, все пак противника беше леш.

    Не може ли най-после да разкараме Фил Джоунс тъпото. Скъса ми нервите първото полувреме. Тея направиха 2 опасни атаки, щото Филката сбърка две елементарни топки. Добре, че азиатците бяха некадърни.

    Много ми харесаха Гомес. Гринууд(второто) и особенно Рохо. Ще ми се все по-често да го виждам по левия бек вместо дебелия Шоу. С него и Бисака бековете ще изглеждат бетон.

    И един централен защистник до Макгуаиър и защитата заспива. Шведът е по-скоро за резерва.

    • +1 2

  2. Без креативен бял в средата, който да умее да мисли, толкоз. А да не говорим и колко опасни фаулове до сами наказателното имахме. И Рашфорд и Погба ги усраха. Баси жалкарите сме. Срещу мегаслабаци не можеш да организираш една нормална атака. Всичко е само лакти и юруш на маслините. На статичните имаме сигурно петима играчи на по 1.90см и никой не може да я забие тая топка. Тотал щета сме.


  3. И мойте пет стинки за мача:

    Като цяло имахме късмет, но в крайна сметка резултата е важен. В бъдеще обаче има още много за дооправяне.

    Новите попълнения почват да се доказват още от първия мач. Магуайър бетон. Бисака пресече много топки. Джеймс направи надъхано включване.

    Средата липсваше, Перейра и Джеси Джей бяха трагедия. Много добър мач на Погба обаче, макар характерното на моменти лигавене.

    Напред ще берем ядове. С тая индивидуална игра и доказване от страна на Марсиал и Рашфорд първото полувреме не предвещава нищо добро занапред.

    А и последно - Шоу за пореден път трагичен. Аз не знам как може да си в клуб на такова ниво и в 90% от състезателната ти кариера там ти да бъдеш с наднормено тегло. Това е потресаващо. Бавен, несигурен, неориентиран. А бе ташак торба. По-добре Олето да пробва Далот на тая позиция, в него поне има надежда. Бърз и надъхан е, а не е като торба с лайна.

    Честита победа, заслужавахме малко оптимизъм след полупроваления трансферен прозорец.

×
×
  • Create New...