Jump to content
MUBG | Българският форум на Манчестър Юнайтед

Glorious Dogg

Фенове
  • Брой мнения

    36321
  • Присъединил се

  • Последно активен

  • Брой Пъти Станал Победител

    195

Публикации публикувано от Glorious Dogg


  1. Позитивите тука са, че няма да могат да се възползват от домакинския си фактор, даже ние сме печелившите в тва отношение, защото пред празни трибуни все едно ние сме домакина, а както добре знаем обстановката на Олд-а е като на гробищата, демек умряла работа.

    Другият позитив е, че в защита са още по - рехави от последния път откъм изпълнители специално, макар статистиката да говори друго и да записаха доста чисти мрежи, но определено там Хулиен е работил над това. Въпреки че и ние тогава бяхме с много по - солиден състав за разлика от сега, но след криви сметки в съотношението вода- чакъл - цимент бетона се пропука и само дет го бъркахме... същото се случи и вчера, като двубоя изобщо не им беше по вкуса без каквито и да е свободни пространства и принудени да изсипват топки, което е в пълен разрез с философията и начина им на игра, а и  нямат играчи за подобен стил, но накрая упоритостта се отплати благодарение на доза индивидуална класа от страна на Банега и Окампос.

    Силата им винаги е била от центъра нататък, че и офанзивните им опции на пейката не са никак зле, играят с мисъл, с дублиране по фланговете и ще има поизтръпване, но пък това предразполага да дебнем за изгубени топки и да се възползваме от шансовете за контри, което и те със сигурност го знаят и едва ли ще се оголват прекалено често. Въобще не ми се иска да сме отново пасивни и да се нагаждаме според тяхната игра, но отново ще сме крайно респектирани, ще се играе със страх от провала и с добре познатата напикана стратегия. Повторят ли подобно представяне, каквото беше срещу датчаните ще имат много поздрави от севилския бръснар или ВАР ще ни покрие за пореден път. Предстои да разберем !

    • +1 2

  2. преди 14 минути, cantona7 написа:

    Харито, че понякога е тролей и го разминават, в това няма спор. Взех да с заглеждам в някои детайли и се откроява, че често изнася топката с дълги пасове по фланговете. Реално няма халф около него. Къде са Погба, Фред? Другият проблем. Бруно вече по-често му се налага да взима топката с гръб към вратата. Няма я свободата на действие от първите му седмици в клуба. Вече има съвсем близо човек до него. И тук пак се питам аджеба къде са другите хора около него? Би трябвало да имат пространство. Само заради класа успява бързо да се освободи от топката и да подаде точно. 

    От погшита да се нагърби с отговорност и да изнася ще има да почакаме... мишкатора може да пази топката, като си дава гъза и да пуска ластици по диагонала и с това му се изчерпват жалките възможности.

    • +1 4

  3. преди 12 минути, cantona7 написа:

    Бисака гледам се хули много, ама някой забелязва ли, че сам си играе по целия фланг? В защита се справи доста добре, но в атака трябва сам да си подава, извежда, дублира и т.н. Ама я вижте отляво какво се случва. Уилямс, Раши, Марсиал. Мейсън и той стои далеч от десния бек. Негрото наистина трябва да е Уан Кеноби, за да се оправя срещу трима съперници. И въобще не е търсен ефект, защото всеки мач така се играе. Just sayin 

    Тя схемата и най- вече постройката открай време е покъртителна... в нападение всички противникови защитници са се накачулили на гърба на 9-ката, Марсиал или който и да е там, а пред наказателното им наще се бутат, като баби безидейно и без ясна визия как да процедират в атака, затова и вчера най - доброто решение беше изстрели отдалеч. Отвреме навреме решат да играят по фланговете и се пускат едни центрирания тип да се отърва от топката, а в наказателното единствения ни атакуващ там е окупиран отвсякъде, дори не им проблясва, след като единствения ни офанзивен е ангажирал трима,четирима да я пуснат тая топка към точката за дузпата или по-назаде... играе се без всякаква мисъл и елементарно на н-та степен. Нот шуър Стоук сити или ГГМУФЦ, но като се замисля и Стоук играеха със значителна доза мисъл, която да отговаря на стратегията им.

    • +1 1

  4. Никак не малка част от утвърдените ни титуляри ще са втори избор във всеки отбор от нашата черга, ако въобще се броим в момента при топ клубовете, иначе качествата на Перейра и Лингард са до голяма степен ясни, но да не кажа, че са ни най- малкия проблем в момента.

    • +1 1

  5. В момента, Юли написа:

    2 месеца - страшно силен период. :D Иначе да: главно те спъват отбора, защото точно тая позиция е ключова, ако искаш 4-2-3-1 да работи. Иначе и дясното крило е проблем, ама по-голям проблем беше САМ позицията преди Бруно да дойде, сега е време Ед да извади пачките за Джейдън.

    Спъват хуя ми янко, както виждаш и в момента предвид, че им се ограничиха до голяма степен изявите положението е същото, а дори титулярните опции са тотални карикатури и не можеш да разчиташ на тях в три последователни мача.

    • +1 3

  6. Руунката много настървен срещу страшилището Ман Ю, иначе последните му години при нас лежеше на стари лаври и язък, че вчера Ромерката не му пусна голче да ни се израдва в лицето... гостуващите ни фенове отново бяха аут ъф спейс.

    • Кофти 1
×
×
  • Create New...