Jump to content
MUBG | Българският форум на Манчестър Юнайтед

mode

Фенове
  • Брой мнения

    520
  • Присъединил се

  • Последно активен

Публикации публикувано от mode


  1. преди 53 минути, ss4 написа:

    TM-graphic-Sports-Manutd-Wages-v5.jpg?w=

    тва вярно ли е? да или не?

    Бате, бех забравил че Филката още е в отбора...

    Иначе честито, някой ако ми бе казал Декември, че ще станем трети щях да го помисля за луд.

    Кой каквото и да казва, няколко сезона без ШЛ и изпадаш в миманса. Примери бол да не ги посочвам, всички ги знаете.

    Погбата да се измита лятото и съм доволен, не ща други трансфери, тоя ми е достатъчен.

    • +1 3

  2. Баце, тоя Бисака къв е изрод, не е истина. Направо им изпива душиците на мегазвездните крила - като вампир е.

    Иначе голям мач направиха момчетата, всеки се раздаде на макс(кой колкото може). Жалко за двата момента в който Бруно беше сам на точката на дузпата и не му подадоха лесни пасове, това е единственото ми съжаление.

    Това да оплескаме три пъти дюнерите и абрама в един сезон не го помня. Олето е втория треньор който побеждава Чеп три пъти в един сезон, смятай... 

    Срещу топ отборите ни работят контричките, ама като ни се затворят става трудно. Докрая на сезона освен пилетата и лисиците, всички останали мачове са ни уж все срещу по-слаби отбор, а там ядем макарите най-много. Сега с Бруно и Игало ще стоим по добре там ама да видим. 

    Както и да е, честита победа на всички и лека нощ!

     


  3. Истината е, че от всички треньори във Висшата Лига, Чемпиъншип, и сигурно Първа Лига - нашия е НАЙ-СЛАБИЯ . Фразата "футболистите толкова си могат" и аз съм я използвал доста често, но тук разковничето е съвсем друго.


  4. преди 5 минути, vasil922 написа:

    https://streamable.com/u7jva - доживях да го видя това.

    Ха, това ми мяза на нещо като "Jessie, one more time and you are fucking off" или се бъркам?

    Лингзито беше безобразно слаб за кой ли път, ама повече ми се струва че няма да го гледаме.

    Иначе за мача незаслужена победа, но супер радваща - да им го сложим на мега отбора, а ние с куците коне.

    • +1 3

  5. Оле-Мале, тая тактика днеска... - плана ни беше "Ще я даваме на Бисака и той каквото направи",  а футболния маестро Хуан Мата прекара повече време на върха на атаката отколкото Тони Найка.

    Това че ни го бутат яко от статични не е вина на Еди-педи, защото Телето в Лестър играеше феноменално. Обаче откакто дойде при нас, и както всички преди него, бързо почна да регресира.

    Зонално не сме се защитавали при нито един треньор преди това, но тук гениалния треньорски щаб продължава да си го налага. След мача с орктаун и Ван Дайк и Клоп казаха как са ни разучавали много усилено точно в този аспект и как това им е помогнало при първия гол.

    Голям треньорски щаб ей, тоя Макена изобщо не го бях чувал, Карик за цялата си кариера при нас има два полусезона на топ ниво, през останалото време си беше абсолютно аверидж. Към тях като сложим и Олето, все видни тактици.

    • +1 1

  6. Няма класа и това е, Джеймс имаше при 0:0 два пъти възможност да изведе Марсиал сам срещу вратаря, и двата пъти сбърка паса. Перейра и той мисля с поне две подобни отигравания. Пропуска на Перейра, ако я беше отиграл с левия крак вместо с десния, я стигаше без проблем. Марсиал вместо технично да я отиграе, заложи на силата. Имахме шансове, но нямахме класата, това е истината.

    Олето заложи на зонално при наличието на Ван Дайк. Всеки корнер Фред и Уилиамс се борят с катъра, аbsolute joke, е няма как да стане.

    Имахме добри моменти в мача, имахме и ужасяващи такива. Мен лично ме изненада че имахме добри, аз очаквах само ужасяващи.

    Утре очаквам да обявят Бруно, за да замажат ситуацията. Парите вече нямат значение, трябват футболисти в тоя отбор.

    Както каза колегата по-горе, топ 3 по приходи в света, а играем с юношките и аверидж тренер. Световно посмешище, в това се превърнахме - и после защо Хааланд и тем подобни не искат да играят при нас...

     

    • Кофти 1
    • +1 1

  7. Батенце, тея бяха толко зле че чак Мата заприлича лекинко на футболист(да не се оливаме нали, все пак това си е Мата).

    Иначе аз искам да си похваля Фред, вярно много съм му сипвал преди, но от 10-на мача насам няма нищо общо с онова лайно което го гледах една година и нещо. Постоянно търси топката, пресира добре и първата му мисъл е да подаде напред. Срещи анала го видях да се кара на другите че не пресират, изобщо много ми харесва последните мачове. Честно казано бях го отписал като футболист и чак не мога да повярвам че има такава промяна в него(пу пу).

    Брандън Лий беше невероятен по фланга, нищо общо с дебелака. Мейсън отново с феноменален завършващ удар, супер много класа показва в този елемент.

    Айде да идва вече Бруно и да не виждам повече Мата/Линго в състава.

    • +1 2

  8. Батенце, онова лайно, най-слабия халф във ВЛ си сменя агента с най-отвратителното прасе в историята на футбола. Да, същия мазен коч който си позволява да говори срещу клуба и който Сър Алекс ненавижда, обаче видиш ли нашата легенда за награда го пуска за кой ли път титуляр.

    Дет' са вика - те го плюят, той си мисли че вали (да не казвам по-брутална аналогия, че и деца четат).

    Няма топки тоя и това е, да хваща пътя по-рано че да не се загробим съвсем.

     

    1537474041601.jpg


  9. преди 16 минути, H17MAN написа:

    Просто ние играхме като класически мек страхлив и мързелив Арсенал. А те играха като средняк и пресираха. Тва е

    Точно това си мислех по време на мача и аз. Преди време Евра каза че излизат мъже срещу деца, когато играехме срещу тях, а вчера ние изглеждахме децата. Жалко!


  10. Честно казано не си спомням от десетки години насам Арсенал да са ни надигравали по такъв начин както вчера първото полувреме. Направо ни размазаха, абсолютна доминация! Нашите "момчета" изглеждаха все едно играят с новогодишен махмурлук.

    Олето да вземе да отговори на въпроса с какво Лингард е заслужил титулярното си място? От години не е показвал нищо, НИЩО! И ми излиза титуляр срещу Арсенал?!! WTF!!! Пак излизаме да играем с 10 човека, като сложим и танка Матич ставаме 9 1/2. Само Фред показва нещо в халфовата линия. 

    Иначе след мача Ван Перси и Рио доволно сипаха на "креативните" ни футболисти. Показаха как Рашфорд, Марсиал и Джеймс правят великолепни рънове ама няма кой да им подаде. А когато Ван Перси казва че даден атакуващ футболист прави хубав рън съм склонен да му вярвам.

    П.С. ЧНГ на всички, да сте живи и здрави, и по-малко нерви да хабим с любимия отбор (ама надали).

    • +1 4

  11. Страхотна победа, ясно е че Телето е роден за тези единоборства, но Виктор и Брандън също се справиха блестящо с добичетата на Бърнли. МОМ за мен е Брандън, защото е толкова млад, а го хвърлиха в дълбокото. Иначе Фред беше невероятен, чак сега си проличава защо сме дали тези пари, винаги търсеше топката и първата му идея е да я подаде напред. 

    Иначе направих две клипчета на които искам да ви покажа нашата мегазвезда, да се насладите нали :)

     

    На второто дори и Люкито го надбягва, смятай!


  12. преди 2 часа, Bresser написа:

    Абсолютно съгласен! Оле ги слага на терена! 

    Но ще можеш ли да ми кажеш, кой да пусне на тяхно място? 

    Сори за дългия пост, но искам да се изкажа обстойно.

    Отбори като Нюкясъл, Рочдейл, Саутхямптън, Борнемут, Шефилд Юнайтед,  Вила, Кристъл Палас, Астана и т.н. в големи периоди от мачовте им с тях ни надиграваха с лекота, а ти за играчи ми говориш. Едва ли техните футболисти са по-добри от нашите.

    Малката и Голямата Пръчка ни направиха на дармадан, Деклан Райс и Марк Нобъл изглеждаха като Шави и Иниеста, то реално почти във всеки мач в някой момент почва да изглежда все едно играем срещу халфовата линия на Барса.

    Това не е от липса на футболисти, а липса на тактическа мисъл. "Философията" на Оле е 10 човека зад топката и боц по крилата - контрички(98% от мачовете му са такива). Обаче като му се затворят отборите и ядем парчето, защото няма представа как да си нареди футболистите за да минат наситена защита. Големите ни победи са точно вкарани голове на контри(или дузпи при контра) после 50-60 минути ни навират в кучи *****. И с Тотмън бе така, и с Шити, и с Челси онова 4:0 хич не го заслужаваха. С Лестър вкарахме дузпа в началото и после ни смачкаха. С орките играхме добре до 60 минута и после 30 минути имаше секс, едвам се добрахме до точката. Срещу топ отборите ни връзва защото те не искат да се затварят срещу нас, срам ги е предполагам. Миналата година орките се затвориха на Олда и направиха най-бездарния си мач през целия сезон. Клоп го подиграваха в целия свят за онова 0:0, което реално им коства титлата.

    Малките отбори обаче не им пука и затварят всички пространства за "бързите" Рашфорд, Джеймс и Марсиал. Разчитат че я Викинга, я Де Хея, я някой друг ще се осере и често се случва. Оле го разгадаха след десетия мач може би, защото никой не е очаквал да играе само на контрички. Пускаше Лукаку като фейк централен и му казваше да се изтегля по дясното да отвори пространство за Рашко да навлиза в центъра и това му беше "гениалното", да ама се изтърка.

    Оня ден Фостър направи две спасявания като първото бе в 82 минута, второто в 89-тата. За какво си говорим тук? Жалко само че не пусна Данчо Финта и Клевърлито за да стане гаргарата пълна.

    TL;DR - Оле не е добър тактик/треньор.

    • +1 4

  13. преди 3 часа, Bresser написа:

    Да си призная честно, не вярвам, че Оле има най-голямата вина за това ни представяне. Като видим Марсиал и Лингард на терена какво има да очакваме!?

    Я кажи, кой според теб ги слага Марсиал и Лингард на терена?


  14. преди 12 часа, iv0 написа:

    за паса на Мата към Раши сигурно си мигнал :D той доведе до 3-тия гол

    Ааа, това асистенция на асистенцията ли дет' му се вика? Браво на Мата - МОМ ще го пишем :).

    Иначе честно не го бях забелязал, не че нещо ама не съм го очаквал баш от него този пас.


  15. Идвам само да сипя на моя "любимец" Мата, който за пореден път доказа че е тотално спрял за големия футбол, защото вече и срещу селските отборчета не може да играе. Днес няколко пет метрови паса ги бърка елементарно, от корнер му я слагат на крака и не може да я уцели. Два мега анемични удара към вратата. Черешката на тортата бе как му отне топката единия от техните играчи - просто дойде и му я взема, все едно той е топ футболиста, а не играч в селско отборче. Жалка история!

    • Благодаря 1

  16. Най-хубавото в тоя мач беше как Джеймс избоци топката в лицето на Линго. Баце тоя е толкова бездарен, че няма накъде - цял мач аболютна нула, ама Хепито си го налага и сам си е виновен. 

    Иначе за мен гола не трябваше да бъде зачетен, ръка в лицето е нарушение навсякъде по терена, а да не говорим във вратарско такова. Също така футболист няма право да докосне ръката на вратар - също нарушение. Евертончето хем ръката, хем лицето ама ВАР-а нема проблеми вика.

    Абе като цяло този мач си го земахме, ако не играехме с 10 човека 70 минути. Айде сега му дайте и нов договор на момчето, щото е англе и трябва да запълниме квотата.

    Грийнууд с феноменален гол, браво!

    • +1 3

  17. Вчера пускам мача и гледам Ашлито, Мата и Матич - честно без малко да изключа телевизора, защото толкова много ми е писнало от тези тримата, но си казах "Аз оня абсурден мач с Астана изтърпях, та този ли няма." Много се радвам, че не го направих. Първото полувреме бяхме гола вода, но второто си разцъкахме доволно. Уилямс беше страхотен и май ще изяде титулярното място на Дебелия.

    Иначе за Грийнууд искам да спомена, абе само на мен ли ми напомня на Ван Перси? Не знам, може и да си го въобразявам, но ми се струва че имат много сходен начин на обработване на топката/удар/език на тялото.

    Страхотни девет дни за Оле и отбора, така че го смятам бетон поне до края на сезона. Хайде сега дано им се дигне малко самочуствието и да направим една стабилна серия.

    • +1 1

  18. преди 15 часа, apacheIss написа:

    Чак пък да не знае как се минава наситена защита, аз по-скоро съм забелязал,че средняците ни надиграват на терена - повече притежание, по-точни пасове, по-бързи атаки...

    Добре си забелязал, хайде сега си отговори защо ни надиграват средняците, дали защото имат по-добри футболисти от нас или са построени по-правилно от нашите.

    • +1 1

  19. Е, то е ясно защо така добре играем срещу топ отборите. Оле основно знае да играе само на контрички - още познато като Кардифското. Стил типичен за средняшки/борещ се за оцеляване отбор.

    Даваме им инциативата и ги дебнем на контрички, за справка Нюкясъл/Шефилд/Борнемут/Вила/Астана - абе всички мачове които се сетите противника ни е по-активния точно поради "философията" на Оле. Факт е че само това ни е играта и е основната причина да ни лупат всякакви бедняци.

    Тренера досега не е показал, че има представа как се преодолява наситена защита, което е разковничето когато искаш да победиш по-слаб отбор.

    Сега, дали причината е липсата на качествени креативни футболисти, което е повече от очевидно или просто Оле толкова си може тепърва ще видим, когато му се осигурят нови трансфери. Аз лично клоня повече към второто просто защото не може да играеш така и срещу по-слабите уж отбори.

     


  20. От последните 2 мача очаквах максимум 1 точка, но се радвам, че ме опровергаха. 

    30 минути играхме невероятно, после един час се бранихме също невероятно. В този мач ясно си пролича защо сме дали тези пари за Бисака и Харито. Стърлинг бе абсолютно обезличен от Бисака, а в ляво срещу Шоу и Бернардо не направи кой знае какво - даже Пеп си го смени.

    Абе откакто Тумора е контузен, играем все по-добре и по-добре. Да го продават Януари и да вземаме Бурно. Линго отново най-слаб на терена.

    Зверска победа и откъдето и да го погледнем Олето напляска Пеп и Моуринката.

    • +1 3
×
×
  • Create New...