Jump to content
MUBG | Българският форум на Манчестър Юнайтед

Thunder4o

Фенове
  • Брой мнения

    85
  • Присъединил се

  • Последно активен

Публикации публикувано от Thunder4o


  1. Казвал съм го преди,казвам го и сега,докато оная чернилка в центъра на терена едва едва бяга и губи постоянно в неврологични точки топката,опитва се да се прави на интересен и да финтира постоянно,а всъщност няма никаква техника.Играча който направи Франция да спечели СП с 10 човека,защото и преди и сега и в бъдеще това черно петно ще трови атмосферата и футбола ни.Докато е в отбора,отбора няма да прокопса,едва като се махне има шанс отбора да тръгне.Колкото до Оле-то толкова си може,едва ли ще се научи и с две ръце бих приел Поч,преди се чудех но вече съм сигурен.Тройката в центъра ни трябва да е Бруно,Матич и Фред.Опасявам се че другата прехвалена печка дето ръководството иска да копува от Дортмунд ще е тотал щета и поредните пропиляни милиони на вятъра.Взимаш Джак,и с парите за Санчо панса си взимаш една 9-ка и едно дясно крило които не са надценени инстаграм моделчета(9-ката на Вълците,а колкото до крилото в момента точно не се сещам).И така пак казвам и подчертавам,докато прехвалената печка която става единствено за захарната плантация не се махне не очаквайте кой знае какъв напредък от отбора.Единственото добро на Оле-то досега са трансферите,може би той беше човека за спортен директор а Поч за тренерче!!!


  2. Започна да си личи от къде идват проблемите.Моу не даваше много шансове на младите,просто защото не са били на нужното ниво.Единственото нещо което трябваше да бъде сторено е да застанат зад Моу предишния летен прозорец,сега със спада в играта на всички отбори нямаше да ни е никакъв проблем да сме в топ 4,дори да се конкурираме с Сити...Трябваше и да премахмем Френското менте в центъра на терена и да вземем заместник.Ето така,щеше да се обнови състава и да прогресираме.

     

    • клоун 1

  3. Все си мисля,че трябва да се пробва системата 3-5-2 с нашия състав.Срещу по-добрите и атакуващи отбори с 2 дефанзивни халфа,а срещу по-затворените с един...

    Дано вземем тоя мач,да се порадваме малко и ние,но ако трябва да сме прями,най-много да го докараме до равенство.

    • Харесвам 1

  4. Казвал съм го и преди,казвам го и пак,докато Пол Либиле Черния Overrated маймуняк е в тоя отбор няма как да тръгне отбора на добре...а и да знаете Моу е виновен за тая загуба!Олето е поредната грешка на нашия сакат борд от директори.

    • Харесвам 1
    • Благодаря 1
    • +1 1
×
×
  • Create New...