Jump to content
MUBG | Българският форум на Манчестър Юнайтед

Diablo Rojo

Фенове
  • Брой мнения

    13089
  • Присъединил се

  • Последно активен

  • Брой Пъти Станал Победител

    8

Публикации публикувано от Diablo Rojo


  1. Цитат

    2018—Sevilla knock Manchester United out of Europe with 78th-minute winner

    2020—Sevilla knock Manchester United out of Europe with 78th-minute winner

    Получи се мач подобен на този с Копенхаген, само че Севия са поне една идея по-добри и този път не ни се размина - купищата пропуски бяха наказани с две груби грешки в защита.

    Не съм изненадан, че отпаднахме. Това ни е нивото в момента - Лига Европа и на есен ще ядем още доста бой в ШЛ с подобно представяне само че я излезем от групите я не...или отново се озовем в ЛЕ. 


  2. Никак не съм оптимист за този мач след видяното срещу колоса Копенхаген. Както и други са коментирали, ако се представят пак толкова слабо сме до тук. Тегаво ще е, очаквам да им предоставим владението на топката и на контри да се дебне. 

    • +1 1

  3. Слаб мач. Първото беше трагедия, второто живнаха малко и понатиснаха, но без успех. Първото продължение вече стана по-сериозен натискът, но пак беше мъка с тези пропуски. Второто си беше типичното през този сезон прибиране и пазене на 1 гол аванс срещу поредния гранд този път Копенхаген.

    Рашфорд и Уилямс бяха дъното този мач. Единият беше леш в атака, другият в защита - особено онова разминаване на аут линията което им спретна на него и на Фред играч на Копенхаген. Малшанс за Грийнууд с тази засада и гредата че не влезе. Той трябваше да остане за сметка на Рашфорд и ако беше на мястото на Марсиал за поне едно от положенията може би щеше да отбележи. Малшанс и за Бруно с гредата. Влизането на Мата беше успешен ход от ОГС, не може да му се отрече.

    Вратарят им направи невероятен мач с тези 13 спасявания. Нашите със скандални пропуски, все едно искаха да влязат във вратата.

    Като цяло с подобно представяне на 1/2 финала не ни виждам и срещу двата възможни противника.

    • +1 2

  4. Очаквам да им предоставим владението на топката и да ги дебнем на контри понеже нашия си прави много тънки сметки и няма да натиска за задължителна победа след като и равен върши работа...и ей така с подобна постройка да ни го набият и чао на ШЛ. Стартовия състав е ясен, Бруно за пореден мач ще ходи по терена от много акъл на скамейката.

    • +1 1

  5. Цитат

    Chelsea & Leicester win

    3. Chelsea 66
    4. Leicester 65
    5. United 63

    Chelsea win & United draw

    3. Chelsea 66
    4. United 64
    5. Leicester 63

    Chelsea & United win

    3. United 66
    4. Chelsea 66
    5. Leicester 62

    Leicester win & Chelsea draw

    3. Leicester 65
    4. Chelsea 64
    5. United 63

    United & Chelsea draw

    3. United 64
    4. Chelsea 64
    5. Leicester 63

    United win & Chelsea draw

    3. United 66
    4. Chelsea 64
    5. Leicester 62

    Leicester & Wolves win

    3. Leicester 65
    4. United 63
    5. Chelsea 63

    United draw & Wolves win

    3. United 64
    4. Leicester 63
    5. Chelsea 63

    United & Wolves win

    3. United 66
    4. Chelsea 63
    5. Leicester 62

    Ето ги 9 сценария за неделя - 7 от 9 са в наша полза, но с този опропастен състав сме си на пангара отвсякъде, нищо че Лестър ще играят без Мадисън, Чилуел, Перейра и Чалгаря. С тези тънки сметки най-логичното нещо е да загубим.

    • +1 1

  6. Те и светците не играеха за нищо ама видяхме какво стана.

    Бруно с нови 90 минути, едва ще ходи още през първото полувреме вероятно. Антонио е във форма и освен и той да ни ушие, а пък Мойзи да си върне с някой равен/победа.

×
×
  • Create New...