Jump to content
Sign in to follow this  
777

Manchester United Official Supporters Club Charter

Препоръчани публикации

MANCHESTER UNITED OFFICIAL SUPPORTERS CLUB CHARTER
УСТАВ НА ОФИЦИАЛНИЯ ФЕН КЛУБ


1. ВЪВЕДЕНИЕ
Клубът смята, че Фен клубът осигурява:

(1) силна местна общност от фенове на Манчестър Юнайтед
(2) Възможност за организирано пътуване за мачове
(3) Връзката между Клуба и неговите фенове

Осъзнава се факта, че разпределението на билетите за домакинските мачове е важен елемент от привличането на One United (OU) членове да се присъединят към местният Фен клуб и това разпределение дава възможност за предварително плануване на пътуването. Този устав определя условията, при които Клубът ще признае Фен клуба и ще осигури билети за неговите OU членове. Клубът вярва, че Фен Клубът ще насърчава и промотира членството в One United.
2. ОФИЦИАЛЕН СТАТУТ - Manchester United Supporters’ Club (MUSC)
С цел да получи и запази официалното си признаване Фен Клубът трябва да:

(А) да бъде съставен и да действа в съответствие с Конституцията на фен клубовете.

(Б) привлича достатъчно на брой OU членове и притежатели на сезонни на карти. От сезон 2004 / 5 минималният брой е определен на 50 OU членове. Списъкът с членовете трябва да бъде предоставен на Клуба за утвърждаване до 1 август всеки сезон.

(В) да запознае членовете на Фен клуба с Устава, разпределението на билети и Правилника за поведение при пътуване и гледане на мач, издаден през юли 2006 година. Неспазването на тези стандарти ще доведе до преразглеждане на официалния статут на Фен Клуба и след минимум едно предупреждение и последвало провинение - премахване на официалния статут. Докато обстоятелствата за нарушенията се разследват, официалния статут може да бъде замразен.
3. ПОЛЗИ за Manchester United Supporters’ Club (MUSC) Ползите от признаване на Фен клуба са:

(A) Месечен е-мейл бюлетин по време на сезона (от август до май)

(B) Достъп за резервация на билети чрез MUSC сайта

© Минимален брой билети за всеки сезон (виж раздел разпределение на билети).

(D) Възможност за трансфер на билети между Фен клубовете, което става чрез Ticketing & Membership офис, до 1 седмица преди всеки мач.

(E) Възможност за спиране на подновяването на членството в One United (минимум по 20 на група) чрез определен контакт през юни или юли всяка година

(F) Право на използване логата на Manchester United и One United на своите уеб сайтове. Други приложения на логата не са разрешени.

(G) Фен клуб с над 100 OU членове има право да кандидатства за посещение на Фен клуба от представители на Манчестър Юнайтед / треньори и играчи /, като тези визити ще имат пълна свобода на действие от Клуба. Всички разходи по пътуването се поемат от Клуба.

(H) Участие в годишната среща на Фен Клубовете на "Олд Трафорд". Клубът ще обяви дата на събитието.

(I) Може да номинира представител за форума на Фен клубовете.

(J) Кандидатстване за нови сезонни билети /до два/ в следващите три години (10/11 – 12/13)

(K) Използва специализиран Фен клуб телефонен номер и e-mail адреси (Клубът ще се стреми да отговаря на тях в рамките на 24 часа)
4. ПОСЛЕДИЦИ от по-малко от 50 One United Members В случай, че общият брой на членове или собственици на сезонни билети падне под 50 на старта на всеки сезон, то официалният статус на Фен Клуба ще бъде отнет. Моля, имайте предвид, че включването в Годишната гнига (Year book) не означава, че официалния статут се поддържа през целия сезон.

Клубът ще обмисли възможността за сливането на два или повече съседски Фен Клуба с цел запазване на официален статут; като в този случай ще трябва да се номинира един Фен Клуб, който да координира всички заявки за билети и ще бъде държан отговорен за спазването на тези правила. Всяко нарушие от член на Фен Клуба може да доведе от наказанието на всички свързани Фен клубове.

При спазване на Закона за защита на данните, Клубът ще представи за потвърждаване на Фен Клуба, информация за членовете в One United и ще информира Фен клуба за невалидни номера. Допълнение 3 съдържа текст, който да бъде включен в заявката на Фен Клуба, която да осигури, че трансферът на данни е в съотвенствие със Закона за защитата на личните данни.
5. РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА БИЛЕТИТЕ за домакинските мачове от Висшата лига 1250 билети ще бъдат резервирани за Фен клубовете за всеки домакински мач от Висшата лига. В началото на сезона Фен клубове могат да кандидатстват за фиксирана минимална бройка билети за сезона въз основа на следното:

Опция 1: минимум 10 билета за всеки домакински мач от Висшата лига

Опция 2: минимум 20 билета за 1 (А) мач и 3 (B) мача

Опция 3: 1 екскурзия > 50 човека

* Мачове (А) - Челси, Ливърпул, Манчестър Сити или Арсенал (или подобни мачове, които Клубът ще съобщи предварително).

Фен клубът кандидатства за минимален брой билети на мач (на базата на максимума) от 31 юли за всеки сезон. Всеки Фен клуб избрал Опция 2 или 3 трябва да съобщи избраните срещи до 7 Август всеки сезон. Фен клубът трябва да представи номерата на членовете в MUSC сайта за всеки мач седем седмици преди провеждането му.

Като пример, един Фен Клуб със 150 OU членове в началото на сезона, получава за (1) 15 билета за всеки мач от Висшата лига или (2) 25 билета за четири мача или (3) 48 билета за две екскурзии. В допълнение, Фен клубът може да кандидатства за допълнителни билети за индивидуални срещи седем седмици предварително или да купува билети чрез Ticket Exchange.

Разпределение на билети за FA CUP и Carling Cup

Фен клубът има право да кандидатства за билети за купите. Съобщения ще бъдат направени по отношение на сроковете и наличността след всяко теглене.
6. БИЛЕТИ ЗА ГОСТУВАНИЯ Два билета за гостуване за всеки двубой от Премиършип ще бъдат отпускани за всеки признат Фен Клуб със 100 OU члена или собственици на сезонни билети (минимумът отпуснат от клуба домакин е 2,500 билета). Всички други билети за гостувания ще бъдат раздпределяни чрез жребий между Собственците на сезонни билети.
7. ФИНАЛИ ЗА КУПИТЕ Всички билети за полуфинали или финал за ФА Къп, финал за Карлинг Къп или финал за Шампионска Лига ще бъдат разпределяни между собствениците на сезони билети. Собствениците на сезонни билети ще имат шанс за успех независимо дали са членове на Фен клуба или не. Няма достатъчно билети за тези мачове, за да бъдат разпределяни по Фен Клубовете.

8. ПРЕГЛЕД НА УСТАВА Клубът е съгласен, че бъдещо преразглеждане на Устава ще се извършва след консултация с Фен клубовете, но си запазва правото да праменя класираните „А” мачове всеки сезон.


ПРЕВОДА Е НЕЛИЦЕНЗИРАН - СПРАВАКА С ОРИГИНАЛА НА АНГЛИЙСКИ В ОФИСА НА ФЕН КЛУБА

Сподели това мнение


Връзка към мнението
Сподели в други сайтове
Гост
Темата е заключена
Sign in to follow this  

×