Jump to content
MUBG | Българският форум на Манчестър Юнайтед

King Arthur

Фенове
  • Брой мнения

    5975
  • Присъединил се

  • Последно активен

  • Брой Пъти Станал Победител

    13

Публикации публикувано от King Arthur


  1. Влизам в дискусията малко като хард нига в тийн слът на брейзърс, ама тоя бар Мърфис наистина е безобразно скъп. Не може нормална бира да ти е между 3 до 5 лв навсякъде , там най-големият бълвоч да почва от 5 и да стигат 8-10 лв бирата. На Олд Трафорд и Алианц Арена съм ходил и цените беха по-човешки, отколкото на някакъв умрял бар в София :D

    Друго такова място ми е бийч бара. Абе, усети се къде си. Неква бира Корона 7 лв. :D

    • Хаха 2

  2. 1 hour ago, cantona7 said:

    Странно до преди няколко дни легендите си промениха мнението за Марсиал. След вчера го съсипаха и искат истинска 9-ка :mood(17):

    А защо тия легенди не кажат една думичка за Рашфорд? ЕДНА БЕ. ЕДНИЧКА. Този е просто уникум. Всички му лижат задника. Сега си намират изтривалка в Марсиал, който поне създаде положения. Рашфорд буквално се спъна в топката два пъти. 


  3. Този мач беше еманацията на тива какъв послушко имаме за треньор. Всеки нормален треньор щеше на почивката, или най-късно в 55 минута да извади Рашфорд. Всеки що-годе читав треньор щеше да махне Уилямс, всеки нормален треньор ще направи забележка на БИЗАКА да не пуска човек пред тялото си от гърба. 

    Този е послушко. Да търпиш Рашфорд 88 минути, след като в 45 е за смяна, е абсурд. Да търпиш тоя Брандън е абсурд, да търпиш Похба да со фликва топката и да му я взимат в средата поне 3 пъти е абсурд. 

    СЛАБ ТРЕНЬОР, ПОСЛУШКО НА нигерите и тия от местната школа. Това е истината. 

    • +1 2

  4. Казах ви след Челси, тоя нач с Уест хям няма да го вземем без някакви подаръци от съдии и други аномалии. Очаквах Х и си свърши Х. Сега с Лестър очаквам загуба. Детайлен анализ за кво да правим. 

    Ще кажа само едно. В момента се движим към най-ниския ни точков актив в историята на лигата. Ако бием Лестър, което няма да стане, ще го изравним, ерго ще имаме най-слабия си точков актив в историята на лигата. 


  5. Каква ирония би било именно Мойс да ни закопае в края. 

    Истината е, че трябва да бием и да влезем в топ 4. Логиката е проста, ще купят поне 2-3 ставащи още освен Бруно. Догодина ше се осерем, щото ше се иска по-добро класиране и тогава може да махнат физкултурника. Поне тогава ще имаме още по-добри футболисти. Ако сега се осерем, то ще му свият бюджета и пак ше го махнат в даден момент, но за капак и ще сме с по-слаби играчи. 

    Истината е, че сме ташак. Първият сериозен отбор ни скри топката и ни показа кви сме жалкари. Тоя физкултурник очебийно не става. Нив нямаме игра, просто се разчита на индивидуални избухвания. Да се свършва тоя тъп сезон и кой откъде. 

    Ама е мега смешно. Помните ли преди 4 години как пак играхме отложен мач с Уест Хям на Болейна и трябваше да бием зА топ 4. За целия мач имахме 3 удара някъде, а те 23 :D

    • +1 1
    • клоун 1

  6. Какво точно се променя? Топ 4 остава приоритет и мен лично ми е през лявото полукълбо да десния ташак за тая купа. Дали щеше да е Сити, или Арсенал ми е все тая. Най-важни са мачовете с Уест Хям и Лестър. Ако успеем с резервите да бием, ОК, ако ил не, няма да ми пука. 

    @roter Teufel е много прав. Лошата политика на треньора направи така, че първо титулярите ни са аут физически, второ резервите почти нямат игрова паркитка и са със смляна психика, защото очебийно терньорът не им вярва. И сега ги пускаш, а те не са играли. 

    Аз лично пускам Ромеро, Дало, Баи, Магуайър, Брандън, Фред, Скот, Мата, Джеймс, Ебало и Гринууд. Квото направят, направят. Грийнууд го сменям около 60 минута, чи ме и е важен и толкоз. 

     

    Едит, вместо Гриинууд пускам Лингард. Тоя забравих, че съществува даже, няма какво да се мори младокът :D


  7. 49 minutes ago, apacheIss said:

    Хах, всеки е избеснял, нромално. Сигурно и още ще се беснее до края. Ем хубаво, Оле е виновен, ама не знам защо нападателите трябва да ги намесваме този мач. Да щеше, да е хубаво ако си вкарат всичките положения, ама пак вкараха два гола. По съм съгласен,че Оле трябваше да промени състава. Друг е въпроса,че и нямаме много избора на скамейката, трябват още попълнения, но този мач трябваше по-рано да се пуснат Мкатоминей и Фред и да се махне някой от нападателите. Бисака също едвам се движеше след 50 минута, ама като се замисля, май нямаме читав десен бек, дето да го замени в момента. Дано си вземат малко почивка след Кристъл Палас и не ги пуска за тъпата ФА купа.

    Реално, Рашито трябваше при 2:1 да реши мача. Истината е, че си прав за нападателите. Салах за Пула с Бърнли изтърва окол 4 чисит гола и КПД-то не му е толкова високо. Смисъл, вкарва, но за гол му трябват средно около 3 положения.

    Истината е, че от една страна ни трябват най-добрите играчи, от друга ни трябва ротация, защото тия каталясаха просто. На мен не ми пука за ФА Къп, но бип ротирал с Палас, а после и за ФА Къп. 1 седмица да им отпочинат главите малко. Имам опасенията, че с Палас единствено ще прегорят. Бисаката не в 50 минута, а в 30-тата няма да може да ходи.

    Истината е, че трябва още с Палас да даде почивка на Бизака, на Магуайър. ЕЙ ТОЯ ТРЯБВА ДА МУ СЕ ВЗЕМЕ ЛЕНТАТА, защото не е никакъв капитан! И трябва да ротира между Бруно и Погба. Рашфорд също на пейката. Лично за мен да пуска тоя пръч Дало за един мач. Абе, ние въобще имаме ли някакво инфо тоя Брандън ще може ли да играе даже? Че останахме и без леви бекове от нищото.  Даже се замислям за 3-5-2 по някаква схема да се мисли. Да Хея, в защита Баи, Линдельоф и Магуайър. Тоя Туанзиби нигерът жив ли е вместо Магуайър? Десен халф бек Джеймс, ляв не знам кой. Примерно Фред. В средата Скот, Погба и Мата, напред Игало и Марсиал.

    • +1 1

  8. Защо чеп за Саута? Момчетата играха за честта си. Дойдоха, мачкаха ни с преса и ни биха и е....аха.

    Насрани нещастници без грам психика. Тоя от пейката не всява никакъв респект. За капак почнаха да отичат с контузии.

    ОТБОР С ХАРАКТЕР И ТОПКИ ВЗИМА ТОЯ МАЧ. Отбор с женски полов орган, не. 

    Аз имам огромни съмнения и за мача с Палас. Там каквото е здраво да играе, после за ФА Къп да пуска Игало, еВало и квито дървета има. 

    Няма ТОПКИ ТОЗИ ОТБОР И ХАРАКТЕР. Челси ще смачкат Норич с около 5 гола минимум и тия нашите ще насерат съвсем.

    Още съм бесен! 

    • Харесвам 1
    • WTF? 1
    • +1 1

  9. 34 minutes ago, vasil922 said:

    Към целия форум. Тука ги изкарахме Барселона ебаси :D 

    Не мисля, че някой твърди това тук. Реално сме по-добрият отбор и трябва да бием, но не трябва тия да бъдат подценявани. Имат определен стил на игра, който трябва да бъде следен яко. Нищо лошо няма в това да си бдителен и да имаш стратегия спрямо всеки противник. 


  10. Истината е, че Саутхямптън играят доста приятен футбол. Аз им помня още преди пандемията един мач с Пуля на Анфилд. Пулята май ги биха 4:0, но тоя резултат толкова лъжеше, че няма някъде. Саута първото полувреме ги убиха от игра и как не вкараха минимум 3 гола не бе ясно. Съсипаха ги. Второто леко свършиха батериите, така че ще трябва да се играе умно и просто да ги изморим. 

     

    Иначе, високата преса се бие с много движение без топка, за да може константно да има свободен човек за пас. Другият вариант е да пуснеш някакви бързаци на фланга и да използваш пресата на противника срещу него, като гледаш с по-дълъг пас да оставиш бързия човек ек на ек с някой друг. Високата преса винаги отваря пространства, които да експлоатипаш. Работата е доколко ще успееш да го направиш.

    • +1 1

  11. Наказанието на Сити падна. Мачът е задължителен. Никакви ротации днес и с Палас. Тав миризлива купа си я слагам на оная работа. Ако я вземем ОК, но приоритерщт е топ 4. Ако трябва Еди да влиза в съблекалнята и да обясни на Олето някои неща за финансирането на клуба. 

    Топ 4 сега и добра селекция през лятото е ключето към връщането нс тоя клуб там, където му е мястото. Трябват ни още няколко души и ШЛ. 

    Днес ПОБЕДА. 

    • Харесвам 2
    • +1 2

  12. Задължителна победа. Шефилд ни свършиха отлична работа. Бием тия бедняци и евентуално Пуля просто да не паднат от Челси и сме ОК за топ 4.Нашата голова разлика е доста по-добра от тази на Челси. 

    Отделно чакаме Шефилд следващия кръг още да помагат 😂


  13. Магуайър аз лично ще го защитя. Пичове, той не е почивал нито 1 минута от рестарта, нормално е вече да са му по-бавни реакциите. Не казвам, че е някакъв топ защитник, то и с Тотнъм го литнаха брутално, а беше първи мач и умората не му е оправдание, но пък там може и да не си още във форма. Идеята е, че можеш да го оправдаеш. За мен и ЦЗ е много важно да се вземе през лятото. 

     

    Крило, ЦЗ, вътрешен също още един. И десен бек за ротация на Иван. 


  14. Аз мисля, че тренировката ни трябва да включва следните упражнения. Появява се Бруно, всички чинно започват да му целуват краката. След това идва Оле. Сваля гащите на Бруно и започва да му прави фелацио. И тук не се ебавам, смуче всяка сутрин, а Погба вади език и му прави риминг. 

     

    Не ми трийте коментара за вулгаризъм. Ако не е ОК, ще го цензурирам. Истината е, че Бруно е нашият БОГ. Без него тия лигочи ще са същите дето ги плюем от години. ТОЯ Е ЗА СТАТУЯ ДО ТАЗИ НА БЪЗБИ. 

     

    Благодаря ти, Бруно. 

     

    • Благодаря 1

  15. Така, Челси се осраха, Лестър се осраха. ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ПОБЕДА. Тоя кръг е сравнително лесен за всички отбори. Важен е натискът. Лестър видимо изпускат парата, но Палас са ливади. Челси са 2 точки лред нас само, но с много лесна програма, така че там не очаквам някакви спънки, но пак взимането на нашите мачове до този с Лестър няма алтернатива. Ония може дотогава да са над 3 точки зад нас. 


  16. 12 hours ago, miza said:

    Абе Погбито не мога да го позная, не се полакоми нито веднъж а прави асистенции на Бруно, не тича да бие фалове, даже дузпа срещу него с Тотнъм, не хукна да бие ???  Изглежда като  преродено ангелче, ама подозрителен съм аз и ще го дебна...

    Душата на нигера е лукава. Типичен нигер. В момента е насран и нарочно се мазни на останалите, за да забравиш бързо миналото. Не се връзвай на тази измама. 

×
×
  • Create New...