Jump to content
MUBG | Българският форум на Манчестър Юнайтед

vasil922

Фенове
  • Брой мнения

    6717
  • Присъединил се

  • Последно активен

  • Брой Пъти Станал Победител

    6

Публикации публикувано от vasil922


  1. Точно каквото казах на един приятел преди мача. 2-1 или 3-1 за Севия и че ще имаме 20+ положения с гол от дузпа. Да си призная не беше трудно за предвиждане. Смените в 87мата и 92-рата минута бяха просто черешката на тортата обаче. Много ме изкефиха.

    Думите, които казах за прогрес оня ден трябва да ги изям. Реално прогрес няма. Само дето разкарваме някакви слабаци, което не правихме преди. Олето е просто евтина опция в момента и не се дърпа на борда. Ще точим лиги за Почетино или за Нагелсман ама няма да има.


  2. scw7jiku6gg51.jpg

    С тоя състав излязохме за 0-0 като гости. Следващия кръг бяхме с:

    Цитат

    Starting XI: De Gea; Valencia, Bailly, Smalling, Young; Matic, Fellaini; Lingard, Alexis, Rashford; Lukaku.
    Subs: Pogba (Fellaini 60), Mata (Valencia 77), Martial (Lingard 77); Romero, Lindelof, Darmian, McTominay

    и ни биха с 2-1 насред Олда. Херитидж.


  3. преди 1 минута, DauMy написа:

    Вината е обща - има и играчи, които не са на нивото на клуба, отделно чичо Едко си го знаем, Глейзър са ясни, но и Оле не е на нивото на този клуб. Ако питаш Оле защо не е на нивото на клуба - пусни си мача от вчера

    Не твърдя, че Оле е на нивото на клуба. Нито, че Оле ще е новия САФ или че ще ни донесе много трофеи. Твърдя само, че в точно този момент е нужен. Нужен е защото предните 3ма само ни забутаха кой в коя по-дълбока дупка. Какъвто и да е Оле поне имаме някакъв изглед за дългосрочен план с младите и със новите трансфери. Моуриньо искаше да доведе Уилян и Перишич. Сега с големите заплати щяха да са непродаваеми на по 31-32 години.

    Вече проблемът е, че борда нямат топки да уволнят треньор при прилични резултати. Трябва да се стигне до крах преди да предприемат това действие.

    • +1 1
    • клоун 1

  4. преди 3 часа, Bresser написа:

    Е какво!? Точно в такива мачове се пускат подобни играчи. Малко и те да видят що е мач, пък кой знае, може да се окаже добра опция за десният ни бек. Надявам се повечко такива да видим днес на терена, а титулярите да са в почивка.

    Виж сега състава и кажи какви играчи се пускат.


  5. преди 5 часа, Sir Bobby Charlton написа:

    Абе какво здраве ще им рискува. Над 15 дни почивка ще имат до 1/4 финала. После евентуално 3 мача за 10 дена и после пак 30 дена почивка. Кое точно ще им рискува ?

    Не знаех за това, че удължават почивката за финалистите. Мислех, че ще е 15 дена между финал и нов сезон.


  6. Опасявам се, че 2 седмици почивка до началото на сезона ще са прекалено малко. Ако си играем от 1/4 до потенциален финал стартовите играчи ще ни повлияе зле за новия сезон на ВЛ. Мисля, че има вариант да играем слаби отбори на 1/4, 1/2 и вече ако случайно стигнем финала да пуснем death squad-a. Да не говорим, че има и суперкупа в тоя сценарий.


  7. преди 10 часа, Loca Pasion написа:

    Доста относително. Какво точно имаш предвид? Като чуя за най-скъпия защитник в Англия, си представям играч, който греши много рядко и когато това се случи, да не ни прави голямо впечатление, защото е абсолютен "титан" и лидер. Реалността всички я знаем. Лидери и титани бяха Видич и Фърдинанд, а Харито няма потенциала дори да се доближи до тяхното ниво. Партньорството му с Линдельоф сякаш ми напомня за дуото Смолинг - Джоунс.

    Най-скъпия защитник в Англия е не защото е най-добрия. Просто е следствие на обстоятелствата, че беше подписал нов дългогодишен договор с Лестър, такса Манчестър Юнайтед и некомпетентността на Едко. Просто сме искали точно него и това е трябвало да платим. Не забравяй, че се говореше предния сезон за някакви 100+ милиона за Кулибали. Тогава не знам какво щеше да се пише ако го бяхме взели и недай си боже да направи грешка в някой мач. 


  8. преди 1 минута, H17MAN написа:

    Ако бяхме били Светците или днес последния кръг дори загуба може да ни класира ако Челси загуби от Орките и после хиксира с уулвс. Което си е напълно възможен сценарии.

    Сега ***.

    Иначе победа с 3 гола ни класираще в топ4 дори при загуба с 1 гол от Лестър.
     

    Това дава доста повече възможности за да сме класирани. Ако прогреса бе истински тея два мача щяха да бъдат взети. И сега последния кръг да напускаме резервите и да си бараме парчето и основните да почиват за ЛЕ.

    Ама не ще се дъним до откат. Въобще не виждам как ще вземем дори точка от Лестър. При все осакатената им защита.

    За ЛЕ няма какво да почиват. Има 2 седмици до първия мач, който е напълно протоколен. Честно като го написах това не съм имал предвид ситуациите, в които можем да преебем Челси. Имах предвид само, че от наша гледна точка нямаше особено значение след като се видя първото полувреме днес, че ние няма как да им вкараме 3 или 4 гола.


  9.  Резултата дали е 2-1 или 1-1 няма значение. Победа ни устройва единствено ако е с 5 или повече гола.

    Откъм игра обаче беше трагично. Не може да говорим за умора у играчите като ОГС не прави смени. Няма какво да се дъвче тоя мач. Да идва Лестър пък каквото сабя покаже. Вече съм загубил интерес.

    • +1 1

  10. Магнус Карлсен, световния шампион по шах, е ранк 5 във Фентъзито. Човека или има огромен късмет, или е някакъв истински гений. Сега гледам е сложил за капитан Рашфорд. Може и да му се получи нз :D


  11. преди 47 минути, Thirteen написа:

    Никакъв шанс да спечелим Лига Европа, помнете ми думите :mood(17):

    там е по-добър шанса защото са 3 мача включително финала (не броя първия на Олда защото е протоколен) и са 2 седмици след мача с Лестър. Поне умора няма да има. Вече некомпетентността на играчите съм сигурен, че ще присъства, но и 2016та едвам удържахме Селта Виго на Олд трафорд за 120 минути. Тогава на късмет стана работата. Може и сега.


  12. Гледах само 1вото полувреме и ситуациите при головете. При 1-0 титулярния ти вратар да се осере така ... тотално преебава всичко. Няма как да очакваме нещо като не можем да си имаме доверие първо на вратаря и второ на капитана. Честно казано се радвам, че не гледах 2рото. Спестил съм си доста нерви.


  13. преди 33 минути, pako7 написа:

    Стискам палци Тотнъм да ни свършат половината работа и да спечелят срещу лисугерите. За да можем и на  Х да сме доволни, че ако гоним задължителна победа срещу тях... Може и да гризнем дървото. 

    Ако орките бият Челси, то и равен ни устройва с-у Лестър при положение, че и ние бием УХ. Но стават прекалено много предположения. Играем 2 финала с-у УХ и Лестър и каквото дойде.

    • +1 1
×
×
  • Create New...