Exitence 2240 Публикувано 5 май 2013, 14:23:13 Ташак си правиме с Нани и Кагава.Чичарито и Уелбек кога ще играят, ако не в тея мачове без значение? Сподели това мнение Връзка към мнението Сподели в други сайтове
Yovo 82 Публикувано 5 май 2013, 14:25:13 (Редактирано) баси как ми се гледа Кагава ,а сърчето нещо го е закотвил на пейката...........А тоя Валенсия вече не мога да го понасям ебати........ Редактирано на 5 май 2013, 14:25:59 от Yovo Сподели това мнение Връзка към мнението Сподели в други сайтове
H17MAN 5592 Публикувано 5 май 2013, 14:25:15 (Редактирано) Очаквам просто да ни бият... Тва е. Аз се говори за силни свършване на сезона и т.н. Пак ще се мъчим и ще ни пълнят кошницата. А сме домакини. Да пуска резервите срещу Суонзи или срещу Уест Бром. Ама за пореден път да се издъним срещу Челси тоя сезон - ебати срама. За две купи ни отстраниха от нищото. Явно САФ иска Челси в ШЛ за да се върне дружката му Моу. Бах как се изнервих. Редактирано на 5 май 2013, 14:26:47 от H17MAN Сподели това мнение Връзка към мнението Сподели в други сайтове
H17MAN 5592 Публикувано 5 май 2013, 14:26:21 Ташак си правиме с Нани и Кагава.Чичарито и Уелбек кога ще играят, ако не в тея мачове без значение? Така е. Валенсия цял сезон твърд титуляр. ЗАЩО. Има нещо сбъркано. И аз да съм на Нани на мястото и аз ще си тръгна. Сподели това мнение Връзка към мнението Сподели в други сайтове
H17MAN 5592 Публикувано 5 май 2013, 14:29:08 Нани дори не е на пейката :mood (4): Сподели това мнение Връзка към мнението Сподели в други сайтове
svt88 198 Публикувано 5 май 2013, 14:31:33 Кои са резерви :huh: Сподели това мнение Връзка към мнението Сподели в други сайтове
TeathreOfDreams 6 Публикувано 5 май 2013, 14:32:11 United subs: De Gea, Rio, Rooney, Chicharito, Scholes, Kagawa & Büttner. Сподели това мнение Връзка към мнението Сподели в други сайтове
Exitence 2240 Публикувано 5 май 2013, 14:34:16 Чичарито направи възможно най-добрия сезон като резерва - 16 гола и 3 асистенции.Всеки мач гледаше от пейката - и в ФА не игра, и в ШЛ не игра.И как може да е доволен? Чесно казано тоя сезон доста от младоците останаха разочаровани... Уелбек се намираше в доста добра форма, на Реал даже вкара, след това кво стана - нищо.Чича и той, Кагава,Нани,Клевърли,Еванс... и тия хора, въпреки, че титлата е решена, продължават да не играят.Забравих и Бютнер да спомена. Аз също ако бях на мястото на Уелбек,Чичарито или Кагава (тва са големите губещи тоя сезон) щях да питам Съра кво мисли да прави и да си стягам багажа... ще излезне, че Погба е бил прав за съжаление. Сподели това мнение Връзка към мнението Сподели в други сайтове
Diablo Rojo 644 Публикувано 5 май 2013, 14:37:13 Тва е. Аз се говори за силни свършване на сезона и т.н. Пак ще се мъчим и ще ни пълнят кошницата. А сме домакини. Да пуска резервите срещу Суонзи или срещу Уест Бром. Ама за пореден път да се издъним срещу Челси тоя сезон - ебати срама. За две купи ни отстраниха от нищото. Явно САФ иска Челси в ШЛ за да се върне дружката му Моу. Бах как се изнервих. Няма какво да допълня. Ебах тия глупости на Старчето. И аз се изнервих... :@ Сподели това мнение Връзка към мнението Сподели в други сайтове
adr 1810 Публикувано 5 май 2013, 14:37:41 Уелбек и Еванс едва ли не са играли, аре спри да пишеш поредните ти глупости. Уелбек има 40 мача. Чичарито игра всеки един мач срещу Челси и не му вървеше, сигурно затова тоя път САФ е предпочел Перси. Но за бетонираното титулярно място на Валенсия и поредния мач в който Кагава не започва като титуляр - е това не мога да си го обясня. Сподели това мнение Връзка към мнението Сподели в други сайтове
Hellviper 0 Публикувано 5 май 2013, 14:41:41 Нани явно има треньорска контузия, за, Уелбек,Чича,Бютнер и Кагава наистина нямам обяснение :/ .. Айде все пак не предавайте мача преди да е почнал, сигурен съм, че няма да загубим ! Сподели това мнение Връзка към мнението Сподели в други сайтове
AnTo_14 193 Публикувано 5 май 2013, 14:44:38 Рууни не е в тима, най-нормалното нещо беше шанс за Кагава да играе зад Перси, но... някой друг път.. Не ни хареса състава, което тука е добър знак (надявам се) Сподели това мнение Връзка към мнението Сподели в други сайтове
Konteto 2395 Публикувано 5 май 2013, 14:45:03 Нани, момчето си отива, ясно е. Най-доброто ни крило. Жалко. Обаче съставът е ... Сподели това мнение Връзка към мнението Сподели в други сайтове
H17MAN 5592 Публикувано 5 май 2013, 14:45:46 Уелбек е контузен. За Кагава и Нани най ме е яд. АЙде Андо и Клев не бяха играли скоро маи и двамата на веднъж ли. Сподели това мнение Връзка към мнението Сподели в други сайтове
Hellviper 0 Публикувано 5 май 2013, 14:49:22 Джоунс този сезон играе на какви ли не позиции, САФ трябва да му намери място вече.. Сподели това мнение Връзка към мнението Сподели в други сайтове
Konteto 2395 Публикувано 5 май 2013, 14:49:47 Това може да е бенефиса на Андерсон ? :mood (17): И на Чича. Момчето каза, че не му харесва да търка пейката, ще си замине... Сподели това мнение Връзка към мнението Сподели в други сайтове
BLACK_SABBATH 654 Публикувано 5 май 2013, 14:51:22 Съра ако знае за кво е купил Кагава си режа левия крак... Сподели това мнение Връзка към мнението Сподели в други сайтове
StreetSoldier 0 Публикувано 5 май 2013, 14:53:07 Поне ще видим дали заслужават мястото си в отбора тия момчета дето са в халфовата линия...без Гигс. Сподели това мнение Връзка към мнението Сподели в други сайтове