Jump to content
MUBG | Българският форум на Манчестър Юнайтед

adr

Фенове
  • Брой мнения

    10174
  • Присъединил се

  • Последно активен

  • Брой Пъти Станал Победител

    3

Публикации публикувано от adr


  1. Корави беха тия, верно :mood(17):

    Силен мач направиха момчетата, доволно. Супер гол на иХало и много добър пас на Фред към Мата за 3-я гол. Тва ни беше за тоя сезон, да спират ВЛ и орките за титлата :mood(17):.

    • Харесвам 1
    • +1 2

  2. И тая ли тема дойдохте да осерете бе, връщайте се в общите.

    Добър мач, особено първото ги надиграхме тотално. С Бруно, Фред във формата от последните няколко месеца и Мактомини започнахме да изглеждаме малко като отбор. Имахме шанса да решим мача доста по-рано ако Бруно беше получил точния пас. Хареса ми хъса който показаха и пресата която им спретнахме особено през първото. Отзад бяхме перфектни, дори Люкито последно време е много стабилен. Тва 3 пъти да бием Шити в един сезон и при САФ никой не го е очаквал, жалко че почти нищо не зависи от тая победа, Орките са ясни шампиони от месеци, а ние ако продължим да се осираме с/у бедняците кел файда, че сме направили дубъл над Сити и Челси. Като гледам програма да се стягат и едни 6-7 победи от последните 9 мача трябва да са задължителни.


  3. Мога да го разбера ако си фен от др държава и ходиш да гледаш мач на Юнайтед 2 пъти в годината или нещо от сорта, ама тия от Англия с абонаментите дето са там всеки мач или почти всеки, но не могат да се лишат от 20-30 минути гледане на поредната порция анти-футбол и да "sacrificInG" трудно изкараните пари и да напуснат стадиона.... ебати снежинките бате.

    • +1 2

  4. Толкова сме жалки като клуб в момента, че дори един протест не можаха да организират големите "фенове". Никой не напусна стадиона, а след такава апатия не знам как и ЗАЩО не се случи. Заслужаваме си съдбата. Трагичен футбол, смешни фенове, мизерници сме, тва е.

    • +1 2

  5. Имаме официално оплакване за управлението на ФКП и критика към комунистическия режим във форОна.

    Дали партията ще излезе с официално изявление и #КОЙ е виновен? Дали @H17MAN е виновен и ще има ли доблестта да се извини? Или това е поредния надигнал се глас който ще отиде директно в Гулаг?

    Господата директори да му мислят.


  6. Имахме късмет резултата да не е по-голям. 65 минути будна кома и после жалки опити за атаки като тия се измориха и Клоп нарочно ги върна.

    Фред беше единствения който направи не лош мач.

    Тва ни е нивото. Липсва ни мениджър и ни трябват поне 3-4 нови попълнения.

    • +1 2

  7. Пак некви крайни коментари как футболист с 5 мача бил пъти по-класен нападател от Рашфорд и Марсиал, чак отдавна било ясно :mood(17):

    Получавам лошо дежавю от тоя коментар и си спомням за всички набедени ултра класни школници след няколко мача  :mood(17):

    • +1 3

  8. Нова година, същия Юнайтед. Нещата скоро няма да се променят.

    Нашия физкултурник е като прочетена книга, треньор от 3 дни с отбор на 11-та позиция в класирането му изнесе футболна лекция. Скриха ни топката през първото полувреме, а през второто добре си изиграха картите с тактиката на сумати бедняци които ни взеха точки през този сезон - дай ни топката и гледай флегматичен и безидеен футбол. Давид Луиз изглеждаше като титаничен защитник от световна класа, сами си правете сметката.

    • +1 3

  9. Не съм казал, че не ми пука и е ясно, че предпочитам всеки друг отбор пред Орк-а, но е едно да искаш отбора ти да загуби и легне нарочно в шибания 16-и кръг и съвсем друго тва което казваш. Миналия сезон в края и аз бях от тия дето исках да им легнем, ама сега ситуацията е съвсем различна и всеки път да се надяваш отбора ти да падне щото орките имали шанс за титлата за мен е далеч от описанието на "емоционален истински фен" . 

    Принципно наистина все по-малко почва да ми пука за футбола и да се ядосам за работи свързани с него, ама се съмнявам да има безразлични в тоя форум ако се случи немислимото. За мен просто начина не е да се надяваш отбора ти да загуби и то когато нищо не зависи от теб, разликата пак остава 11 точки и доколкото съм ги гледал тоя сезон, ще губят и още. Тва е.

    • Благодаря 1
    • +1 3
×
×
  • Create New...