Jump to content
MUBG | Българският форум на Манчестър Юнайтед

Valchinov

Фенове
  • Брой мнения

    716
  • Присъединил се

  • Последно активен

  • Брой Пъти Станал Победител

    1

Публикации публикувано от Valchinov


  1. 9 minutes ago, Lanna said:

    Тия нашите вече един пост без DHL не могат да доставят във фейса. Manchester United with DHL Express. Като се сетя на един друг човечец, разчитащ на тях ... :mood(17): 

    Относно състава - бих предпочела Матич или Скот да бе на мястото на Фред, но ще видим. Иначе с тия траурни постове - черни екипи, преобладаващи цветове в поста - сиво, бяло и черно ... няма да казвам на какво ми прилича. Явно вече с подобно минорно настроение ще подхождаме към подобни мачове. Едно време се надъхвахме с някакви видеа, компилации от предишни мачове със съответния противник, сега - мех. Да им имам идеите и подхода ...

    Абе по-хубаво да не дават видеа и компилации от предишни мачове със съответния противник, че още по-траурно ще стане! :mood(17):

    • Хаха 1

  2.  "22 Sep 2019, 17:21:22 

    Четвърти пореден мач Деклан Райс и Марк Нобъл, преподават уроци на халфовата ни линия! И това е най-малкия ни проблем!"


    Това ми беше коментара предния мач с тея, и 10 месеца по-късно нищо не се е променило, освен че мачовете станаха вече Пет!


  3. Страхотна победа, за мен! Наслада за окото, поне докато бяхме с титулярите! Кой каквото ще да ми говори бели—черни, пррепанари и педали, вижда се че като се разиграем сме доста страшен отбор! То такива мачове със средняци ни са проблема от време оно, но се вижда че лека—полека започваме да им напипваме цаката и на тях. 
    По казуса ЛЕ, според мен е задължителна, чисто психологически! На играчите и Оле им трябват трофеи и да се каляват в такива мачове. Това все пак не е Карлинг къп или Комюнити Шийлд. Симеоне с Атлетико така започна, и се осъвършенства след това естествено, Севиля също, въпреки че нямаха финансов ресурс за ъпгрейт, но подобни примери много.  Трябва да се натиска за всяка купа сериозно, защото хора като Рашката и Марси и Погба са непродаваеми, но поне ще им се вдигне малко спортния глад за трофеи, и видиш ли да се разиграят малко повече! Та ЛЕ е задълже, още повече, че всички почиваха 3 месеца и сега им остават някакви 10—15 мача до края на август, което не е нищо вземайки в предвид че декември играят по толкова! И ако останалите мачове в ПЛ ги изиграят като снощи и с тия 5 смени на мач, спокойно може Бруно да си цъка по 60 Мин. и да го вадят, а и не само той!

×
×
  • Create New...