Jump to content
MUBG | Българският форум на Манчестър Юнайтед

WickedSixD

Фенове
  • Брой мнения

    61
  • Присъединил се

  • Последно активен

Публикации публикувано от WickedSixD


  1. И този мач беше загубен от лошите решения на Оле. Мачът отиваше към продължения. Треньорът на Севиля направи смени човека, извади слабите звена и си взе мача в редовното.

    Нашия почна със смените когато вече беше твърде късно! Рашфорд и тоя Уилямс ли какъв е, левия бек бяха за смяна на полувремето още.

    Игало влиза в 93 мин... 

    А този връзкар ли някакъв е не знам, любимеца на всички треньори Линдельоф, колко десетки гола са ни вкарвали еднолично заради него и продължава да е титуляр!!!! 


  2. Този път не бих обвинявал изцяло отбора и треньора, защото това беше най-каръшкия мач на Юнайтед, който съм гледал! Просто явно по някакъв начин съдбата е решила, че сме си изчерпили късмета за години напред. Да Оле отново пусна Лингард титуляр, отново не го смени на полувремето, втора грешка, трета грешка-пусна Грийнууд вместо Мата, но не това загуби мача. Накрая дори Марсиал не можа да доиграе мача контузен. Принудителна смяна още първото полувреме на Шоу. Греда при вече дадената дузпа-днес просто Господ беше решил да не бием.

    Какво да направят наще срещу прибран отзад отбор, който при всяко тръгване на скорост или извеждаш пас те фаулира нон стоп, тия май завършиха само с 3 жълти картона, не мога да преброя колко нарушения направиха които бяха откровенно тактическо спиране на атака, никаква игра за топката! Абсолютно анти-футболен отбор игра срещу нас! Да добавим и скандалния съдия, който прееба мача вече тотално, вместо да даде жълт картон  и пряк свободен за нас, когато спънаха Джеймс, той даде такъв за симулация! Вместо да даде 100% дузпа или поне 100% нарушение, защото като че ли започна преди линията-той пак нищо не даде. Нищо не показаха Палас освен, че са от тези най-долните английски отборчета които с 2 атаки могат да ти вкарат 2 гола. 

    Но съдията и късмета днес ни погребаха! Ето Марсиал измисля нещо креативно, тръгва, държат го, събарят го и какво-нищо!!!

    • -1 2
    • негър 1

  3. Оле след мача казал, че отборът бил млад и затова не сме победили. По-скоро той е млад треньор, затова вчера не успяхме да вземем спечелен мач! 

    В този отбор е очевидно, че липсва дисциплина и много неща са оставени на произвола.

    Треньорски грешки:

    1. Защо Погба би дузпата? 

    2. Защо всички преки свободни удари бяха пропилени с лека ръка? Топката дори не се центрира или нещо заучено по земя да се опита, а директно бият късо и почват да си подават. Повечето отбори обикновено се възползват от такива ситуации, а ние хем едвам създаваме голови положения, хем пропиляваме и тези шансове. 

    3. Каква е тая резервна скамейка, в която има само 1 защитник-Ашли Йънг. Ако се контузи някой от централните какво правим? 

    4. Този Мактоминей сгреши маса пасове, той е посредствено английско бичме тип Хендерсън, който залага изцяло на борбеност, защото е лишен от всякаква техника и мисъл. ТРЯБВА НИ ДОБЪР ХАЛФ!

    5. Джеси Лингард - изключително незабележим почти цял мач-трябваше да бъде сменен много по-рано!

    • Благодаря 1
×
×
  • Create New...