Jump to content
Sign in to follow this  
onyx

Десен бек

Най-добър десен бек по време на ерата Фъргюсън?  

51 потребители са гласували

Нямате право да гласувате или да виждате резултатите от гласуването. Please sign in or register to vote in this poll.

Препоръчани публикации

Това е едно напълно ново начинание, предложено от onyx. Играта се казва Fergie's XI и целта е да бъде избран отбор от 11 играчи, които са играли по времето на Фъргюсън. Вратар, двама централни защитници, десен бек, ляв бек, двама централни полузащитници, дясно крило, ляво крило и двама нападатели. Това ще е отборът на Фърги според Манчестър Юнайтед България.

Как ще става изборът? Пуска се анкета, в която са включени всички или поне по-запомнящите се играчи на Юнайтед по времето на Фъргюсън. Хората гласуват (ще имате право на повече от един глас в анкетата). След като гласуването приключи, се взимат двамата с най-много гласове и се прави статия тип "ЗА/ПРОТИВ" между тях. Даден потребител защитава единия победител, друг - другия. След като статиите бъдат написани, те се публикуват в нова тема, която също съдържа анкета, в която може да бъде гласувано само веднъж. Хората дават вота си за един от двамата футболисти и победителят става играч на дадената позиция на отбора на Фърги.

За позициите, за които трябват двама, например централните защитници, се избират първите четирима с най-много гласове, и после се разпределят по двойки - първият срещу третия и вторият срещу четвъртия. След това пак се правят статии - първо за едната двойка, после за другата, и така се избират двама централни защитници за отбора. Важно е да се знае, че играчите се включват в анкетата на титулярната си позиция.

Целта на упражнението е да приключим до 25-тата годишнина на Фърги начело на Юнайтед.

Специални адмирации и благодарности на onyx за чудесната идея. Надявам се тя бързо да добие популярност и да се развие, защото начинанието наистина си заслужава.


Мисля, че на всички е ясно кой ще е победителят тук, но нека да продължим по план. Моля, гласувайте за повече от един играч, за да можем да излъчим двама, за които ще се пишат статиите.

Чудих се дали са включа в анкетата Рафаел (който е текущото ни решение на десния бек) и Вив Андерсън (първия трансфер на Фърги в Юнайтед), но в крайна сметка реших, че и двамата нямат достатъчно мачове за отбора, за да се наместят в тази сериозна компания.

Сподели това мнение


Връзка към мнението
Сподели в други сайтове
Наистина няма интрига, но се надявам и Уесли да набере известен брой гласове и някой да напише някоя добра дума и за него.

Сподели това мнение


Връзка към мнението
Сподели в други сайтове
Мен не ми дава да гласувам повторно.

Edit:
Е,сори тогаваПубликувано изображение Редактирано на от Lavi_19

Сподели това мнение


Връзка към мнението
Сподели в други сайтове
Не можеш да гласуваш повторно. Трябвало е да избереш повече от един отговор при първото си гласуване.

Сподели това мнение


Връзка към мнението
Сподели в други сайтове
Двамата, получили най-много гласове са Гари Невил и Уес Браун, съответно 48 и 10.

Сподели това мнение


Връзка към мнението
Сподели в други сайтове
Гост
Темата е заключена
Sign in to follow this  

×