Jump to content
MUBG | Българският форум на Манчестър Юнайтед

ss4

Фенове
  • Брой мнения

    45358
  • Присъединил се

  • Последно активен

  • Брой Пъти Станал Победител

    373

Публикации публикувано от ss4


  1. не бъди саднат нещастник. имаш много да кажеш, кажи го. форона ти дава това право и хората гледат.  форона не се съставлява само от мен. има още много други ерудирани люде. обясни им на тях, нали си специалист. недей да спираш до тук. кажи си каквото имаш да кажеш. защото изглежаш, като злобно лузърче, което няма какво да каже, а само злобее. ако си много голям ерудит, то винаги има какво да кажеш. и го казваш. давай, сега ти е момента да светиш. ще казваш ли нешо или ще траеш? 

    • Кофти 1

  2. еми не аз искам да ми звъниш бе, бро. . давай, говори, ревеш, че форона е еди какъв си, тука всички са дебили, не искаш да ни ограмотиш, ами аз да ти звъня на личния телефон. не го ли намираш за леко хомо повик това? аз ти предлагам дебат на тема това как пол погби изнася топката, ти обаче бягаш. искаш да е на лично, по телефона. защо? 


  3. става неудобно. толкова ли ме желаеш? аз не съм хомо. сори. :mood(17): 

    въпросите които искаме да обсъждаме не са за телефонни разговори. те са за форона. ама ти искаш да ти звъня. защо!?  kekw :mood(17):

    искам да те попитам, виж, тва е чара на тоя форон, има професионалисти от всякакво естество, ти като професионалист, дай един обстоен разбор на изнасянеот на топката на бат погби гея. 

    не искаш. искаш а ти звъня. еми аз не искам да ти звъня лол. :mood(17): дай го на целия форон, образовай ни, научи ни. чакаме. 

    • Хаха 4

  4. хехе, как ще си дам телефона в тоя форон бе, хйахахаха. сериозно. за толкова тъп ли ме смяташ? :mood(17):

    ако няма какво да коментираш пред форона по тоя въпрос да смятаме темата за приключена и да бием кепенците. сската 1:0 сашката.

    • Хаха 1

  5. убеди ме тук пред всички потребители на форона, който са големи балъци. дай си експертното мнение. дай да поспорим пред публика и те да оценят. давай, дай мнение за пол погбито как изнася топката. моето мнение съм го дал в нз колко коментара. смисъла на един форон, където ти се пънеш да кажеш, че всички потребители са жумел, е ти да си дадеш мнението и после хората да си направят преценката. давай. аз километрични коментари съм изписал в тоя форон, когато е имало защо.. ти освен оценки на форона и потребителите не съм те видял май друго да пишеш. давай, пиши, обясни, аргументирай се. нека почнем с това - как пол погби изнася топката. 


  6. наща система 442 е някаква реликва от миналото, върлуваща в момента само по некви детско-юношески школи. като си тренирал изнасяне на топката, дай един задълбочен анализ на това как пол погби, мръсния мангал, изнася топката за юнайтед. да видим. 

    • Хаха 1

  7. типично по гербаджийски. само той е умен, всички други са тъпи, освен тия, дето не го тропат открито. дали си е дал сметка, че те са модератори и гледат да държат приличие, поне в началото? предстои да разберем. kekw 

    • +1 1
    • клоун 2

  8. 19 minutes ago, H17MAN said:

    Личи си че скоро не си идвал. Къф гъч мача с Копенхаген бяхме 7 човека клиенти наши фенове(други клиенти нямаше). От тея редовните бяхме Аз СтрийСолджъра и още един де не ползва форума от 7-8г Другите 4ма бяха случайни и бяха отделно от нас по двойки. Буквално по 1 човек на масите пред бара.:mood(17): Стоим и ревем че мача отиде  в продължение. 

    Снощи бяхме няма и 10 човека фенове. Място бол.

     

    Та в тоя период де само чисти долни хейтъри които само хейтят и са долни хора срам за всеки един фен на великия Манчестър Юнайтед присъстват  ще ти е идеално. Ще може да си седнеш да хапнеш няма да има кой да те докосне даже.

    защо изгони александър димитров от пъба? 

    • Кофти 1

  9.  

    1 hour ago, Bresser said:

    @ss4Това към мен ли беше насочено? Ааз дори не съм бил в Мърфис и добре че не съм! Като чувам (а и като гледам, не се отрича от замесените в това) какви са каруцарски истории там... Направо не се изненадвам, че и "форона" е на такова ниво предвид, че явно доста от тукашните ходят и там. 

     

    1 hour ago, Bresser said:

    Е аз доколкото си спомням последният път, когато ходих в Мърфиса (януари месец), си имаше нормална българска бира за 3-4 лв., а вече разните му Мърфиси, Килкънита, Корони и пр. си бяха двойни, да! Така де, аз кърках Бекс, който не беше много по-скъп от Загорката, но все пак. Ако нормалната бира в София е 3 до 5лв., както казваш, значи и в Мърфиса цените са нормални. А на тези по-специфичните бълвочи цените са си традиционно високи, не само в България :) 

    @CR7, е то като цяло не е крайно непривично различните предпочитания за гледане на мач. Един иска шум, друг спокойствие, трети да седне, четвърти да е прав. Това не ми се струва като "разделение", но... предполагам има и други причини, които са по-скоро идейни относно развитието на отбора. Както и тук :)

     

    @MUnited1878 аре наско го разкри тоя, аре гг го некст

    • Хаха 2
    • +1 1

  10. чакай малко ве, гербаджийо, затва ли тука ревеш против целия форон и раздаваш не само персонални, ами общи квалификации, оценяваш потребителите и тн, щото някакви те изгонили от мърфиса, където очевидно не си успял да се приспособиш към групичката там, щото си долен лузър и щото тя не е отговорила на кретенските ти очаквания, очевидно и това ти е проблема с форона, явно и той не отговаря на кретенските ти очаквания. е, ретард, проблема май е в твоя телевизор. кво ще кажеш да се откажеш да четеш фалшив морал на форона и да спреш да досаждаш? 

    • +1 2

  11. 6 minutes ago, Bresser said:

    Та, като теглиш чертата след 6 години зверско харчене, ни трябват 6 нови играча! Доста добре! Каквото и да е, сезонът свърши, без трофей за съжаление! Оле да решава какво да прави с някои търтеи в състава и следващият сезон очакваме прогрес! Няма ли прогрес... може да си събере багажа и да ходи да ръководи Мьолде пак! За съжаление, не виждам кой треньор би се нагърбил с тази непосилна задача! 

    И честито на съфорумците: загубихме, вече може да се радвате! 

    хехехе, победата няма да е пълна, докато не те видим да наричаш погби и марси долнопробни негъри неможачи. :mood(26):

    • +1 1
×
×
  • Create New...