Jump to content
Sign in to follow this  
Authentic

Predictions Leagues Smg

Оцени тази тема

Препоръчани публикации

Здравейте,

Искам от името на Sport Media Group да обаява завръщането на "Играта с Прогнози". За разлика от версията, която имахме в нашия сайт преди време тази ще бъде между потребителите на всички форуми в SMG, та ще можете да премирите футболните си знания с феновете на другите отбори! Има пуснати 7 различни лиги (Англия, Германия, Испания, Италия, Франция, Шампионска Лига и Лига Европа) като всяка от тях ще си има собствено класиране и ще можете да играете само в тези, които ви представляват интерес.

В момента няма гарантирани награди в играта, но тенденцията е в най-скоро време да се намери главен спонсор и да се обавят такива за първите в отделните лиги. Има и пуснат форум, в който можете да обсъждате прогнози и резултати или да се хванатите от вас прогнози!

Линка към сайта: http://football-bulgaria.com
Линк към форума: http://forum.football-bulgaria.com


Поздрави,

aRmYmAn
Sport Media Group


Проекта набира администратори и модератори. Ако имате желание и време да се занимавате пишете във форума http://forum.football-bulgaria.com

Сподели това мнение


Връзка към мнението
Сподели в други сайтове
Най накрая дочаках да се пуснат тия игри. Регнах се и си направих прогнозите във всички лиги. Успех на тия, които ще участват!

Сподели това мнение


Връзка към мнението
Сподели в други сайтове
НАГРАДИ:
Наградата ОРИГИНАЛНА ФУТБОЛНА ТЕНИСКА НА КЛУБ по избор получават заелите само първо място във всяко от първенствата (Англия, Испания, Италия, Германия, Франция, Шампионска Лига, Лига Европа).

Сподели това мнение


Връзка към мнението
Сподели в други сайтове

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Вход

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×