Jump to content
MUBG | Българският форум на Манчестър Юнайтед

dokutd.

Фенове
  • Брой мнения

    1058
  • Присъединил се

  • Последно активен

Публикации публикувано от dokutd.


  1. За да не съм офтопик, относно снощното мачле - повръща ми се.

    Сега по същество: като типичен средностатистически кибик и сеирджия, следя дискусията с голям  интерес (даже люпя и семки), което неизменно ме навежда на някои заключения, както и въпрос към Бресер и А.Димитров ( с някои от тезите му съм съгласен), но защо по дяволите пишеш от два различни акаунта?!?

    Да не говоря за поразителната прилика в изказа с един, дето се подвизаваше тук и в други форуми.


  2. преди 25 минути, ss4 написа:

    чай ве, оле гунар солскяер, тоя пич, който ни донесе требъла, който никога през кариерата си не измрънка защо стои резерва и винаги влизаше с готовност да убива с бебешкото си лице е виновен, че една противна черна мръсна долна гадна печка, пръкнала се от канавките на франция, за която са похарчени 100 милиона пари и 300к пари му се превеждат в сметката всеки месец, зачената в някакъв вуду канибалски ритуал и много мъртви петли, си е вдигнала ръцете пред топката, както ку рва пред сводник? не, не съм съгласен с мнението, че оле е виновен, точно в тоя мач. 

    Че Погба е точно това, което казваш, съм напълно съгласен.

    Но в крайна сметка след 65-тата минута футболерите се разхождаха по терена, поради простата причина, че са много изморени.

    И да - за това положение Оле или там който и да е от треньорския щаб, са ви виновни сами.

    Не ми се влиза в полемики. Всички знаем кога основните футболисти трябваше да бъдат оставени да почиват, а не да играят.

×
×
  • Create New...