Jump to content
MUBG | Българският форум на Манчестър Юнайтед

GGMU_4ever

Фенове
  • Брой мнения

    7462
  • Присъединил се

  • Последно активен

  • Брой Пъти Станал Победител

    11

Публикации публикувано от GGMU_4ever


  1. Не разбрахме как се изнася топката, но разбрахме, че есеската е тъп, а аз съм зле. Защо есеската е тъп и защо аз съм зле, също не разбрахме. А кой същонст е този професионален футболист Александър Димитров, който не съм чувал, а и може би повечето от вас също, пак не разбрахме. Може би защото есеската е тъп, а и аз съм си зле, заради това само ще е. :mood(17): Абе важното е да сме живи и здрави. :mood(17):

    • Хаха 1

  2. преди 1 минута, ADimitrov написа:

    Хахахахаха ти нали осъзнаваш, че току що описа себе си и себеподобните ти със сравнението за феновете на Ливърпул и Клоп :mood(18):

    Тццтцтцтцт, приятелю, надявам се да осъзнаваш как изглеждаш отстрани.

    Да бе, как да не ни описах, щото ние загубихме с Оле 2 финала в ЕКТ и завършихме на 1т. зад шампиона, нал' тъй? :mood(17): Някои хора е по-добре да не драскат глупости, изглеждат по-умни тогава. 


  3. Орките щели да ни учат на любов, същите тия де уволняваха Клоп още след загубения финал в ЛЕ, после след загубения финал в ШЛ, после бяха турбо разочаровани, че  са взели "само" ШЛ, а в ПЛ пак са ботълнали. Та да, точно тия мен ще ме учат на любов към отбора. :mood(17): Дето се радвах като циганче на баничка дори на Купата на лигата и след финалите с Барса пак не бях прекалено разочарован, защото просто ония бяха извънземни. 

    Фактите са такива, колкото повече се отдалечаваме във времето от последната титла, толкова по-трудно ще ни стане да преобърнем хода на нещата. Предвид, че Орките се развиват постоянно в правилната посока, Сити и те са далеч от нас за съжаление, ние не можем един трансфер да направим като хората, все саги, все провали, не знам изобщо откъде идва това позитивно настроение. Разбира се, всеки един иска най-доброто за отбора и се надявам с цялото си сърце да се наредят нещата, ама когато фактите сочат в обратната посока, няма как да си изкривя душата. Трябват радикални мерки, а не просто уволняване на поредния треньор и назначаването на следващата марионетка. Това обаче не се вижда как ще стане, та съдбата ни не е много розова, колкото и на някои им се иска да изглежда през изкривената им представа. 

    • Хаха 1
    • +1 1

  4. Как може да си сложиш Пол Провала за профилна бе, кажи честно? :mood(17):

     

    Срам ме е от себе си, ама не заради мненията, а заради това, че след всички тия поредни провали, в мен продължава да живее някаква надежда преди всеки мач, че може да направим нещо смислено. Какво да ги коментирам, те пак обичайнте заподозрени се осраха както си знаят. Бекове ментета, централни защитници ментета, в центъра Бруно само знае какво прави, тия пишман крила и нападатели осраха всичко де можеше да се осере. Нарисувана победа изтървахме и едва ли скоро ще сме толкова близо до европейски трофей като тая година. На всичкото отгоре го направиха само с по 1 мач турнира и пак успяхме да се осерем като кучета. Нямам нерви за това. 

    Всеки сезон едно и също от не знам колко години насам. Моментни проблясъци, със стабилни представяния и победи, докато не дойдат решителните моменти и там почваме да се насираме, ама като типични Орки допреди да ги стегне Клоп. Абсурдно е просто, тоя отбор е пълен с женчовци на заплата и това е. От тея утайки няма повече да очаквам каквото и да било, пък нека съм хейтър и така нататък. Те сами показаха, че просто няма как да им гласуваш доверие, защото винаги те разочароват. Само един е хепи от тая ситуация и той е хепи, защото знае. никога повече през живота си няма да има възможност да се докосне до голям отбор като треньор. Пълен аматьор, с безмислени смени при вече решен мач. Да ходи там да дърпа закъсали автомобили в тежката норвежка зима. 

    Чакам ферманите на Бресър, затова колко е светло бъдещето и как просто му трябва време на физкултурника. 

    • +1 4
    • клоун 1

  5. В момента, Юли написа:

    Никой никъде не каза, че сме се спукали от класни разигравания. Тоя сарказъм си беше излишен. По-скоро става на въпрос за двоен стандарт. Трети полуфинал ни е, ега го вземем тоя трофей. Завършихме трети. Това, че ВЛ е слаба и много отбори почнаха да градят наново не е наша вина. Важното е да се взимат мачове и ние това правим от януари насам. Играта не е перфектна, далеч от това е, ама със сигурност много от коментарите тук са крайни.

    Накрая купите се броят, не полуфиналите, тва вече ми идва твърде оркско. Със сигурност ще се изкефя, ако вдигнем ЛЕ, но подобни продукции няма как да ме радват. При мен точно не знам къде е двойния стандарт, от същото бях недоволен и при Моуриньо, но му признах успеха в ЛЕ. Така, че със сигурност не сме някви утайки, но сме и далеч от позитивизма, който кипи сред някои. 

    • +1 4

  6. В момента, cantona7 написа:

    7 е добро число! Колко отнесохте от Байерн :mood(33):

    Това пък кво общо имаше с моето задоволство от видяното снощи? :mood(17): Иначе 7 малко беше, можеше и още да им боднат. 

    @Юли Тонкин, кажи какво не ти хареса в поста ми и с кое не си съгласен? 

    • Хаха 1
    • +1 1

  7. Боже, колко мъка има по тоя свят. Как може да има хора, на които снощната продукция да не им хареса? Ма то класни разигравания, ама то градене на постепенни атаки, ма то контри като по учебник. Абе футбол от световна класа, по всеки един параграф. Другият сезон няма кой да ни спре, требъла се пече, просто не виждам някой с по-ясна концепция от нашата. Стилът ни изграден и напълно завършен, на всяка позиция имаме поне по 2-ма топ играчи, треньорът ни се доказа с времето като иновативен и поне с 3 бекъп плана, ако нещата не вървят, винаги има точното решение и променя развоя на мачовете в правилната посока.  какво повече искате не мога да разбера? Глорихънтъри такива. 

    Целувки и прегръдки за всички. :20times::glory(28)::champs(12):

    • Харесвам 1
    • Хаха 4
    • клоун 2

  8. Втори пореден важен мач ботълнахме като идиоти, ако броим и тоя с бедняците от Саутхемптън. Де Хеа и защитата ни зададоха тона на този провал днес, Челси просто си бутаха напред топката, шляпнаха няколко удара за пробата и те взеха, че влязоха всичките. Абсолютна комедия са и двата отбора, само че ако при Челси има причина да са карикатури, то при нас след всичките инвестиции си е направо комично да изглеждаме по тоя начин. 

    Прави са хората, които смятат, че топ4 изобщо не трябва да ни вълнува, нямаме място там или ще се озовем, само защото другите са по-големи трагедии и от нас. Не съм изненадан, за съжаление така ще е. 


  9. Челси и Лестър биха, така че тая победа си е абсолютно нормално нещо. :D

    Иначе колкото и да е измъчено, с тия дървари си е кофти да се играе и тая победа хич не е малка. Важното е да поддържаме огъня, пък накрая каквото стане, така или иначе пак чакаме другите да се издънят, след като не се възползвахме от шанса си миналия кръг. 

    • +1 3
×
×
  • Create New...