Jump to content
MUBG | Българският форум на Манчестър Юнайтед

Sir Bobby Charlton

Юнайтед Модератори
  • Брой мнения

    24003
  • Присъединил се

  • Последно активен

  • Брой Пъти Станал Победител

    118

Публикации публикувано от Sir Bobby Charlton


  1. Бая слабо. Все пак важното е, че макар и с доста мъки- се класирахме. Но на полуфинала трябва категорично и чувствително по-добро представяне, иначе като нищо приключват нещата. Севия или Уулвс имат доста повече аргументи от Копенхаген.


  2. преди 7 минути, cantona7 написа:

    Фъргюсън: Най-голямото наказание за моите играчи е да играят в четвъртък :mood(17):

    Е това е цитат от една друга епоха:mood(17):

    Много неща се промениха оттогава насам. 

    Тогава бяхме един от най-добрите отбори в Европа - целта беше ШЛ, играхме 4 финала, още сумати загубени полуфинали и т.н.

    Сега отдавна не сме такава класа.

    Отделно ЛЕ тогава носеше несравнимо по-малко пари от ШЛ, разликата беше гигантска. Победителя в ЛЕ взимаше 10-15 млн допреди 6-7 години. Сега се взимат по 40-50 млн, УЕФА вдигнаха много наградния фонд на турнира с цел да го направят по-привлекателен.

    Така че когато няма риба, и ракът е риба.:mood(17):

    Още една ЛЕ ще е добър удар и като статус и имиджов ефект за клуба, и като финансов приход.

    • +1 4

  3. преди 3 часа, Bresser написа:

    По принцип е така, да! Но я си представи Бруно играе срещу Истанбул (да кажем) и Мюмюн Углу му влезе с бутоните напред и го изкара за 4 месеца! Или Погба, който до скоро беше дълго контузен, или Рашфорд същото, или МакТоминей! Ще си заслужава ли? За престижната Лига Европа!!!! Поне да беше ФА Къп, разбирам, ама при положение, че сме се класирали за ШЛ... Хубаво, трофей е, не би било зле, но нека и резервите малко да поиграят! Може пък някой да покаже израстване някакво!? Кой знае!

    А като добавиш и здравата умора от интензивният последен месец и нещо, то контузиите стават доста вероятни! В такъв смисъл да не им рискува здравето, а не толкова, че няма да са отпочинали, макар че всички искаме пълен и физически възстановен състав.

    То по тая логика дай не играят никога. Винаги може да му влезе всеки. Дали ще е от Башакшехир, Брайтън, Уест Хем или Барселона- кво значение има. Аргумента ти е идиотски, с извинение. 

    Всеки футболист може да се контузи във всеки един Божи мач. 

    ЛЕ е престижен евротрофей - носи имидж, точки за коефициента в Европа, всеки кръг повече означава милиони приходи повече от наградния фонд и т.н. 

    Това не е приятелски турнир, нещо се бъркаш доста.

     

    • +1 2

  4. В момента, ss4 написа:

    е, орките саботираха. mourinho тука е на моралния highground. sack-на шампионата за лига европа, а бат пепко нищо не сакна. :mood(17):

    Е ква лига Европа, тва беше сезона с чукането от Севия и herrigate ранта:mood(17):

    С Лига Европа беше много над 19, там бяхме 6ти:mood(17):

    Пепа взе Купата на Лигата, недей така. И още е в играта за ШЛ, все пак. Ще видим.


  5. преди 16 минути, ss4 написа:

    трябва юнайтед да падне, което е повече от невъзможно, фа-ките ще играят, трябва челсей да бият. 

    Челси и хикс ги устройва. Точките са 63 за нас, 63 за тях, но с лоша г.р и Лестър 62. Ако паднем от Лестър, чукотките и при хикс с Уулвс ни минават. Уулвс пък се борят с Тотнъм за 6то място и сигурно място в ЛЕ, без да чакат финала за ФА Къп- 1 точка са пред тях. Тотнъм са гости на Кристъл Палас. Така че тоя мач Челси-Вълците е двойна врътка за местата в ШЛ и ЛЕ. Аз не изключвам Уулвс да ги разколачи на Моста, макар че ще е тегаво. Там е като нашия мач с Лестър - Челси ги устройва точка, вълците не ( е ако Тотнъм падне от Палас, могат и със загуба да се класират 6ти, ама трябва да разчитат на провидението).


  6. Доста слабо. Никаква игра, нищо. Вместо да си гарантираме зона ШЛ и да играем финал за ФА, в последните 2 седмици такова грандиозно насиране, че нито финал, а накрая треперене до последно за тва кирливо 4то място.

    А малоумника Погба когато и да го утрепат, ще му е късно.

    • +1 3

  7. ОК, харесвай си го Грийлиш. Просто коментирах, че сравнението не беше хич меродавно.

    Сега, няма как да убедиш когото и да било, че да си 3ти в Испания, национал на Испания и да играеш редовно в ЕКТ, както и 3ти в Португалия, национал на Португалия и също с вече приличен брой мачове в Европа е равносилно на играч, играещ доскоро в Чемпиъншип, а сега играещ в слабак в ПЛ.

    Лично мен не ме впечатлява изобщо този, за мен е поредният хайпнат английски тип.

    Предпочитам ако ще се купува играч за атаката, да е Санчо. Да се дадат ако трябва 20-тина милиона повече, но да знаеш какво купуваш- поне е доказан играч, вече 2 години на ниво в Бундеслигата и изиграл вече 15-20 мача в евротурнирите. Отделно и национал.

    Тоя Грийлиш е руска рулетка- даже почти съм сигурен, че ще е флоп.

×
×
  • Create New...