Jump to content
MUBG | Българският форум на Манчестър Юнайтед

MUCR7

Фенове
  • Брой мнения

    220
  • Присъединил се

  • Последно активен

Публикации публикувано от MUCR7


  1. Абе пичове кво ви става?

    Очевидно е, както всички пишете, че футболистите не са на нужната класа, а вие хулите Оле, който също не е, но със сигурност си личи на моменти, че се опитват да наложат някакъв стил на игра и че тренират нещо конкретно! 

    Ясно е, че 2.7/3 от наличния състав са лекета, не им се тича, прибират си заплатките и пей сърце. Няма хъс в този отбор и това донякъде е вина на треньора, но преди това не беше различно.. нито мойс, нито лвг, нито моу успяха да накарат тези момчета да тичат и да се раздават за емблемата, камо ли да не коментираме, че при последния всички бяха недоволни и дори нямаше наченки на какъвто и да е стил, все едно не тренираха нищо през седмицата.

    Аз лично виждам някакъв прогрес и смятам, че дори и да не е при Солскяер ако се работи правилно, търпеливо и усърдно нещата рано или късно ще потръгнат. Нищо голямо не става за ден!

    Повечето фенове, включая и голяма част от “феновете” тук, както и 80% от туристите на Олд-а са като едни разглезени дечица, които са свикнали мама (САФ) да им спойлва задниците и сега като мама вече я няма и трябва да се сблъскат с живота и реалността, само хленчат, оплакват се и критикуват! Ем ще ме прощавате, но за мен това не са фенове, които подкрепят отбора си и малко или много правят обратното с целия тоя хейт! Замислете се колко огромна “фенска” маса има този отбор и как, като се почне масов хейт тази енергия влияе и на самия отбор и стига до всеки един замесен по някакъв начин с Юнайтед! Ние като фенове не допринасяме с нищо повече освен с пари, което не е малко разбира се и не трябва да се подценява, че всеки отделя от джоба си, я за артикули, я за билети, мембършипи и т.н. ама айде малко по- отпимистично, кво ви става?

    Сори за спама, но ми писна да гледам едни и същи бездушници на терена, едни и същи чалми и туристи на Олд-а, и едни и същи хейтъри по форумите. Ясно е че промени трябва да бъдат направени, че нещата не са окей, но феновете имат не малка вина в цялата тая негативна обстановка!

    Хубав ден!

     

    • Благодаря 1
×
×
  • Create New...